- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.441
canım benım senı çok iyi anlıyorum aynı duygualrı gecen yıl ekımde bende yaşadım eger rabbım melegimizi bizede nasip etmiş olsaydı ekımde 1 yaşını doldurcktı ama napalım nasip istee ayy içim çok kotu oldu benım şimdi yaa hiç buaçıdan bakmamıştım ben durumaaaa :bbo::a015::a015:senağlama
oyle mi peki takmiim
enelcim çok üzüldüm. iki gündür aklım hep sendeydi. ama napalım canın sağolsun. hayırlısı böyle olacaksa biz de seni evde oyalamanın yollarını bulmaya çalışalım. örgü örmeyi falan biliyo musun evde örgü falan örsen, ya da internetten bebeklerle ilgili dekoratif elişleri falan bulup onları yapmaya çalışsan, biraz oyalanır mısın?
uzun süre korunma olunca yumurtalıklar biraz tembeleşiyo durumumuz senle aynı biraz da kafaya çok takıyosun sanırım yapma öyle oluruna bırak yumurtlama dönemlerindede her ay düzenli ilişkin olursa hamiş olmaman için hiç bir nedenin yok
ya sizler benim mesajlarımı niye gormuyosunuzsenağlama
canım sağol.bakıcaz artık bişeylerle uğraşmaya yoksa geçmeyecek 9 ayımız.bizimki biraz nazlı çıktı.hep onunla ilgileneyim istiyor herhalde yerimseniben
sen nasılsın bakalım.çiçeği burnunda hamişim benim.
EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama
annesi bebişine kazak falan ör bari sırnaşık şey madem ilgi bekliyo...
valla bende hiçbi değişiklik yok. bugün doktora gittim daha bi şey görünmedi. halbuki gitmeden önce telefon ettim daha çok küçük görebilir miyiz diye. sekreter gel bi bakalım dedi. e gittim görünmedi haftaya salı tekrar gidicez. bakalım. başka belirtim falan da yok öyle.
sen cinsiyetini öğrenmeye ne zaman gidicektin?
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.sizler bana destek oldunuz rabbimde sizleri yalnız bırakmasın sizlerin yanında olup sizlere destek olsun.sizleri korusun.allaha emanet olun.ben çıkıyorum iyi geceler.
cnm çok geçmiş olsun hala risk taşıorum yazmışsın 3 aylık oldu bebişin sanırım bu aylarda risk oluyomu bende dün bütün gece karın ağrısı çektim sabahta yine hafif akıntı gibi lekelenmeler bende korktum allah bebeklerimizi bize bağışlasın dinlenmeye çalışıorum ama olmuyo ramazan yemek yap iş güç derken yoruluyorum farkında olmadan biraz zorlu geçirecez sanırım
inşallah sağsağlim göreceksin bebişinin güzel kesesini canım.ben haftaya gidicem tekrar cinsiyet için.ama dün geceden sonra hiç merak etmiyorum açıkcası.onun sağlığı yerinde olsunda ben başka bişey istemem.o kadar çok ağladım dün gece hep te dua ettim.sağlıklı olsun bebişlerimiz diye.kimseye bu acıyı yaşatma ya rabbim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?