Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

enelcim çok üzüldüm. iki gündür aklım hep sendeydi. ama napalım canın sağolsun. hayırlısı böyle olacaksa biz de seni evde oyalamanın yollarını bulmaya çalışalım. örgü örmeyi falan biliyo musun evde örgü falan örsen, ya da internetten bebeklerle ilgili dekoratif elişleri falan bulup onları yapmaya çalışsan, biraz oyalanır mısın?

enelcim çok geçmiş olsun üzülme sen bol bol dinlen morelinide yüksek tut bebişin senin her yaşadıgın olumsuzlugu hiseder çünkü siz iyi olun gerisi yavaş yavaş olur

sudenaz dr değiştirmiş olman güzel bir adım senin için umarım en kısa zamanda hamile kalırsın böyle durumlarda dr çok önemli üzülme bu dr da yüzünün gülüceğine eminim

üzülme kadriye her şeyde bir hayır vardır şimdi yumurtlama dönemindesin bol bol çalış inşallah seni yeni listede görürüz hamiş olarak

canım sağol.bakıcaz artık bişeylerle uğraşmaya yoksa geçmeyecek 9 ayımız.bizimki biraz nazlı çıktı.hep onunla ilgileneyim istiyor herhalde yerimseniben
sen nasılsın bakalım.çiçeği burnunda hamişim benim.

angeleyes canım sende sağol.destekleriniz için minnettarım.hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum.
ne kadar olumlu düşünüyorsun.rabbimde seni duyuyor yalnız bırakmayacaktır.dualarım sizlerle canım.:Saruboceq:

ya sizler benim mesajlarımı niye gormuyosunuzsenağlama

canım üzülme bakıyım sen kıyamam.en azından bi tesellin var.bir tane olmuş bebeğin sanırım bu ikincisi için uğraşıyorsun.rabbim çocuğuna uzun ömürler versin,hep beraber ömür boyu mutluluklar nasip etsin.inşallah ikinciside olur.en azından annelik duygusunu tatmışsın.allahım nasip ederse inşallah bizde tadıcaz.rabbim gönlüne göre versin.:1hug:

sudenaz üzülme canım vardır bundada bir hayır ama doktor değiştirmen bence eskisinden daha fazla umudun var demek hemen üzüntü psikolojisinden kurtulup çalışmalara başlayacağına eminim yeni ay yeni umut demek dimi bunu hep senden duyadık

enelciğim sanada geçmiş olsun canım

annesi bebişine kazak falan ör bari sırnaşık şey madem ilgi bekliyo...
valla bende hiçbi değişiklik yok. bugün doktora gittim daha bi şey görünmedi. halbuki gitmeden önce telefon ettim daha çok küçük görebilir miyiz diye. sekreter gel bi bakalım dedi. e gittim görünmedi haftaya salı tekrar gidicez. bakalım. başka belirtim falan da yok öyle.
sen cinsiyetini öğrenmeye ne zaman gidicektin?

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.sizler bana destek oldunuz rabbimde sizleri yalnız bırakmasın sizlerin yanında olup sizlere destek olsun.sizleri korusun.allaha emanet olun.ben çıkıyorum iyi geceler.

inşallah sağsağlim göreceksin bebişinin güzel kesesini canım.ben haftaya gidicem tekrar cinsiyet için.ama dün geceden sonra hiç merak etmiyorum açıkcası.onun sağlığı yerinde olsunda ben başka bişey istemem.o kadar çok ağladım dün gece hep te dua ettim.sağlıklı olsun bebişlerimiz diye.kimseye bu acıyı yaşatma ya rabbim diye.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.sizler bana destek oldunuz rabbimde sizleri yalnız bırakmasın sizlerin yanında olup sizlere destek olsun.sizleri korusun.allaha emanet olun.ben çıkıyorum iyi geceler.

cnm çok geçmiş olsun hala risk taşıorum yazmışsın 3 aylık oldu bebişin sanırım bu aylarda risk oluyomu bende dün bütün gece karın ağrısı çektim sabahta yine hafif akıntı gibi lekelenmeler bende korktum allah bebeklerimizi bize bağışlasın dinlenmeye çalışıorum ama olmuyo ramazan yemek yap iş güç derken yoruluyorum farkında olmadan biraz zorlu geçirecez sanırım

bengiicim sana upuzuuun bi mesaj yazmıştım ama yollarken silindi:1no2: ama kısaca şöyle demek istedim: 34 yaşındayım, 9 yıllık evliyim, hep eşim korundu, ben hiç doğum kontrol hapı falan almadım. denemelerimizin 3. ayında hamile kaldım. ben çok üzülüyodum yaşım ileri kalamam diye ama Allah izin verdiyse oluyor işte, sen benim gibi üzülme istedim.

bir de nerde yanlış yapıyorum demişsin ya ben başlarda nerde yanlış yaptığımı anladım. ilk başlarda hep yumurtlama gününe ya da 1-2 gün öncesine odaklanıyorduk. bu ay reglim biter bitmez çalışmalara başladık. eşime spermiyogram yaptırmıştık değerleri normal çıkmıştı. dr her gün çalışabilirsiniz demişti. biz de yumurtlamaya 5 gün kala her gün onun haricinde gün aşırı çalıştık. zaten uzmanlar her hafta haftada iki kez ilişkinin gebelik şansını arttırdığını söylüyor.

yeter ki üzülme yaşım ilerledi yumurtalıklarım tembelleşti diye de düşünme ben bu sitede dk hapını bıraktığı ay hamile kalanlara da rastladım. herşey kısmet....

arkadaşlar ateşli hastalık geçirmek kadında gebeliğe manimidir....çok üzülüyorum 1 yılı geçti henüz bi hamilelik yaşamadım...doktora gittim herşey normal dedi ..hormon ve kan tahlillerimde...fakat rahim filmim gerekiyormuş...tüplerin kapalı olduğu ultrasonla bakıldığında belli olmuyor mu bileniniz var mı acaba yada benle aynı durumu yaşayan biri vardır belki diye soruyorum....yada diyelim ki tüplerim kapalısonuç böyle olur ise hiç bi zaman gebe kalamam anlamına mı geliyor.....sevgiler

canım endişelenme.ben bile bu durumda endişelenmemeye çalışıyorum.evet bizim gibi olanların bu süreci biraz zor geçireceği doğru.ama endişelenerek olmuyor.bebekte hissediyor.bugün benim bebeğim ultrasonda haeket bile etmedi.doktor o kadar uğraştı.bi ara kımıldadı sonra durdu.bende eşime yemek falan yapıyorum.ama her boşukta hemen uzanıp dinlenmeye çalışıyorum.sadece hep dikkatli olucaz o kadar canım.rabbim sanada bana da hepimizede yardımcı olsun.
iyi geceler kızlar.

amiiiiiiiiiiiiiin canım, Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. olmayanlara versin. :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…