E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.481
herkeze merhaba kızlar;
esingül ve sudenazcım sakın üzülmeyin hayırlısı buymuş demekki en kısa zamanda bebişlerinizin haberlerini alırsınız inş.
Enelcim rahat uyumana sevindim canım umarım hep böyle sürer. Gobişinde çok tatlı çıkmış ya kendini belli etmiş artıkk:))) Allah nazarlardan saklasın sizi (AMİN)
kızlar foto albümlerimden göbeğime bakmak isterseniz bi bakın.nasıl görünüyorum.bursercim seninki nasıl?
kızlar foto albümlerimden göbeğime bakmak isterseniz bi bakın.nasıl görünüyorum.bursercim seninki nasıl?
enelcim çok sevindim, inşallah bundan sonra geçireceğin huzurlu gecelerin ilkidir bu. bebişin ya da göbüşün de çoook tatlı
canım gördüm göbeğini ya o göbekmi? enelcim sen kaç kilosun ya ohh ne güzel bence hamileliğinde fazla kilo almazsın ne güzel sadece karnın şişer doğumdan sonrada kilolar giderkaydirigubbakcemile2
enelcim ne güzel kızmışsın daha yeni gördüm seni maşallah sübhanallah allah nazarlardan korusun seni göbüşünde çok şeker büyüyo yeğenimiz heheeeeee
ben mi hala adet olmadım bekliyorum son sınav cuma sabahı sonrasında test yaparım sanıyorum işte böleeeee nese kendine çok ii bak emi tekrar maşallah sübhanallah
anam hoşgeldin kuşum sendemi burdaydın.dedim bu kız uyuyordur.vallaha allahıma şükür çok iyiyiz bugün.allah nazarlardan saklasın.
idare eder sanırım biraz büyümüş.doktor dün 7 cm dedi bebişin baş popo mesafesine.o büyüyene kadar annesi neler çekti.daha 7 cm olmuş ben mahvoldum.ama inşallah bundan sonra iyi olucaz.
sen nasılsın?
ay yesinler senin göbişini Rabbim tamamına erdirsin. kaç haftalık oldu şimdi.:CüvCüv:
7 cm!!! şöyle elimle falan gözümde canlandırmaya çalıştım da, bi avuç ay. Allah bağışlasınannesi sen her dişini sıktığında o da bir milim büyüyomuş işte. napsın yazık. inşallah bundan sonrası çok güzel olacak, göbüşün de iyice büyümeye başlayınca daha heyecanlı olur beklemesi
kızlaaaar bugun kan verecektımya şimdi geldim hamileyim
allahım o kadar mutluyumki tey tey tey
en kısa zamanda şu mübarek günlerde hepinizin isteği olur inşallah canlarım
kadriyecim ya hamiş listesine girmek istiyorum:)
kızlaaaar bugun kan verecektımya şimdi geldim hamileyim
allahım o kadar mutluyumki tey tey tey
en kısa zamanda şu mübarek günlerde hepinizin isteği olur inşallah canlarım
kadriyecim ya hamiş listesine girmek istiyorum:)
ahanda ramazanın bereketi geliyor yavaş yavaş.hadi bakalım çok sevindim yaa.allah tamamına erdirsin canım.allahım bebeğini sana bağışlasın.tebrik ederim.:teytey::1hug:
canım çoook teşekkür ederim..ayy klavye hep gözyaşı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?