- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.501
hayırlı olsun ayvalık ekledim seni kendine çok dikkat et . Allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasib etsin darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına kan değerin kaç çıktı merak ettim daha günün gelmemişde...
heeeeyyy :teytey: hadi bakalım hayırlısı:dance::dance: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
eee şimdi sen ağustos hamişi mi yoksa eylül hamişi mi oluyosun??
sağol arkadaşım inşallah en kısa zamanda sende sevınırsın..
testte betahcg 229 bırde mlU/mL 0,0-5,3 yzıyor ben anlamadım
aslında kan testınde kac haftalık olduğuda bellı oluyomus ama zaten hamılesınız dedi bılıncım gıttı valla sormak aklıma bıle gelmedi haftalık olayını
canım ınan okadar sevındımkı anlatamam.bızde hanı eylul hamısı nerde bakalım dıyıp duruyoduk.senmıssın he eylul hamısı.oh oh vallahı ben kaldım gıbı sevındım.sız bızlere umut oluyosunuz vallahı.artık senı hamısler topıgınde goruruz.lutfen bızede dua et canm.bu arada kac yıllık evlıydın canm.bır sorun varmıydı.benım kıstlerım varda o yuzden soruyorum.ahhhhhh ah allahım ne olur bızedeeeeeeeeeeeeeeeee:Saruboceq:ağustosya gebe kalmış oluyorum
canım çok sağol.inşallah sizlerde bu duyguları tadarsınız.hergün duacınızım ve hep burdayım sizlerin hamiş olduğunu görmek ve mutlu olmak için canım.
İnşallah canım bizde bu duyguyu bigün tadarız.Sabırsızlıkla her ay bekliyorum ama bakalım kısmet.Hamiş olan arkadaşları falan öğrenince çok sevniyorum.bigün bende kalabilecekmiyim diyip umutlanıyorum.Rabbim bizede tez zamanda nasip et (AMİN)
:1hug:
canım ınan okadar sevındımkı anlatamam.bızde hanı eylul hamısı nerde bakalım dıyıp duruyoduk.senmıssın he eylul hamısı.oh oh vallahı ben kaldım gıbı sevındım.sız bızlere umut oluyosunuz vallahı.artık senı hamısler topıgınde goruruz.lutfen bızede dua et canm.bu arada kac yıllık evlıydın canm.bır sorun varmıydı.benım kıstlerım varda o yuzden soruyorum.ahhhhhh ah allahım ne olur bızedeeeeeeeeeeeeeeeee:Saruboceq:
kızlar foto albümlerimden göbeğime bakmak isterseniz bi bakın.nasıl görünüyorum.bursercim seninki nasıl?
cnm gördüm güzel göbişiniben kilolu değilim ama hamilelik öncesinde hep var olan bi göbeğim vardı (daha önceki hamililklerdende kalan bi göbek)o yüzdende şimdiden 3 ayın içindeyim diyorum inandıramıorum daha fazla görünüomuş ben şimdiden hiç bi pantolunumu giyemiyorum rahatsız ediyo hep eşofmanlarla geziorum bende bi resim koyarım akşam eşim çeksinde bi foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?