- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.521
bengiicim sana upuzuuun bi mesaj yazmıştım ama yollarken silindi:1no2: ama kısaca şöyle demek istedim: 34 yaşındayım, 9 yıllık evliyim, hep eşim korundu, ben hiç doğum kontrol hapı falan almadım. denemelerimizin 3. ayında hamile kaldım. ben çok üzülüyodum yaşım ileri kalamam diye ama Allah izin verdiyse oluyor işte, sen benim gibi üzülme istedim.
bir de nerde yanlış yapıyorum demişsin ya ben başlarda nerde yanlış yaptığımı anladım. ilk başlarda hep yumurtlama gününe ya da 1-2 gün öncesine odaklanıyorduk. bu ay reglim biter bitmez çalışmalara başladık. eşime spermiyogram yaptırmıştık değerleri normal çıkmıştı. dr her gün çalışabilirsiniz demişti. biz de yumurtlamaya 5 gün kala her gün onun haricinde gün aşırı çalıştık. zaten uzmanlar her hafta haftada iki kez ilişkinin gebelik şansını arttırdığını söylüyor.
yeter ki üzülme yaşım ilerledi yumurtalıklarım tembelleşti diye de düşünme ben bu sitede dk hapını bıraktığı ay hamile kalanlara da rastladım. herşey kısmet....
Kızlar bu sabah gidip keseyi gördük :) 6 mm olmuş bizim kuzucuğun kesesi :) Kısmetse 27 Eylül'de de kendisini görücez ve kalp atışını dinlicez inşallah
cnım gözünaydın nekadarken görünüyomuş kese kalp atışları ay cokmu soru sordum cnım cok merak edıyorum daaa ccvp verırsen sevınırım :CüvCüv:
cnım gözünaydın nekadarken görünüyomuş kese kalp atışları ay cokmu soru sordum cnım cok merak edıyorum daaa ccvp verırsen sevınırım :CüvCüv:
pnrhlt gözün aydın maşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
merhabalar kızlar yeni hamillerimizsi tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelelik geçirmenizi dilerim
kızlaaaar bugun kan verecektımya şimdi geldim hamileyim
allahım o kadar mutluyumki tey tey tey
en kısa zamanda şu mübarek günlerde hepinizin isteği olur inşallah canlarım
kadriyecim ya hamiş listesine girmek istiyorum:)
kızlar foto albümlerimden göbeğime bakmak isterseniz bi bakın.nasıl görünüyorum.
ay ay ayyyy amanda senin ne güzel göbüşün varmııış,amanda teyzeleri o göbüşün içindekini yerlermiişş...oruc çarptı beni bajım,her ay ki halini görmek istiyoruz biz burdan,hep beraber tanık olalım bu haylazın büyüyüşüne,çok öpüyorum ikinizide,sevgiler...:1hug:
:teytey::sm_cool:canım çok tebrik ederim,rabbim sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin..sen adetinden önce yaptırdın galiba testi,ne tür belirtilerin olduda erken test yaptın canım..bu arada dua edin bize tüm hamişler...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?