Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

tamam canım belki biliyorsundur diye.araştırmacısın ya ondan sorduma.s

bende ikisi bir arada zor diyorum.daha ilki bu kadar zorladı.vallaha eskiler nasıl hep arka arkaya bakıyorlarmış aklım almıyor morboncuk

aralarinda 1 er yaş ara ile 4 5 çocuk büyütenler nasil yapmişlar bende bilmiyorum ama kismet bakalim inşalla rabbim verirde bizde bakariz

evt canım ya ama ben olursa söle 3 yaş olsunistiyorum aaralrında çok uzatmak istemiyorum arasını gercı ilki olduya beımde 2.ciyi düşünüyorum he hee:)

olmuyor diyede düşüncelerimizi dile getirmeyecek değiliz.ben hep 2 tane aralarında 4 yaş derdim.ama şimdi dursun bi bunu bi dünyaya sağsağlim getireyim diyorum.rabbim hayırlısını versin.amin.:Saruboceq:

bilmem ki kadriyecim.şimdi sende bu aydan pek umutlu değilim deyince bende yorum yapamayacak duruma geldim.ama yinede hayırlısı olsun belki bir tane deneme bile yetmiştir inşallah.:Saruboceq:

kızlaaaaar nasılsınız? enelcim janım nasılsın bugün,herşey yolundadır inşallah...ay benim bu göğüs ağrılarımda olmasa çok iyiydm bugün,bunlar gittikçe şişiyo ve hergün bi öncesinden daha çok ağrıyo çok afedersiniz sütyen bile takamıyorum ya deliricem...

Kizlar şimdi bir arkadaşim aradi çok üzüldüm ya 8 senelik evliydiler çocuklari olmuyordu tüp bebek yaptirmişardi tutmuştu 2,5 aylikti bebekleri ama kalbi durmuş aldirmak zorunda kalmişlar çok üzüldüm içim acidi ya rabbim bebek isteyenlerin kucaklatini tez zamanda doldurur inşallah

ayy kıyamam ya,ALLAH sabır versin,ben en çok bundan korkarım işte,hamişken bebeğimi kaybetmek!! ALLAH'ım koru yarabbim tüm anne ve meleklerini...

kadriyeciğim hayırlısı olsun artık canım.ned diyelim rabbim bilir.

ayzancım sağol canım iyiyiz şükür.senin her adet öncesi böyle olurmuydu gögüslerin.çünkü bu hamişlik belirtisi canım.kaç gün var adete.merak ettim şimdi bak?

ya canım çok üzüldüm.kimbilir ne kadar zordur.allah yardımcıları olsun.en kısa zamanda yaralarını sarsın ve yeni bir tomurcuk versin onlara.amin.

ayzancım sağol canım iyiyiz şükür.senin her adet öncesi böyle olurmuydu gögüslerin.çünkü bu hamişlik belirtisi canım.kaç gün var adete.merak ettim şimdi bak?[/QUOTE]

balım benim adetime daha 2 hafta var,genelde olur adetimden önce ama adetime 3-5 gün kala olur,bu kadar erken olurmu ya...

bazı aylar benimde olur gögüslerimde şişme adetime çok varken ama inşallah sen hamilesindir arkadaşlar yeni konu açtım bögürtlen kökü bakmak isterseniz tabiii? bilginiz olsun dedim

ayzancım sağol canım iyiyiz şükür.senin her adet öncesi böyle olurmuydu gögüslerin.çünkü bu hamişlik belirtisi canım.kaç gün var adete.merak ettim şimdi bak?

balım benim adetime daha 2 hafta var,genelde olur adetimden önce ama adetime 3-5 gün kala olur,bu kadar erken olurmu ya...[/QUOTE]

bende ondan sordum canım yani erken başlamış:1hug:.bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek.hayırlısı olsun.

ay kıyamam ben onlara ya senağlama allah inşallah en kısa zamanda yenisini nasip eder:Saruboceq:

TATLIM YUMURTLAMA ZAMANIDIR SENIN BUARALR SİZ CALIŞIN CANIM GEBELİK BELİRTİSİ DEĞİLDİR YANİ

canım bilmiyorum valla kafam iyice karıştı,çünkü ateşim 3 sabahtır 36.6 yani normale döndü,onda önce yumurtlamam oldu ateşim düştü 36.0 a kadar,mukus yok 3 gündür,acaba geç kalmış bi yumurtlama belirtisimi bu anlamadımki yaw,aman ne zor karmaşık işler bunlar ya...

merhaba kızlar.nasılsınız?.sizlerin fikrini almak istiyorum.12 eylülde adet olmam gerekiyo.27-28 günde adet görüyorum ama genellikle 1 hafta 10 gün önce göğüserim sızlamaya başlar ve beni rahatsız ederdi.ama şimdi hiç bir şey yok.sadece ara ara kasığıma ağrı girip çıkıo. ve acyip bir uyku hali.dayanamıyorum hep uykum gelio..sizce bunlar belirti olabilirmi.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama bi sorayım dedim.biliyosunuz mayısta bi düşük yapmıştım ondada hiç göğsüm lşişmemişti.ama genelde herkeste şişlik oluyomuş.zaten adetimi 3-4 gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum.fikirlerinizi bekliyorum.

kızlar bana müsade iftar yaklaştı,paylaşımlarınız için tek tek teşekkürler hepinizie,öpüyorum sizi..sevgiler..

canımcım hoşgeldin.iyi olmana sevindim.
bunların hepsi bir belirti,ama adetle hemen hemen aynı belirtiler olduğu için ayırt etmek zor.ama uyku halinin olması en belirgin özellik çünkü adet olacakken uyku hali olmuyor.eğer döllenmen olmuşsa belirtiler zamanında başlamış.hayırlısı olsun.
zaten ilk belirtiler gögüs şişmesi,kasıklarda batmalar,uyku hali,halsizlik.
güzel haberlerini bekliyorum inşallah.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…