Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba kızlar ya benim adet tarıhim 7 eyluldu fakat 8 inde hafif pembe bi akıntı geldi dedim adet olcam sanırım ama aksama dogru sokulme falan olmadı ama kasık agrılarım vardı hafif hafif yani adet olcakmısım gibi e bu sabahta baktım pecete tertemizdi az once tekrar bi baktım hafif bi kahverengimsi akıntım vardı ben anlamadım bu isten niye sokulmedi ki adetim...stres yaptı bu ay belki de gecikti falan diyorum ama siz ne diyorsunuz bu duruma

canım çok sıkıntı yapıyorsundur bengiii cim..adet olacakmıyım olmayacakmıyım arada kalıyorsun belkide ondan adetin kesintiye uğruyor.kendini rahat bırak onu unutabileceğin birşeylerle uğraş belki yararı olur..inşallah hamilesindir de üstüne adet oluyorsundur..amiiiin..dr günay cım neden hemen pes edip umutsuzluğa kapılıyorsun.böyle zamanlar şeytanın senle çok uğraşacağı durumlar canım.seni seni umutsuz etmeye isyan ettirmeye çalışır.lütfen bitanem sıkma tatlı canını demek kibebişleriniz çok nazlım olacak şimdiden belli.sanırım birazdan inatçı olacaklar..neyse ,rabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla sizlere anneliği tattırsın rabbim ona dua için açılan ellerinizi hayırlı cevplarla hayırlı dualarla doldursun,kucağınızı ve yuvalarınızı tatlıbebişlerle süslesin...AMİİİİİİİİİİİİİİİNNN..

offf ya kesin oyledir canım kafaya cok taktım stres yaptım o yuzden gelmiyo iste =( biliyorum rahat olmak lazım ama yapamıyorum ben her seferinde kendi kendime kızıyorum ama olmuyo iste

-----------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:

umarım cizgiyi ciftlersin canım allahhayırlısını versin hepimize

benim dünden beri karnım agrıyor
fakat adet olmadım daha
göğüsler yine aynı agrı yok arada hafif sızı giriyor
yarın da karnımda aynı agrılar olurda adet olmazsam test yapıcam

bengiicim bu ay benim de senin gibi oldu 3 gün boyunca kahverengi akıntı geldi 3. gün adetim başladı bide bu ay çok ağrım oldu çok ağrım olunca dayanamadım doktora gittim.geçen ay da düşük yapmıştım doktor düşükten sonra böyle düzensizliklerin olabileceğini söyledi.ama sen de böyle bi durum yoktur inşallah sadece strestendir

yok canım oyle bir olay yasamadım sanıyorum sıkıntı ve strestendir Allah hayırlısını versin ne diyeyim.....sabretmeyi bilmek yılmamak bıkmamak gerekiyor sanırım

kızlar benimde son günlerde ağrılarım var anı adet ağrısı gibi kasıklarıma ve belime ağrı giriyo. akıntımda var adetimin 20. günü daha on gün var adetime.neden olabilir acaba ..ağrılar bacaklarıma kadar iniyo...son üç gündür var..

hamiş olabilirsin canım..

mrb arkadaşlar. dahaa adetime 3-4 gün vaar ve bugün adet olucam zannettim bi ara acayip karın ağrısı gibi,bi ara acayip be ağrısı.tuvalete gidiyorum bişey yok.sadece normal akıntı.göğüslerde şişlik yoki,hep olurdu ama bu kez yok.ya şu limon testi nasıl yapılıyodu.merak eiyorum

hamilelik belirtileri ille olcak diye bişi yok canım benimde ağrım olmusyu ama başka hiçbir belirti yoktu bu arada limon testi neki ilk defa duyuyorum

selam arkadaslar.. bol hamisli bi ay diliyorumm.. limon testi neymiss?? ilk defa duyuyorumm... aydinlatirsaniz bilmeyenleri sevinirim..

idrarını cam birşeye yapıyorsun üzrine yarım limonu sıkıyorsun,eğer dibe çökerse hamileymişssin,yüzeyde kalırsa değilmişsin.az önce yaptım 1 dkda dibe çöktü.ama inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…