- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.941
kızlar bende çift çizgiyi görmek istiyorum.
zaten o kadar çok test alıp yaptımki eczaneciler köşe oldu. şu çift çizgiyi görsem 2 tane daha test alıp yapıcam ağtım var :hooray:hihoyyyt
gerçi dr adet tarimi unutmam gerektiğini söyülüyo ama söylemekle olmuyo..
18 eylül
:CüvCüv::Saruboceq:
merhaba kızlar ya benim adet tarıhim 7 eyluldu fakat 8 inde hafif pembe bi akıntı geldi dedim adet olcam sanırım ama aksama dogru sokulme falan olmadı ama kasık agrılarım vardı hafif hafif yani adet olcakmısım gibi e bu sabahta baktım pecete tertemizdi az once tekrar bi baktım hafif bi kahverengimsi akıntım vardı ben anlamadım bu isten niye sokulmedi ki adetim...stres yaptı bu ay belki de gecikti falan diyorum ama siz ne diyorsunuz bu duruma
kızlar benimde son günlerde ağrılarım var anı adet ağrısı gibi kasıklarıma ve belime ağrı giriyo. akıntımda var adetimin 20. günü daha on gün var adetime.neden olabilir acaba ..ağrılar bacaklarıma kadar iniyo...son üç gündür var..
mrb arkadaşlar. dahaa adetime 3-4 gün vaar ve bugün adet olucam zannettim bi ara acayip karın ağrısı gibi,bi ara acayip be ağrısı.tuvalete gidiyorum bişey yok.sadece normal akıntı.göğüslerde şişlik yoki,hep olurdu ama bu kez yok.ya şu limon testi nasıl yapılıyodu.merak eiyorum
idrarını cam birşeye yapıyorsun üzrine yarım limonu sıkıyorsun,eğer dibe çökerse hamileymişssin,yüzeyde kalırsa değilmişsin.az önce yaptım 1 dkda dibe çöktü.ama inanamıyorum.
idrarını cam birşeye yapıyorsun üzrine yarım limonu sıkıyorsun,eğer dibe çökerse hamileymişssin,yüzeyde kalırsa değilmişsin.az önce yaptım 1 dkda dibe çöktü.ama inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?