- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.961
Canim ben 2 yillik evliyim.11 aydir istiyoruz ama mayista düşük oldu.
Merhabalar yine umutsuz yine umutsuz yine umutsuzum
merhaba canimm.. umut olmassa yasamak cok zor.. hersey iyi dusunmek ve oyle inanmakla basliyo.. bol bol dua..:Saruboceq:Merhabalar yine umutsuz yine umutsuz yine umutsuzum
anladim canimm.. ins kisa surede atlatirsin. bende dusuk yasadim. ocak ayinda. simdi bi daha istiyorumm bakalim nasip..
selam kızlar herkese iyi akşamlar.
gülüm hayırlısı olsun hakkında.bence içten içe bi umudun var öyle sezdim.inşallah diyorum.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah hamiş görürüz sizleride en kısa zamanda.
Bu ay 4. deneme olacak daah ama içimde hiç umut yok sanki benim dışımda herkes olacakda ben olamayacakmışım gibi geliyo, herkese o güzel haberi vermeyi çok istiyorum, evliliğimiz 4. yıla girdi artık
yok canim bi dostumun kizinin resmi o. benim bebisim yok henuz. 14 aylik evliyim. iste bi dusuk yasadim. 3 aydir da bekliyoruz ama olmadi henuz..bi bebek resmi var orda o seninmi
yok canim bi dostumun kizinin resmi o. benim bebisim yok henuz. 14 aylik evliyim. iste bi dusuk yasadim. 3 aydir da bekliyoruz ama olmadi henuz..
ya canım artık olsun istiyorum.artık dayanamıyorum.bi an önce anne olmak istiyorum.ama olmuyo ve hiç olamıcakmışım gibi geliyo.umarım adet olmam.artık sevinçten ağlamak istiyorum.
yok canim evlendigimden beri diil/ ilk bikac ay korundum/ sonra bebisi istedik ve oldu ama 7 haftalikken kaybettim iste. agir grip nedeniyle.dusuk sonrasi da 6 ay kadar korundum. 3 aydir bekliyorum ben sadece. rabbim ins hepimizin yuzunu guldurur.:Saruboceq::Saruboceq:umarım sen de en kısa zamanda dileğine,bebişine kauşursun.evlendiğinden berimi istiyorsun.senin kaç haftalıktı.
canısı az daha sabret olucak inşallah.bakalım bu ay ne olucak.bende senin kadar merak ettim.sanki v ar gibi geldi bana.ama allahtan başkası bilemez.inşallah diyorum dua ediyorum.ama lütfen olmazsa güçlü ol.hem sen bir eğitimcisin o güzel öğrencilerine umutlar aşılıyan güçlü bir kadınsın.ve bugünler geçince gülmekten yıkılıcaz.çok öpüyorum seni.
enelcim sen ve bebisin nasil?? hersey yolundadir umarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?