Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gecmis olsun canimm.. rabbim hayirlisyla en kisa zamanda bebisle sevindirsin ve unuttursun ins bu yasadigini... bebis kac haftalikken dustu??

Canim adetimi 2-3 gün geçmişti deger 140 idi. 1 hafta sonra kese yi görmek için çağirdi göremedi 2 gün sonra düşük oldu.

Canim ben 2 yillik evliyim.11 aydir istiyoruz ama mayista düşük oldu.

selam kızlar herkese iyi akşamlar.
gülüm hayırlısı olsun hakkında.bence içten içe bi umudun var öyle sezdim.inşallah diyorum.
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah hamiş görürüz sizleride en kısa zamanda.

Bu ay 4. deneme olacak daah ama içimde hiç umut yok sanki benim dışımda herkes olacakda ben olamayacakmışım gibi geliyo, herkese o güzel haberi vermeyi çok istiyorum, evliliğimiz 4. yıla girdi artık

ya canım artık olsun istiyorum.artık dayanamıyorum.bi an önce anne olmak istiyorum.ama olmuyo ve hiç olamıcakmışım gibi geliyo.umarım adet olmam.artık sevinçten ağlamak istiyorum.

Bu ay 4. deneme olacak daah ama içimde hiç umut yok sanki benim dışımda herkes olacakda ben olamayacakmışım gibi geliyo, herkese o güzel haberi vermeyi çok istiyorum, evliliğimiz 4. yıla girdi artık

evliliğiniz 4.yılına girse bile bebiş yolunda daha 4. ayınız.benim iş yerindeki arkadaşım 5 yıllık evli.gezmeyi tozmayı seviyoruz diye ancak şimdi karar verdiler bebişe.ama 6 aydır olmuyor.hiç dert etmiyor.er yada geç olucak sağlığımız yerinde olsunda diyorr.herkes gibi sende rabbimin kulusun neden seninde olmasın ki.zamanı var canım.birazcık daha sabret göreceksim mükafatını gülüm.

ya canım artık olsun istiyorum.artık dayanamıyorum.bi an önce anne olmak istiyorum.ama olmuyo ve hiç olamıcakmışım gibi geliyo.umarım adet olmam.artık sevinçten ağlamak istiyorum.

canısı az daha sabret olucak inşallah.bakalım bu ay ne olucak.bende senin kadar merak ettim.sanki v ar gibi geldi bana.ama allahtan başkası bilemez.inşallah diyorum dua ediyorum.ama lütfen olmazsa güçlü ol.hem sen bir eğitimcisin o güzel öğrencilerine umutlar aşılıyan güçlü bir kadınsın.ve bugünler geçince gülmekten yıkılıcaz.çok öpüyorum seni.

umarım sen de en kısa zamanda dileğine,bebişine kauşursun.evlendiğinden berimi istiyorsun.senin kaç haftalıktı.
yok canim evlendigimden beri diil/ ilk bikac ay korundum/ sonra bebisi istedik ve oldu ama 7 haftalikken kaybettim iste. agir grip nedeniyle.dusuk sonrasi da 6 ay kadar korundum. 3 aydir bekliyorum ben sadece. rabbim ins hepimizin yuzunu guldurur.:Saruboceq::Saruboceq:

umarım canım ya.şu an bunları yazıyorum ama bi yandan da hüngür hüngür ağlıyorum.hamile olup kocaman karnımla gezmeyi,bebişimiz doğunca babasının onunla oynamasını okadar istiyorumki.geçen bi arkadaşın bebeğini aldı kucağına okadar yakışıyoki bebek ona.o günlerin çabuk gelmesini istiyorum.yuvamızın bebişin varlığıyla daha da güzel cıvıl cıvıl olmasını istiyorum.napıyım elimden gelmiyo.umarım Allah bu ay yüzümü güldürür.şuan bayağı moralim bozuldu.Allahtan eşim yok antrenmanda,yoksa ağlıyorum diye kızardı bana.

enelcim sen ve bebisin nasil?? hersey yolundadir umarim?

canım herşey yolunca şu anda.ufak tefek şeyler var tabii ama oda tuzu biberi diyorum.bi sağlığı ile doğsun dünyalar benim olucak.
sizlere hep dua ediyorum.aslında belirtileri olan bir çok arkadaş var ama herkes test yapmaktan korkuyor olmazsa diye.anlıyorum sizleri,zor ama rabbimin imtahanı buda elden bişey gelmez sabır etmekten başka.rabbim sizlere sabır ve metanet versin.dualarım sizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…