Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

rabbim gözyaşlarının karşılığını vericek inşallah.her bir göz yaşın bebişinin yolu olsun bitanem.en kısa zamanda gelsin.sende fazla ağlama yolu uzatmış olma bakıyım a.s
herşey gönlünüzce olsun.

allahim saglikla sihhatle kucagina almayi da nasip etsin ins. inan hep dua ediyorum sana ve tum bebek bekleyen annelere.. korkunun da ecele faydasi yok malesef.. hemen ogrenip yeni bi aya moral dolu girmek lazim bence.hayirlisi ins canim yaa.. saglikli ve hayirli evlat versin diye dua ediyorum hep ben.:1hug:

Ben artık "bebişinize ne isim koyardınız" başlığı altınada balmak sohbet etmek istiyorum, inanın üzüntüden hiç bakamıyorum bile düşünmüyorum bile hiç isim

sağol enelcim bebişinle bize dua et.umarım dende bebişini sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına alrsın.tadını çıkar canım.sen şanslı kadınlardansın.

iyi aksamlar kızlar ...ustune gormek ne demek bu konuda bilgisi olan var mı kafayı yemek uzereyim ben bu hamilelik olaylarından dolayı çok stres yaptım yaa.....ustune gormek nedir? nasıl olur ? bu durumde ne yapılır offfff

herkese hayırlı geceler.bol bereketli günler diliyorum.
stres yok bizler güçlü kadınlarız.hiçbirşey bizi yıldıramaz.biz rabbimden güç alarak ayakta kalıyoruz.oda bunu biliyor ve bizi yalnız bırakmayacak.
aminnnn.
öpüyorum kucak dolusu...

Ya bende girmek istiyorum bu listeye bende ekim ayında görmek istiyorum kısmetse...
Benide eklermisiniz.....

canım ben sana cevap vereyim.ben üstüne görerek hamile kaldım.ilk 3 gün leke lek geldi birkaç damla da kan.döllenme olmuşsa bebek rahime yerleşirken ufak bir kanama olması yada lekenme şeklinde olması anlamına geliyor.gerçi benimki sonradan çok büyük bir kanamaya döndü.sende istersen kanaman başlasa bile test yap.çünkü ben hamile belirtilerim vardı.üstüne görme bende bilmiyordum kanamamın farklı olmasıda beni şaşırttı.rabbim rüyamda göstermese bana bebişim düşekmiş.kanamam varken farkettim ben.önce üstüne gördüm sonrada durmadı kanamam.böyle canım.

enelcim simdi ben 7 eylulde adet olcaktım. 8 gunu sabahı cok az pembe bi akıntı geldi. dedim ki adet olmak uzereyim heralde. kasıklarımda hafif hafif sancılar vardı adet belirtileri yani.....sonra butun gun hiç bisey olmadı o pembe akıntı da kayboldu..bugun ise hafif kahverengi bi akıntı geldi cok hafif ama bende anlamadım niye boyle oldu adetim mi gecikti diyorum kafaya cok taktım stres yaptım bilmiyorum

Benimde bu ay kahvarengi ve çok az geldi çok sevindim ama sonra aynen devam yine hayal kırıklığı yani

tabii herkeste olcak diye bir şey yok.belirtilerinde olması gerekli.ben çok uyuklamaya başlamıştım.gögüsler falan,biraz vücudumda şişmede olmuştu.

Valla ben bu belirtilere inanmamaya başladım çoğu vardı bulantı dışında kasık ağrıları, göğüs ağrıları, aniden acıkma, yorgunluk ama olmadı işte yine olmadı

şimdi belirtilerinde varmı bilmiyorum.3-4 gün daha bekle bakalım.benimde 2 gün gecikmişti normal günümden.sonra adet oldum sandım.ama çok farklıymış benimki.
hayırlısı olsun.sonuç her ne olursa olsun kendini üzüpte kötüleştirmek yok durumu tamam mı?

artık ne dusuncegimi bilemiyorum kızlar Allah herkesin gonlune gore versin hayırlısını versin......birde bugun bogurtlen koku aldım burda bi arkadas bahsediyordu yumurtaları catlatıyormus daha kolay hamile kalıyormussun o arkadas oyle kalmıs...bilmiyorum artık deneyim diyorum bende

Valla ben bu belirtilere inanmamaya başladım çoğu vardı bulantı dışında kasık ağrıları, göğüs ağrıları, aniden acıkma, yorgunluk ama olmadı işte yine olmadı

canım belirtiler adet olacakla aynı hemen hemen ayırt etmek zor.ama uyku halinin bariz olması bir ip ucu.bunu en iyi siz bileceksiniz.vücudunu herkes kendisi iyi tanır.ben bunu bilemem burdan yada yanınızda olsam bile.benim kanamam vardı arkadaşlarıma hamileyim ben dedim onlar psikolojik kanaman var olmaz dediler.ama ben hamileydim.çünkü biliyordum vücudumdaki değişimi inanmak istemedim test yapmadım rüyamda görene kadar.
herşeyin hayırlısı olsun.inşallah hamiş olmanız benim tek tememnim.çok öpüyorum sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…