E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.981
umarım canım ya.şu an bunları yazıyorum ama bi yandan da hüngür hüngür ağlıyorum.hamile olup kocaman karnımla gezmeyi,bebişimiz doğunca babasının onunla oynamasını okadar istiyorumki.geçen bi arkadaşın bebeğini aldı kucağına okadar yakışıyoki bebek ona.o günlerin çabuk gelmesini istiyorum.yuvamızın bebişin varlığıyla daha da güzel cıvıl cıvıl olmasını istiyorum.napıyım elimden gelmiyo.umarım Allah bu ay yüzümü güldürür.şuan bayağı moralim bozuldu.Allahtan eşim yok antrenmanda,yoksa ağlıyorum diye kızardı bana.
allahim saglikla sihhatle kucagina almayi da nasip etsin ins. inan hep dua ediyorum sana ve tum bebek bekleyen annelere.. korkunun da ecele faydasi yok malesef.. hemen ogrenip yeni bi aya moral dolu girmek lazim bence.hayirlisi ins canim yaa.. saglikli ve hayirli evlat versin diye dua ediyorum hep ben.:1hug:canım herşey yolunca şu anda.ufak tefek şeyler var tabii ama oda tuzu biberi diyorum.bi sağlığı ile doğsun dünyalar benim olucak.
sizlere hep dua ediyorum.aslında belirtileri olan bir çok arkadaş var ama herkes test yapmaktan korkuyor olmazsa diye.anlıyorum sizleri,zor ama rabbimin imtahanı buda elden bişey gelmez sabır etmekten başka.rabbim sizlere sabır ve metanet versin.dualarım sizlerle.
rabbim gözyaşlarının karşılığını vericek inşallah.her bir göz yaşın bebişinin yolu olsun bitanem.en kısa zamanda gelsin.sende fazla ağlama yolu uzatmış olma bakıyım a.s
herşey gönlünüzce olsun.
iyi aksamlar kızlar ...ustune gormek ne demek bu konuda bilgisi olan var mı kafayı yemek uzereyim ben bu hamilelik olaylarından dolayı çok stres yaptım yaa.....ustune gormek nedir? nasıl olur ? bu durumde ne yapılır offfff
Benimde bu ay kahvarengi ve çok az geldi çok sevindim ama sonra aynen devam yine hayal kırıklığı yani
enelcim simdi ben 7 eylulde adet olcaktım. 8 gunu sabahı cok az pembe bi akıntı geldi. dedim ki adet olmak uzereyim heralde. kasıklarımda hafif hafif sancılar vardı adet belirtileri yani.....sonra butun gun hiç bisey olmadı o pembe akıntı da kayboldu..bugun ise hafif kahverengi bi akıntı geldi cok hafif ama bende anlamadım niye boyle oldu adetim mi gecikti diyorum kafaya cok taktım stres yaptım bilmiyorum
Valla ben bu belirtilere inanmamaya başladım çoğu vardı bulantı dışında kasık ağrıları, göğüs ağrıları, aniden acıkma, yorgunluk ama olmadı işte yine olmadı
enelcim sen hamilemisin ben henüz çok tanımıyorum kusura bakma kaç aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?