Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecigim sen burdasin sana sorayim barii gerci daha once konusu gecmis sanirim ama ben orucun ilk 3 gunu tuttum, 3.gunu iftardan sonra adetim basladi gibi oldu ve ertesi gunu tamamen geldi bu sali gunu kesilir gibi oldu dusumu aldim carsamba gunu yani dun basladim ancak sabah kaltigimda camasirima degil ama silince hafif pembe akinti geldi ben yinede orucumu bozmadim suphede kaldigim icin ve dun aksam tekrar dus aldim bugun oruca yine niyetlendim fakat bugunde iplik gibi kahverengi akinti geldi yine silince yine bozmadim iftarimi ettim ama yine dus aldim benim bildigim 10 gunu gecince ozur sayiliyor bu durumda ben tekrar bu 2 gunu oruc sonu tutmalimiyim
ve her defasinda dus almam gerekirmiydi bi fikrin varmi canim

canım bende okuyorum 4444 tefriciye duasını ama henüz bitiremedim. 1200 deyim.
ve devam ediyorum. Ama başlayan arkadaşlar olursa severek hem kendime hemde onlara okumaya devam edebilirim. Mesela canım bu geri kalanı hem kendim okusam hemde başkasına dağıtsam o şekilde oluyo yani öylemi?Hani ben o şekilde olmaz diye kendim tek okumaya çalışıyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. (AMİN)

kızlar geçmişi okudum gerçekden üzüldüm yazdıklarınıza. Birbirimize destek olmamız lazım. Kimsenin gitmesine gerek yok. Hamile olan arkadaşlarda burda bize çok destek oluyolar.Onlar bize umut oluyolar.Bize yol gösteriyolar. Burda sevinçlerimizi üzüntülerimizide paylaşıyoruz.Kimsenin birbirini kırmasına gerek yok.siz hamişler sakın gitmeyinn.....Size gerçekden ihtiyacımız var bizim. Öpüyorum hepinizi...

yok biyerden gelmiyorum sabah geç kaltığım için siteye geç giriyorum demek istedim.benim hayatımın çoğunu bu site kaplıyor artık.benim için bi mekan oldu burası:))

evet canım bende buna katılıyorum. inan rahatlıyorum buraya girince.. kafamda soru işaretleri cevap buluyo..
bişey söyliycem tuhaf kaçacak
bazen dışarı çıktığımda veya bi olayla karşılaştığımda aa evt diyorum bunu kk dan biliyorum ve sizin yazdıklarınız geliyo aklıma. eksiklerimi tamamlıyorum vallahi.

aaayy ben bu gün hamiş haberiş almak istiyoooommm.

canim mailine bak attim sana bendekini birazda sen kulan inş hayrini görürüsün he ehee :)))))))))))))))))))))

hani kız benim derecem nerdeee

bak size geliyom ateşimi ölçtürmeye kapıyı aç.
uçarak geliyoom camıda açsan olur. kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşım benim için de öyle oldu kk komşularla arkadaşalarla konuşurken hep sizlerden örnekler veriorum ve mutlu oluyorum ben çok fazla duygularını ifade edebilen biri değilim burda sizlere yani yazarak ifade edebiliorum kendimi inşallah bugün yarın artık güzel hamiş haberleri gelir allahın izniyle ...öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kadriye 24 arkadaşim sana hem özelden msj atip bilgi vermiştim hemde dün çizelgeyi alintilayip silip not düşmüştüm beklemede olanlar listesinden silebilirsin diye dikkatsizliğine denk geliyor galiba canim beni bi zahmet silip öyle güncellesen listen daha doğru olur sevgiler

Canlarim hamile olmayi bekleyen arkadaşalrim benim şafak 3 bende gün geçtikçe heyecanlaniyorum çok zor bir durum insani acabalar yiyip bitiriyor neyse ki az kaldi dua edin kizlar bu mübarek ramazan ayinda hepimizhamile kaliriz işşallah allah aratmasin

caninm çok haklisin insan burda sters atiyor vaalla burdaki yazilari okudukça yalniz olmadiğimi aliyorum............

arkadaşlar anakuşun hamile oldunu unuttum ve o günü doktordan gelmiştim hormon tahlileri vermiştim prolaktinim yüksek cıkmıştı ve biraz moralim bozuktu o moral bozukluyuyla yazdım o yazıları ve bugün sakin kafayla okudum biraz kalbini kıracak sözler yazmışım ve anakuştan özür diliyorum eger başka larında kalbini kırdıysam özür diliyorum işte öfkeyle kalkan zararla oturur derler ya dogru :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim benimde prolaktin hormonum yüksek çikti sakin üzlme çünkü bunun tek ilaci morel dostinex diye ilaç kullaniyorum şuan senin kaç çikti hormon seviyen dr ne dedi cvp verirsen sevinirim

canim birde ilaç kullanirken bile hamile kalan arkadaşlarimiz var üzme kendini unutma her hastaliğin başi stres sakin ol göğsündet akinti geliyor mu canim

binbirgece banada aynı ilacı verdi doktor gecen ay ölctürdügümde 56.03cıktı ve bu ayda 83.07 cıktı dedigin gibi bu ilacı iknciye kullanıpta hamila kalanda varmış

gögsümden durukan gelmiyo sıkarsan geliyo gecen ay sıktıgımda su gibi akıntı geldi bu ay sıkrtıgımdada sag taraftan süt renginde geldi soldanda su gibi geldi strestende dedigin gibi uzak durcaksın

yazdıgım konuyla kimse bana cevap yazmayo kendi kendime yazıp duruyom birde anakuşun kalbini kırdım ve bazı arkadaşlarımında hepsinden özür diliyorum ben bideha bu bölüme girmicem gerci ben bu bölüme girdigim zaman hamile haberleri aldımmı çok seviniyom kendi sorunumu unutuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…