- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.201
diğer bi topıkte gördum arkadşalr tefriciye okuyolarmış hadi bzide okuyalım herkez
okuyabilğigi sayıyı yazsın bana okuyalım bırlıkte canlarım ban herkes sayıyı yazsın sabah bekliyorum arkadaşlr haftaya cuma ya kadr okuyalım olurmu arkadşlar okuabilen 1000 alsın isteyen 100 isteyen 10tane alsın bekliyorum
yok biyerden gelmiyorum sabah geç kaltığım için siteye geç giriyorum demek istedim.benim hayatımın çoğunu bu site kaplıyor artık.benim için bi mekan oldu burası:))
canim mailine bak attim sana bendekini birazda sen kulan inş hayrini görürüsün he ehee :)))))))))))))))))))))
evet canım bende buna katılıyorum. inan rahatlıyorum buraya girince.. kafamda soru işaretleri cevap buluyo..
bişey söyliycem tuhaf kaçacak
bazen dışarı çıktığımda veya bi olayla karşılaştığımda aa evt diyorum bunu kk dan biliyorum ve sizin yazdıklarınız geliyo aklıma. eksiklerimi tamamlıyorum vallahi.
aaayy ben bu gün hamiş haberiş almak istiyoooommm.
günaydın arkadaşım benim için de öyle oldu kk komşularla arkadaşalarla konuşurken hep sizlerden örnekler veriorum ve mutlu oluyorum ben çok fazla duygularını ifade edebilen biri değilim burda sizlere yani yazarak ifade edebiliorum kendimi inşallah bugün yarın artık güzel hamiş haberleri gelir allahın izniyle ...öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar anakuşun hamile oldunu unuttum ve o günü doktordan gelmiştim hormon tahlileri vermiştim prolaktinim yüksek cıkmıştı ve biraz moralim bozuktu o moral bozukluyuyla yazdım o yazıları ve bugün sakin kafayla okudum biraz kalbini kıracak sözler yazmışım ve anakuştan özür diliyorum eger başka larında kalbini kırdıysam özür diliyorum işte öfkeyle kalkan zararla oturur derler ya dogru :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar anakuşun hamile oldunu unuttum ve o günü doktordan gelmiştim hormon tahlileri vermiştim prolaktinim yüksek cıkmıştı ve biraz moralim bozuktu o moral bozukluyuyla yazdım o yazıları ve bugün sakin kafayla okudum biraz kalbini kıracak sözler yazmışım ve anakuştan özür diliyorum eger başka larında kalbini kırdıysam özür diliyorum işte öfkeyle kalkan zararla oturur derler ya dogru :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar ben daha girmicem bu bölüme beni listeden silin kendinizede iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?