- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
- 248
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.501
hayırlı olsun şirine.Buarada kızlar ben test yaptım 2.çizgi silik hatta yok gibi ama görünüyor.Kendimi mi kandırıyorum diyorum ama diğer yaptıklarımda hiç yoktu onlarıda bu kadar çok bakmıştım.Adetime 6 gün var henüz.
Sizce birazcıkta olsa umutlanabilir miyim?
semra ve cucupete allah size sabır versin bu gece. inşallah hamişsiniz canım. dua ediyoruz sizin için. şimdi saniyeler bile geçmiyodur size...
Haaa_______mi_____le___yimmmmmmmmmmm!!!!
haaa_______mi_____le___yimmmmmmmmmmm!!!!
canimmmmmmm birde burdan tebrik edeyim Allah kucaginada almayi nasip etsin, tamamina erdirsin inslhh
kizlar sizlerinde guzel haberlerini tez zamanda aliriz inslh, hepimizin kucaklari bebislerle dolsun inslh aminnnnnnnnnnn
enelcim kizinin ismi güzel ilk defa duydum anlami ne acaba
hamile haberlerini okudukça kendimi daha yalnız hissediyorum ama ben
kızlar herkese iyi akşamlar.eşimle biraz gezdik o yüzden geç kaldım.
rabbime bin şükür herşey çok güzel.hiç ek besin yada vitamin vermedi doktorum.çok ufak bir kanama var var ama önemsiz.herşey muhteşem.
veeeee biraz merakta kaldınız.minicik,minnoşcuk bir KIZIM olucak.sağlıklı olsun inşallah.hepiniz bildiniz benin bebişimi teyzeleri.
rabbim sizleede nasip etsin.kusura bakmayın geç kaldığımız için.
bende çok sevindim kız istiyordum.şükürler olsun herşey çok güzel.
gelsin artık ama ben çok özledim onu
enelcimm herseyin yolunda gitmesine coook sevindim canim, oh gezmekle iyi etmissiniz.
minik kizini saglikla kucagina alirsin insallah.:Saruboceq::Saruboceq:..tahminlerimiz kuvvetli cikti...
amanda amaaan ismi de hazirmisss.. saglikla gel AYLIZ SENA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?