Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayırlı olsun şirine.Buarada kızlar ben test yaptım 2.çizgi silik hatta yok gibi ama görünüyor.Kendimi mi kandırıyorum diyorum ama diğer yaptıklarımda hiç yoktu onlarıda bu kadar çok bakmıştım.Adetime 6 gün var henüz.

Sizce birazcıkta olsa umutlanabilir miyim?

biraz daha bekle ama canım.elbette bir umut var.hayırlısı olsun inşallah.

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallh.İnşallah benim de umudum yeşerir minik bir fidana dönüşür.

semra ve cucupete allah size sabır versin bu gece. inşallah hamişsiniz canım. dua ediyoruz sizin için. şimdi saniyeler bile geçmiyodur size...

ahh canım sorma bu gece bitmez banasırnaşık şey

şirine tebrik ederim canım ayyy bu akşam ne güzel haberler alıyoruz inşallh devamıda gelirhihoyyyt

Kızlarr yeni hamişlerrr ne bereketli bir aymışşş Allahımmm hepiniziii TEBRİKKK EDİYORUMM RABBIM SAGLICAKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSİN İNŞALLAHHH KIZLARRRR DARISIII BAŞIMAAA 3 GÜN SONRA:)

canimmmmmmm birde burdan tebrik edeyim Allah kucaginada almayi nasip etsin, tamamina erdirsin inslhh

kizlar sizlerinde guzel haberlerini tez zamanda aliriz inslh, hepimizin kucaklari bebislerle dolsun inslh aminnnnnnnnnnn

TESEKKÜRLER DÜNÜRÜM .. HEPİNİZE TESEKKÜR EDERİM CANLARIM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ..YÜCE RABBİM VAKTİ ZAMANI VARMIS BANADA BU MUBAREK AYDA NASİP ETTİ DUALARIM SİZİNLEE...a.s.

Selamlar... Yeni hamiş haberleri var galiba. Hayırlı olsun. Benim adet günüm de bu gün normalde. Ama daha olmadım. Tüm belirtileri var aslında. Mide bulantılarım da var. Of yaaa! Öyle tuhaf hisler içindeyim ki anlatamam. Hamile miyim değil miyim? Bu belirsizlik beni mahvediyor...

enelcimm herseyin yolunda gitmesine coook sevindim canim, oh gezmekle iyi etmissiniz.
minik kizini saglikla kucagina alirsin insallah.:Saruboceq::Saruboceq:..tahminlerimiz kuvvetli cikti...
amanda amaaan ismi de hazirmisss.. saglikla gel AYLIZ SENA

çok sağol gülüm.darısı başına inşallah.hepinizin güzel haberlerini almadan yalnız bırakmayacağım sizleri.öpüyorum seni güzel yanaklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…