- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.461
Ben kaç aydır bu siteye üyeyim arkadaşlar ama nedense kimse benim sorularıma cvp vermiyor hep birbirlerini tanıyanlar birbirine cvp veriyor ve bu beni acayip üzüyor.bişey sordum yine kimseden ses soluk yok en iyisi bu siteye birdaha girmemek hoşçakalın.senağlama:a015:
Ben kaç aydır bu siteye üyeyim arkadaşlar ama nedense kimse benim sorularıma cvp vermiyor hep birbirlerini tanıyanlar birbirine cvp veriyor ve bu beni acayip üzüyor.bişey sordum yine kimseden ses soluk yok en iyisi bu siteye birdaha girmemek hoşçakalın.senağlama:a015:
kızlaaaaaaar bilin bakalım noldu; benim kırmızılar geldikaydirigubbakcemile3 bir gün böle bağırarark giricem bu topiğe ama kızlaaaaar dedikten sonra hamişim diycem inşallah.. aslında yarın bekliyodum ama bugün teşrif ettiler,ne iyi ettilerde geldilerkaydirigubbakcemile5..
enelcim naptın meraktan ölüyoruz bilgilendir bizi,cinsiyeti nedir,kanaman varmıymış vs ...öpüyorum herkesi.hayırlı iftarlar.
kızlar herkese iyi akşamlar.eşimle biraz gezdik o yüzden geç kaldım.
rabbime bin şükür herşey çok güzel.hiç ek besin yada vitamin vermedi doktorum.çok ufak bir kanama var var ama önemsiz.herşey muhteşem.
veeeee biraz merakta kaldınız.minicik,minnoşcuk bir KIZIM olucak.sağlıklı olsun inşallah.hepiniz bildiniz benin bebişimi teyzeleri.
rabbim sizleede nasip etsin.kusura bakmayın geç kaldığımız için.
bende çok sevindim kız istiyordum.şükürler olsun herşey çok güzel.
rabbime bin şükür herşey çok güzel.hiç ek besin yada vitamin vermedi doktorum.çok ufak bir kanama var var ama önemsiz.herşey muhteşem.
veeeee biraz merakta kaldınız.minicik,minnoşcuk bir KIZIM olucak.sağlıklı olsun inşallah.hepiniz bildiniz benin bebişimi teyzeleri.
tebrikler canım... maşallah
inşallah sağlıkla kızına kavuşursun!
allah ım bende hamiş olmak istiyorum bende bu güzel duyguları yaşamak istiyorum... isteyen herkese ve bana da nasip et yarabbim... :Saruboceq:
ayy canım benim yerim ben minik bebişi:ecrin_bebek: çok sevindim canım ya ne mutlu sana,kızlar bana
gelincede yarın dr.gidicem kan testi yaptırıcam göğüslerim şişti ve ağrıyor ama şimdi idrar testi yapıcam
2 saattir elimde ama korkudan tuvalete gidemiyorum nolur dua edin bu sefer pozitif çıksın hemn size haber vericem
bende dün doktordaydım düşük tehlikesi falan kalmamış herşey yolundaymış iyi görünüodu bebişim
kızlarrrrrrr ağlıyorum elim ayağım tutmuyor
ikinci çizgi diğerine göre biraz daha açık renkte ama daha önce yaptıklarım gibi
silik değil daha koyu ayy keşke resmini çekipte koyabilsem çok heycanlıyım ben bu gecede
uyuyamam kesin yarın hemn dr gidip garantiye alıcam ya hamile değilsem yıkılırım resmen off çok heycanlandım kızlar
ikinci çizgi diğerine göre biraz daha açık renkte ama daha önce yaptıklarım gibi
silik değil daha koyu ayy keşke resmini çekipte koyabilsem çok heycanlıyım ben bu gecede
uyuyamam kesin yarın hemn dr gidip garantiye alıcam ya hamile değilsem yıkılırım resmen off çok heycanlandım kızlar
Canım benimm diğerinde göre biraz daha açık renkseeee.:teytey:Tebriklerrrr hamilesin büyük olasılıklaaa.Rabbim sağlıcakla kcuağına almayı nasip etsin inşallahh.Resmini çeksende görsek bizde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?