Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlar müjde. Kızkardeşimin 3 aşılama sonrası ilk tüp bebeği tuttu.Teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmmm. Eşinde azospermi kardeşimde de çikolata kisti vardı. Ümidinizi yitirmeyin. Bir gün hepimiz bu listeden hamile olarak çıkarız umarım...

Ben kaç aydır bu siteye üyeyim arkadaşlar ama nedense kimse benim sorularıma cvp vermiyor hep birbirlerini tanıyanlar birbirine cvp veriyor ve bu beni acayip üzüyor.bişey sordum yine kimseden ses soluk yok en iyisi bu siteye birdaha girmemek hoşçakalın.senağlama:a015:

ah canım kıyamam bende yeni üyeyim ama ben öyle düşünmedim senin gibi zamanla herkez sanada alışacaktır.sorunu sorabilirsin cvp verebilirsem ne mutlu banaCADIARZU

,
canım ya böle düşünme mesela ben eğer bilmediğim konuysa yazmıyorum eğer sorunu tekrar sorarsan yardımcı olalım güzelim

kızlaaaaaaar bilin bakalım noldu; benim kırmızılar geldikaydirigubbakcemile3 bir gün böle bağırarark giricem bu topiğe ama kızlaaaaar dedikten sonra hamişim diycem inşallah.. aslında yarın bekliyodum ama bugün teşrif ettiler,ne iyi ettilerde geldilerkaydirigubbakcemile5..
enelcim naptın meraktan ölüyoruz bilgilendir bizi,cinsiyeti nedir,kanaman varmıymış vs ...öpüyorum herkesi.hayırlı iftarlar.

inşallah güzel haberlerle geldiğin günleride görürüz cnm eneli bende merak ettim bugün hiç girmemiş inşallah hayırlı haberllerle gelir

kızlar herkese iyi akşamlar.eşimle biraz gezdik o yüzden geç kaldım.
rabbime bin şükür herşey çok güzel.hiç ek besin yada vitamin vermedi doktorum.çok ufak bir kanama var var ama önemsiz.herşey muhteşem.
veeeee biraz merakta kaldınız.minicik,minnoşcuk bir KIZIM olucak.sağlıklı olsun inşallah.hepiniz bildiniz benin bebişimi teyzeleri.
rabbim sizleede nasip etsin.kusura bakmayın geç kaldığımız için.
bende çok sevindim kız istiyordum.şükürler olsun herşey çok güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:

tebrikler canım... maşallah

inşallah sağlıkla kızına kavuşursun!

allah ım bende hamiş olmak istiyorum bende bu güzel duyguları yaşamak istiyorum... isteyen herkese ve bana da nasip et yarabbim... :Saruboceq:

tebrikler canım allah nazarlardan saklasın kız çocukları çok tatlı olur allah gönlüne göre verdi desene

olucaksın canım hiç merak etme.sakın stres yapma.zamanı geldiğinde bebişin seni bulucak ve bir daha asla bırakmayacak.benimki beni inatla bırakmadı.şükürler olsun.

ayy canım benim yerim ben minik bebişi:ecrin_bebek: çok sevindim canım ya ne mutlu sana,kızlar bana
gelincede yarın dr.gidicem kan testi yaptırıcam göğüslerim şişti ve ağrıyor ama şimdi idrar testi yapıcam
2 saattir elimde ama korkudan tuvalete gidemiyorum nolur dua edin bu sefer pozitif çıksın hemn size haber vericem

ayy canım çok sağol.inşallah hamişsindir bak bende heyecanlandım şimdi yapınca hemen yaz.korkma canım hadi hayırlısı olsun hakkında.:Saruboceq:

kızlarrrrrrr ağlıyorum elim ayağım tutmuyor
ikinci çizgi diğerine göre biraz daha açık renkte ama daha önce yaptıklarım gibi
silik değil daha koyu ayy keşke resmini çekipte koyabilsem çok heycanlıyım ben bu gecede
uyuyamam kesin yarın hemn dr gidip garantiye alıcam ya hamile değilsem yıkılırım resmen off çok heycanlandım kızlar

Canım benimm diğerinde göre biraz daha açık renkseeee.:teytey:Tebriklerrrr hamilesin büyük olasılıklaaa.Rabbim sağlıcakla kcuağına almayı nasip etsin inşallahh.Resmini çeksende görsek bizde:)

kız resmini çek koy.ama hamişsin hadi hayırlsı olsun.yarın hemen kan ver.inşallah herşey yolunda başlar.tebrik ederim seni canım.

oohhh oohhhh maşallahhh.....

kötü şeyler düşünme canım. iyi düşün iyi olsun. :CüvCüv:
inşallah hamilesin tebrik ederimmm....:1hug:

Canım benimm diğerinde göre biraz daha açık renkseeee.:teytey:Tebriklerrrr hamilesin büyük olasılıklaaa.Rabbim sağlıcakla kcuağına almayı nasip etsin inşallahh.Resmini çeksende görsek bizde:)

canım foto.mak.yanımda değil ahh olsa hemen koyarım ayy canım inşallah yanılmıyorumdur çoksağol canım

ayy arkadşlar bunun heycanı bile okadr başkaymışki Allahım inşallah doğrudur ablamlar konuştum tel.sevinçten ağlıyorlar ayy çok kötü oldum şimdi bide ya değilsem naparım bilmiyorum Allahım isteyen herkese nasip et şu mübarek aylarda yüzümüzü güldür Allahım hepinize çok tşk.ederim ayrı ayrı yarın ilk işi dr. gitmek olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…