Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

cnm hamilesin dir o zamn resim koyabiliyosan bakalım cnm çok merak ettim valla herşeyinhayırlısı olsun inşallah güzel haberllerle gelirsin bn ilk yaptığım zamn görünmüodu bile çok zor seçiliodu sonradan renk koyulaştı......kaç gün geçmişti adetinden

bence hamişsin canım.burdan dönüş yok dularımla izin vermem buna inşallah.tam gaz ileri

canım foto.mak. yok bide şimdi durdukça dahada koyulaştı. 3gün geçti adetimi canım

kizlarrrrrrrrrr adetim gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti...yani hamismiyim degilmiyim bilmiyorumm...tekrar test yapmayi düsünüyorum sonrada dok´tordan randeevu alirim artik...
cokta fena grip olmusum,hicbir ilac alamiyorum napicam??

sema belirtilerini paylaşırmısın bizimleeee :)benımde 3 günüm kaldıda adete

canım inşallh hamileyimdirde:) benim birtek göğüslerim ağrıdı oda normalde regl olucağım zamnda hassalaşırdı zaten onun dışında ara ara karnıma ağrı girdi ama regl olucam zannettim yani canım işin özü bende öyle hiçbir belirti olmadı göğüslerim dışında ama oda regl günüm geçtikten sonra
dahada hassaslaştı öle halsizlik uyku hali falan yok hatta akşamları uyuyamıyorum bile:)) öle işte yarın belli olucak herşey inşallah iyi haber veririm

hadi bakalım yarın 2 hamiş birden çıkacak sanırım.ramazan bereketi sonuna doğru geliyor.sakın ilaç içme boşver.meyve falan yee vitamin al vücudun toplar.hayırlısı olsun bakalım.yarın sonucu bizede yaz canım.

ah canııım çok sevindim. hadi hayırlısı. aman da anasının nazlı kızı geliyomuşşşş

gözün aydin güzelim allah inşallah yarin sevincini bozbaz inşallah yarin dr.gidince güzel sonuçla gelirsin allaha emanet ol

hatice ve özgün çok tebrik ediyorum sizleri ve eşlerinizi. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. darısı tüm bekleyenlerin başına...

semra ve cucupete allah size sabır versin bu gece. inşallah hamişsiniz canım. dua ediyoruz sizin için. şimdi saniyeler bile geçmiyodur size...

ah canııım çok sevindim. hadi hayırlısı. aman da anasının nazlı kızı geliyomuşşşş

hoşgeldin canım.çok sağol.benim dışımda sitemizde hamişler var.yarın inşallah 2 tanesi daha kesinleşecek.hadi bakalım güzel haberler gelsin bundan sonra inşallah.

Amin hayırlısıyla Allah kucağınıza almayı nasip etsin bize de karnımızda hissetmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…