- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.481
kızlarrrrrrr ağlıyorum elim ayağım tutmuyor
ikinci çizgi diğerine göre biraz daha açık renkte ama daha önce yaptıklarım gibi
silik değil daha koyu ayy keşke resmini çekipte koyabilsem çok heycanlıyım ben bu gecede
uyuyamam kesin yarın hemn dr gidip garantiye alıcam ya hamile değilsem yıkılırım resmen off çok heycanlandım kızlar
ayy arkadşlar bunun heycanı bile okadr başkaymışki Allahım inşallah doğrudur ablamlar konuştum tel.sevinçten ağlıyorlar ayy çok kötü oldum şimdi bide ya değilsem naparım bilmiyorum Allahım isteyen herkese nasip et şu mübarek aylarda yüzümüzü güldür Allahım hepinize çok tşk.ederim ayrı ayrı yarın ilk işi dr. gitmek olucak
cnm hamilesin dir o zamn resim koyabiliyosan bakalım cnm çok merak ettim valla herşeyinhayırlısı olsun inşallah güzel haberllerle gelirsin bn ilk yaptığım zamn görünmüodu bile çok zor seçiliodu sonradan renk koyulaştı......kaç gün geçmişti adetinden
bence hamişsin canım.burdan dönüş yok dularımla izin vermem buna inşallah.tam gaz ileri
ahhh canım benim inşallah öyledirsırnaşık şey
sema belirtilerini paylaşırmısın bizimleeee :)benımde 3 günüm kaldıda adete
kizlarrrrrrrrrr adetim gecti test yaptim ikinci cizgi silik cikti...yani hamismiyim degilmiyim bilmiyorumm...tekrar test yapmayi düsünüyorum sonrada dok´tordan randeevu alirim artik...
cokta fena grip olmusum,hicbir ilac alamiyorum napicam??
kızlar herkese iyi akşamlar.eşimle biraz gezdik o yüzden geç kaldım.
rabbime bin şükür herşey çok güzel.hiç ek besin yada vitamin vermedi doktorum.çok ufak bir kanama var var ama önemsiz.herşey muhteşem.
veeeee biraz merakta kaldınız.minicik,minnoşcuk bir KIZIM olucak.sağlıklı olsun inşallah.hepiniz bildiniz benin bebişimi teyzeleri.
rabbim sizleede nasip etsin.kusura bakmayın geç kaldığımız için.
bende çok sevindim kız istiyordum.şükürler olsun herşey çok güzel.
kızlarrrrrrr ağlıyorum elim ayağım tutmuyor
ikinci çizgi diğerine göre biraz daha açık renkte ama daha önce yaptıklarım gibi
silik değil daha koyu ayy keşke resmini çekipte koyabilsem çok heycanlıyım ben bu gecede
uyuyamam kesin yarın hemn dr gidip garantiye alıcam ya hamile değilsem yıkılırım resmen off çok heycanlandım kızlar
ah canııım çok sevindim. hadi hayırlısı.aman da anasının nazlı kızı geliyomuşşşş
Haaa_______mi_____le___yimmmmmmmmmmm!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?