Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar bende cift cizgiyi gördüm ama cok tedirginim ikinci bebeğim 15 haftalık karnımda ölmüştü inşallah buna bişey olmaz

tebrikler anne adayı inşallah sağlıkla kucağına alırsın iyi düşün iyi olsun inşallah sorunsuz sağlıklı hamililğin ardında sağlıklı bir bebiş gelir:CüvCüv:

canım bneım seınde 7ay mı bitti düşünmeye beklmeye başlayalı

canım bneım seınde 7ay mı bitti düşünmeye beklmeye başlayalı

Evet canım 7 kez denedik ama olmadı. :çok üzgünüm: Aslında ben Aralık ayından beri istiyorum. Ama ara verdiğim zamanlar oldu.. Bende iltihaplı eklem romatizması rahatsızlığı var. İlaç kullanamıyorum çocuk düşündüğümden. Arada bir rahatsızlığım fena zorluyo. Ben de çocuk işini bir iki ay erteleyip tedavime dönüyorum. Hasta olunca daha bir zor oluyor herşey. Artık sabrım azalıyor. İnşaallah bu ay olur. :Saruboceq: Rabbim tüm isteyenlere de nasibetsin. :Saruboceq: Her ay tek çizgiyi görmek ne kadar yıpratıyor beni moralmen bilemessiniz... senağlama

Bu arada ben birşey sormak istiyorum. Çatlama iğnesi veya fitil kullananınız var mı acaba? Bunların yapılma zamanının adete göre hesaplanacağını sanıyorum. Ya bu ay artık doktora gitmeyi düşünüyorum. Biliyorum bu tedavi 1 yıldan önce yapılmıyor. Ama benim durumumda beklemek çok zor olduğu için doktorum ilaç verecek sanırsam. Ama bayramdan sonraya kaldım. Bu yumurtlama gününde mi yapılıyor yoksa daha önce mi? Yumurtlama günüm tam ayın 4üne geliyor. Tam o gün randevu alırım diye düşünüyordum ki birden aklıma geldi şimdi. Of ya ancak ayın 7si veya 8ine randevu alabilirim. :çok üzgünüm: Bu ay tedavi işi geçti sanırsam. Öteki aya kaldım. Cuma günü çalışmayacakları aklıma bile gelmedi... :çok üzgünüm:

Bu arada Sebeyza Tebrik ederim canım Moralini bozma oldu mu? Güzel düşün güzel olsun... yerimseniben

catlatma hapını adetının 5.gun başlıyosun içmeye canım aedtının 4. 5 . gunu gitöelisn doktora sana ona göre ilaç veriyor iğneyi dediğin gibi adetin 12.gununden itibaren kontrole tabı tutuyo ve yumurta nezman hazırsa ozmna vurmanı istiyo senden 2 ay catlatma tedavısı gördum iğneler cok pahalı canım 70kuusr verdik iğneye ithal iğne bıde turk versiyonu var ama oda çok agrı yakma yapıyp canım.bende buay ganofenekendımmı başlasam diyorum.doktora gitsemde aynı ilaçı vercek zaten karasızm eger cesaretın varsa eczaneden temin et canım ilacı başla kullanmaya ben cididi ciddi duşunuyorum ama emınım eşim doktor kontrolu dişinda oldugu için karsı cıkacaktırda sen bılrsın yınede canım

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Ben geçirdim vaktini o zaman canım. Çünkü bu gün adetimin 7. günü. eczaneden temin etsem bir işe yaramayacak. Öteki aya kaldım yani. Ama bir de fitil varmış. O nasıl oluyor acaba? :uhm: Belki fitili kullanmak için geç kalmamışımdır. Dediğin gibi eczaneden alabilirim yani...

fitil konusnda fikrim yok canım yardımcı olmaycm snaa ama başka arkadaşalra sro yada başka konudakı arkadşalra sor bu konuyla ilğili olanlara yanı:CüvCüv:

selam kızlar.
ben üşütmüşüm.boğazım şişti.inşallah bu bayram tatilinde iyileşirim.
bu aralar sanki hamiş değil gibiyim bebeği hiç hissetmiyorum.herhalde rahatı yerinde.bu cuma yeni bayan doktoruma gideceğim.
sebeyza canım hayırlısı olsun.rabbim tamamına erdirsin.
kadriyeciğim naber canım ya.görüşemedik.

fitil konusnda fikrim yok canım yardımcı olmaycm snaa ama başka arkadaşalra sro yada başka konudakı arkadşalra sor bu konuyla ilğili olanlara yanı:CüvCüv:

Teşekkürler canım. a.s. Yine de yardımcı oldun... Çok sağol. Şimdi eşime söyledim. Eczaneden alalım mı diye. Doktor tavsiyesi olmadan olmaz dedi. Çünkü ben daha önce hiç kullanmadım. Belki başka birşey verir doktor. Ya da belki bir iki ay beklememi önerebilir değil mi? Ama verdiğin bilgi sayesinde önümüzdeki ay tam zamanında gideceğim doktora canım... yerimseniben

merhabalar nasılsınız arkadaşlarrrr
Merhaba canım. Ben iyiyim sen nasılsın?

ya arkadaşlar bişey anlatacam 2 gün önce bir rüya gördüm sabah 6.30 7 gibi bu arada adetim 3 ekimde rüyamda eşimin cinsel organını büyümüş olarak gördüm ve 2 torbayı bi anlam veremedim neyse sonra tabirlere baktım netten ve yazıyorduki :Rüyada erkek cinsiyet organi görmek evlat, mal ve söhretle yorumlanir. Rüyada görülen iki torba iki kiza delalet eder. yani nasıl görürsen gör tabrlerde hep bir evlada çıkıyor anlamı daha önce siz yada tanıdığınız böle bir rüya görüpte evlat sahibi olan oldumu arkadaşlar ben çok merak ediyorum rüyamı...

geçmiş olsun cnm aman ddikkat et bebişinede kendinede.....

canim benim inş senin ruyan bebge ciakr canim takam kafana sen sakin olmaya caliş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…