E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.921
selam kızlar.
ben üşütmüşüm.boğazım şişti.inşallah bu bayram tatilinde iyileşirim.
bu aralar sanki hamiş değil gibiyim bebeği hiç hissetmiyorum.herhalde rahatı yerinde.bu cuma yeni bayan doktoruma gideceğim.
sebeyza canım hayırlısı olsun.rabbim tamamına erdirsin.
kadriyeciğim naber canım ya.görüşemedik.
ya arkadaşlar bişey anlatacam 2 gün önce bir rüya gördüm sabah 6.30 7 gibi bu arada adetim 3 ekimde rüyamda eşimin cinsel organını büyümüş olarak gördüm ve 2 torbayı bi anlam veremedim neyse sonra tabirlere baktım netten ve yazıyorduki :Rüyada erkek cinsiyet organi görmek evlat, mal ve söhretle yorumlanir. Rüyada görülen iki torba iki kiza delalet eder. yani nasıl görürsen gör tabrlerde hep bir evlada çıkıyor anlamı daha önce siz yada tanıdığınız böle bir rüya görüpte evlat sahibi olan oldumu arkadaşlar ben çok merak ediyorum rüyamı...
cnm sen ne kadar zamndır istiyosun bi çocuğun var sanırım allah size bağışlasın inşalah ikincide fazla bekletmeden gelir
selam kızlar.
Ben üşütmüşüm.boğazım şişti.inşallah bu bayram tatilinde iyileşirim.
Bu aralar sanki hamiş değil gibiyim bebeği hiç hissetmiyorum.herhalde rahatı yerinde.bu cuma yeni bayan doktoruma gideceğim.
Sebeyza canım hayırlısı olsun.rabbim tamamına erdirsin.
Kadriyeciğim naber canım ya.görüşemedik.
çok geçmiş olsun enelcim inşallah tez vakitte iyileşirsin salgin heralde bende ayniyim boğzlarim şişti antibiyotik kullaniyorum çevremde çok hasta var havalar birden soğudu hastalar çoğaldi
canım bende rüyamda ne görüyorsan anlamları hep evlat çoçuk sahip olmaya yazıyor çok ümitlenmiştim ama malesef hasta oldum oyüzden takılma sen rüyalara canm allah yardımcın olsun...
kızlar ben adet olduğumu sanıp düşükmü yapıyorum acaba bu ay çok kanamam var hafif sancılarım var böyle bişey olabilirmi acaba yani daha öğrenemediğim bir gebelik sonlanıyor olabilirmi?kafam karıştı yaa
benide katın listeye lütfen
kızlar nerdesiniz?herkes bayram temizliğine girdi sanırım.o zaman hepinize kolay gelsin.
Ben buradayım şeker. Yaf dün sana geçmişolsun mesajı yazdıydım ama kk sorun çıkarttı mesajım gitmedi canım. Umarım daha iyisindir... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?