Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

SLM CANIM TESEKKURLER BENI DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN BENDE ŞİMDİLİK Bİ DEĞİŞİKLİK YOK YENİ BİR AY YENI BIR UMİT İNŞ BU GECİRECEGİMZ SON YANLIZ BAYRAMIMZ OLUR DİYORUM KURBAN BAYRAMINDA ÇİFTE BAYRAMYAŞARIZ İNŞ DUN BALIKESİRE GİTTİK GUNU BİRLIK AKŞAM BAKMAYA HALIM YOKTU EŞİMİ İŞE YOLLADIM BI BAKIM DEDİM GERCI KIMSECIKLER KALMAMIŞ HERKEZ BAYRAMDA TABI NESE HEPİNİİZ OPTUM İYİ BAYRAMLAR:CüvCüv:a.s.

kızlar benıde ekleyen lısteye bende o çızgıyı görmek istıyorum

herkese hayirli bayramlar diliyorum insallah hayirlara vesile olur,
bugun benim adet gunum ama henuz bisey yok insallah ta gelmez
esimi yeni ise gonderdim test alip isten donunce varsa suprizmi yapsam yoksa beklesemmi bilemiyorum testte neg cikinca daha cok uzuluyorum

ben yeni araniza katiladim.pazartesi test yaptim hamileyim benide listeye eklerseniz sevinirim.darisi isteyenlere insallah.hihoyyythihoyyyt

gurbet gelını ınşaallah pozitıf çıkar bır hamişimiz daha olur sonucu beklıyorum haberdar et

arkadaşlr listeye dahil olmk isteyen arkadaşlr bekledikleri inş olmayiz dedikjleri tarihleri yazarlarsa ekleriz tabi listye niye eklemeyelim ugur getirsiznler bize listemizde onlara ugur getirisn inş

kzlar öncelikle hepinize hayırlı bayramlar.kaç gündür nete girip yazamadım.bende kırmızı kart gördüm buaysenağlamaherşeyin hayırlısı:a015:

kzlar öncelikle hepinize hayırlı bayramlar.kaç gündür nete girip yazamadım.bende kırmızı kart gördüm buaysenağlamaherşeyin hayırlısı:a015:

Üzülme canım. Yeni bir dönem, yeni bir umut olsun... İnşaallah kurbana kadar hamiş olmak dileği ile... Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü en hayırlı ve de en kısa zamanda güldürsün... a.s.

arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum fakat ben yumurtlama dönemlerimi bilmiyorum hastalığım düzensiz geliyor ne yapabilirim 5 ile 10 gün arasında geri atıyor yani bir ay içersinde iki kez hasta oluyorum doktora gitsem doğum kontrol hapı verecek düzene girmesi için ama buda hamile kalmamı engelleyecek bu ay hamile kalmak ve yazı rahat geçirmek istiyorum

ne olursa olsun bence bı doktorla gorus benımde adet duzensızlıgım vardı ama bunu dogum kontrol hapı vererk duzeltmedı tam tersı yumurta gelısırtırıcı hap vererek bır an once hamıle kalmamı ıstedı tabı daha hamıle kalmadım:teytey:

insallah hepimize ugur getirsin kizlar

bende bu ayin 19./20. sinde gelmemesini bekliyorum heycanla...
ama tabi en hayirlisi neyse o olsun hepimize :1hug:

slm canim bebişinle bayram nasil geciyo bakalim iyisinz dimi canim

ay canım çok sağol iyiyiz Allaha şükür cmartesi dr.gitmem gerekiyordu ama işten çağırıyorlar gidimiycem haftaya izin almam falanda çok zor galiba haftaya cumartesi gidicem dr. merak ediyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum gerçi sağlığı yerinde olsunda ben bekleyeyim,sen nasılsın canım bayram nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…