- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.001
merhaba arkadaşlar benimde yarın regl günüm inş olmam önceden karnım şişerdi şuan hiç bi şişkinliğim yok bakalım artık bende çok merak ediyorum ne olcağını çokkkk heycanlıyım
selam bayanlar! nasılsınız bakalım, bayram nasıldı?
iyiz canım, sen nasılsın? ben biraz grip oldum. bayram pek neşeli geçmedi o yüzden.. bu sene çok sık sık grip olmaya başladım bağışıklık sistemim çöktü heralde..sen neler yaptın?selam bayanlar! nasılsınız bakalım, bayram nasıldı?
HOŞGELDIN CNAIM SĞL
İİYİYİDİ BAYRAMGUZELDİ DOLUDOLU GEÇTI ÇOK SÜKÜR GEECN BAYRAM EŞİM BBEK TAKINTISINDAYDI HİÇBİYERE GİTMEDİK GEZMEDİK AMA BUBAYRAM SEYTANALRI USTUNDE DEĞİLDİ GUZELDİ ÇOK SÜKÜR SEN ANSILSIN SNEIN NASILDI BAYRAMIN
iyiz canım, sen nasılsın? ben biraz grip oldum. bayram pek neşeli geçmedi o yüzden.. bu sene çok sık sık grip olmaya başladım bağışıklık sistemim çöktü heralde..sen neler yaptın?
sağol canım,ben hem grip oldum ,hem adet uzun sürdü , bir taraftan bizim ufaklıkta grip oldu ,onunlada uğraştım..çalışmalara devam edecek halim kalmadı ..görev gibide olmazki yaaa ..içimden gelmiyor valla ,burnum tıkalı ,hapşuruk ,öksürük hiç sorma..internette hesapladım benim 25 günde birmiş adetim..yumurtlamam yarın başlıyor ..3-8 ekim arasıymış.. daha ben iyileşemedimki ya..kadınların işi ne kadar zor allah hepimize kolaylık versin..benimde sinirle geçti canım sana çok geçmiş olsuna.s.
sağol canım,ben hem grip oldum ,hem adet uzun sürdü , bir taraftan bizim ufaklıkta grip oldu ,onunlada uğraştım..çalışmalara devam edecek halim kalmadı ..görev gibide olmazki yaaa ..içimden gelmiyor valla ,burnum tıkalı ,hapşuruk ,öksürük hiç sorma..internette hesapladım benim 25 günde birmiş adetim..yumurtlamam yarın başlıyor ..3-8 ekim arasıymış.. daha ben iyileşemedimki ya..kadınların işi ne kadar zor allah hepimize kolaylık versin..
arkadaşlar moralim çok bozuldu ya arkadaşım bebeğini kaybetmiş((
arkadaşlar moralim çok bozuldu ya arkadaşım bebeğini kaybetmiş((
sağol canım,ben hem grip oldum ,hem adet uzun sürdü , bir taraftan bizim ufaklıkta grip oldu ,onunlada uğraştım..çalışmalara devam edecek halim kalmadı ..görev gibide olmazki yaaa ..içimden gelmiyor valla ,burnum tıkalı ,hapşuruk ,öksürük hiç sorma..internette hesapladım benim 25 günde birmiş adetim..yumurtlamam yarın başlıyor ..3-8 ekim arasıymış.. daha ben iyileşemedimki ya..kadınların işi ne kadar zor allah hepimize kolaylık versin..
aaa çok kötü bşy allah yardımcısı olsun canım arkadaşının allah kimseye göstermesin bu duyguyu sebebi ne acabaki bebeği kaybetmesinin:uhm:
çok sağol canım,yarın yumurtlamam lazım, ama benim adet son demlerini yaşıyor hala..geçen ay internetteki hesaplayıcıya güvendik ama olmadı işte...belki bu ay olur..ilk çocuğumda ben ne yumurtlama hesapladım ne gün saydım nede strese girdim..ama bu sefer yaş biraz kemale erdi vede başıma gelecekleri biliyorum o yüzden çok heyecenlı ve birazda panik durumundayım..daha şimdiden böyleysem 9 ay nasıl geçicek bilmiyorumgeçmiş olsun canım bak bende bakım bı yumurtlama gunume gercı ben ateş olçme yontemııyle takıp ediyorum alıştım artık onada öğrendım yanı nasıldı tatılınoglun nasıl
allah kimseye yaşatmasın canım cuma günü gitmiş doktora bebek yaşamaz demişler bu sabahda almak zorunda kalmışlar çok zor hamile kalmıştı senağlamasenağlama
çok sağol canım,yarın yumurtlamam lazım, ama benim adet son demlerini yaşıyor hala..geçen ay internetteki hesaplayıcıya güvendik ama olmadı işte...belki bu ay olur..ilk çocuğumda ben ne yumurtlama hesapladım ne gün saydım nede strese girdim..ama bu sefer yaş biraz kemale erdi vede başıma gelecekleri biliyorum o yüzden çok heyecenlı ve birazda panik durumundayım..daha şimdiden böyleysem 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum
Allah kimseye yaşatmasın canım cuma günü gitmiş doktora bebek yaşamaz demişler bu sabahda almak zorunda kalmışlar çok zor hamile kalmıştı senağlamasenağlama
allah allha nasil kara vermiski doktrlar ekske oluruna iraksaalrdi kaç aylikti bebek
canim arkadasina cok cok gecmis olsun..ilahi takdir..cok üzüldüm..Allah kimseye yaşatmasın canım cuma günü gitmiş doktora bebek yaşamaz demişler bu sabahda almak zorunda kalmışlar çok zor hamile kalmıştı senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?