- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.981
herkese hayirli bayramlar diliyorum insallah hayirlara vesile olur,
bugun benim adet gunum ama henuz bisey yok insallah ta gelmez
esimi yeni ise gonderdim test alip isten donunce varsa suprizmi yapsam yoksa beklesemmi bilemiyorum testte neg cikinca daha cok uzuluyorum
arkadaslar ekim ayinin ilk iyi haberini vermek istiyorum dunden beri sabirsizlaniyorum buraya yazmak icin bende HAMISIM:)))
Allah'im tum isteyenlere nasip etsin zamani gelince oluyomus arkadaslar bunu anladim bunu anlamakta 15 ayimi aldi Allah daima hakkimizda hayirli olani versin
semracim bebisin hayirli ugurlu olsun insallah hersey yolundadir. kac haftalik oldunuz bakalim? sende kendine bi cetvel yapsana canim..allahim nazarlardan saklasin...
of benimde günüme az kaldi, icimdeki hisler allak bullak, atesim tavanda, kasiklarim agriyo ara ara, uykusuzluk desen var, ama gel gör ki sivilceler de geldi :)) hayirlisi olsun insallah ya, ama 1 hafta nasil beklicem bilmiyorum.. 6-8 arasi olmam lazim kizlar nolur dua edin de hamis olayim...
hepinize iyi bayramlar öpüyorum kizlar..
arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum fakat ben yumurtlama dönemlerimi bilmiyorum hastalığım düzensiz geliyor ne yapabilirim 5 ile 10 gün arasında geri atıyor yani bir ay içersinde iki kez hasta oluyorum doktora gitsem doğum kontrol hapı verecek düzene girmesi için ama buda hamile kalmamı engelleyecek bu ay hamile kalmak ve yazı rahat geçirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?