E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.021
2.5 aylıktı canım çok sancılanmış hala şoktayım ya senağlamasenağlama
evet arkadaşlar benimde hamileliğim kesinleşti kadriyeceim gerçi beni listeye eklemiş doktorum bayramdan sonra kan testi baktır demişti bende sabah kanı verdim sonucu bekliyorum kan sonucu çıkana kadar idrar testi yapıyım dedim çift çizgiyi gördüm.okadar güzel bir duyguki bu anlatamam rabbim herkhihoyyytese nasip eder inaşallah.
canım tebrik ederim.,
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
tebrik ederim canim, allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
bu duyguyu bizlerde en kisa zamanda yasariz insallah..
evet arkadaşlar benimde hamileliğim kesinleşti kadriyeceim gerçi beni listeye eklemiş doktorum bayramdan sonra kan testi baktır demişti bende sabah kanı verdim sonucu bekliyorum kan sonucu çıkana kadar idrar testi yapıyım dedim çift çizgiyi gördüm.okadar güzel bir duyguki bu anlatamam rabbim herkhihoyyytese nasip eder inaşallah.
tebrik ederim canım.. Rabbim sağlıkla sonuan erdrsin inş.. ne gibi belirtilerin olmuşdu canım??
ARKADAŞLAR BEN LİSTEDEMİYDİM BİLMİYORUM.8 EKİM ADET TARİHİM.aDIM eLİF.ARA ARA BELİM VE KASIKLARIM AĞRIYOR,BOL AKINTIM VAR BU ARADA.BİR DE 2-3 GÜNDÜR KABIZLIK ÇEKİYORUM.BİLMİYORUM UMUTSUZCA 8 EKİMİ BEKLİYORUM...
merhaba kızlar bugün benimde regl günüm fakat regl olmadım daha daha doğrusu sabahları olurdum şimdi öğlen oldu velhası ben sabah eşime test aldırrtım yaptım testi ve 2. çizgi silik de olsa çıktı çok şaşırdım çünkü tam regl olmam günümde yaptım bugün ona rağmen çıktı çünkü daha önce kimyasal gebelik geçirdim onda bile regl 10 gün geçmişti idrar testinde çıkmamıştı ama bhcg düşük olduğu için(29,32)onun iiçin regl olmam günümde yaptığım testtte 2.çizgi silikde olsa çıkması beni umutlandırdı bakalım kanda en doğrusu çıkar bu arada bi kaç belirtilerimde var hayırlısı artık yorum larınız varsa yazın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?