- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.181
merhaba arkadaşlar. öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah kucaklarına almayı nasip etsin. Bende dün bugün adet olacam diye bekleyip duruyorum. Geçen ayın 8. Idi ama hep 2-3 gün önce olurdum. Bütün adet belirtilerini yaşadım sivilceler, göğüslerde şişkinlikler vs. Ama şimdi geçti bişey yok. Test yapmak içinde çok mu erken acaba. Birde geçen ay gonaphane kullanmıştım. O mu yaptı bilmiyorum. Umutla bekliyorum. Sonucu bildiririm ama bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen ne yapayım
okadar çok aglıyorumkı anlatamam ailede benden önce sonra evlenenler hep hamıle morel bozuyor neden olmuyor artık dıye sorup duruyorlar
canım ilşkiden sonra yataktan hiç kalkmadan ayağını duvara daya ve belinin altına bir yastık koy yarım saat öylece durrr yani üstünü giyinmek için bile kalkma yataktan ve en az 1 2 saatte wcye gtme bide böle dene canımm böle oluyor hamişlik
okadar çok aglıyorumkı anlatamam ailede benden önce sonra evlenenler hep hamıle morel bozuyor neden olmuyor artık dıye sorup duruyorlar
adet tarihlerimiz aynı ..ama benim yumurtlamam adetin bitiminden hemen sonra seninki nasıl ?ee kımse bişi yazmıyormuuuuu
adet tarihlerimiz aynı ..ama benim yumurtlamam adetin bitiminden hemen sonra seninki nasıl ?
adet tarihlerimiz aynı ..ama benim yumurtlamam adetin bitiminden hemen sonra seninki nasıl ? Birde site çok ağır çalışıyor sizdede öylemi acaba???????????????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?