Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

olmadı kızlar bu ayda olmadı ve hiç olmayacak biliyorum, eylül ekim ve diğer aylar olmuyo işte olmayacak biliyorum

ben hep hamiş haberlerini alıcam hep üzülücem, sizler mutluluklarınızı doya doya yaşarken ben hep yeni umutsuzlarla devam edicem

Anladım canım. Ben de bir sitede görmüştüm böyle bir hesaplayıcı. Ama ne yazık ki benim adetim son bir kaç aydır çok düzensiz. 29 veya 30 günde bir olurdum. Şimdi naptığı hiç belli olmuyor. Ya erken geliyor ya da geç. Çok sinir bozucu. Her gecikmede ölüp ölüp diriliyorum yoksa hamile miyim diye. Her seferinde de o tek çizgiyi görüyorum ve büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. :çok üzgünüm:

Hazirandan beri korunmuyoruz.4 ay oldu ama bilmiyorum bi sorunmu var niye olmuyo:1no2:

Canım 4 ay üzülmek, stres yapmak için çok erken. 1 sene içersinde olmazsa doktorlar tedavi öneriyor. Kafana takma. Belki stresten olmaz. Biliyorsundur yumurtalıkları çok olumsuz etkiliyor. :çok üzgünüm: Benim 8. ayım. Adetim ayın 20sinde. Ama şimdiden heyecan başladı bende. Sana stres yapma diyorum ama ben de stresliyim. Bütün mesele onu yenebilmekte aslında. benneyaptımki

yaşım 29 biran önce olsun istiyorum. Keşke 2 yıl hiç korunmasaymışız.

geriye bakam canim onune bak ve guzel seyler dusun guzel seyer dile canim umitsizlğie kapilmayalim burda birbirmze moral verm iin variz unutmayalim hiçbirimiz bunu tamammi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben bugun doktora gittim sagımdaki 2 tane solumda 2 tane yumurtam var 18 mm senağlamasagımdakiler solumdakiler dahada küçük doktor aşılamamı yapalımmı dedi bende kortugum için hayır deyince igne verdi yarın igneyi vurulucam :a015::eger hamile kalmazsan aşılama yaparız :çok üzgünüm:dedi inşallah gerek kalmaz.. durum böyle kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

beyazmelek napti acaba doktora gidecekti ama inş guzel haberlerle doner buray aonun için dua edlim canim

umutsuz arkadaşim sen kendini topralmadikca sana kendinden başka kimse yardim edemz ki kafanda bitrmk zorundasin cocugu hirs haline getirmişsin canim sen unutma dunyanin sonu değil evlilignin tadini cikar yeni evl i sayilirsin daha gencliginin tadini cikar canim sana sendn başka kimse faydali olamaz

Yaşım 29 biran önce olsun istiyorum. Keşke 2 yıl hiç korunmasaymışız.

Aman canım sen de sanki kırkmış gibi bahsediyorsun. Yaşında ne varmış. Takma kafana Relax ol... :teytey: Benim rahatsızlığım var. İlaç kullanamıyorum. Hastalığım ilerliyor. Bundan dolayı sabırsızlanıyorum. Hastalık gibi bir derdim olmasa takmam bu kadar. Rabbim sağlık versin de... O ne zaman dilerse o zaman verir zaten...

ya beni niçin katmıyosunuz arkadaşlar kadınlar kulübüne üye oldugumdan beri kimse listeye almıyo beni ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım hoşgeldin niye öyle düşünüyorsun aramıza katılabilirsin listeye düzenleyen arkadaşlar görmemiştier muhtemelen yazdıkları oyüzden eklememişlerdir sen tahmini olucagın günü söyle eklerler..

ben çıkıyorum kimsede yok zaten çalışmayamı gittiniz hepiniz çalışalım tabi inşallahda emegimizin karşılıgını alırız allah yardımcımız olsun herkeze iyi geceler

canim yarin sabh kalkinca olç yaz bzie en iyi sonucu ozmn aliriz canim nezmandi senin gunu ben evden giriyorum liste yok simdi elimde.

günaydın canım akşam eve gidince ateşimi ölçtüm 35.4 tü senin dediğingibi sabah kaltığımda yataktan kalmadan ölçtüm 36.1 çıktı. şimdi ölçtüğümde ise 36 çıktı yani sonuç ne dir.birde özel msj bölümünden msm adresimi yazsam sana eklermisin ordan ulşaması daha kolay olur burası çok zor açılıyor da.....

bumuyani nerdesin ateşim şimdide 36,3 oldu bu durum nedir ateşim kaç olması gerkiyor
6 gün var adetime hadi gelde aydınlat beni artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…