Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar geçen gün hepinize bişey sormuştum gözünüzden kaçtı heralde yine sorayım.ama bu sefer kaçmasın gözlerinizden Çok üzgünüm çoook şaka şaka canlarım benimŞeniz kızlar sorum şu:bir topikte okumuştum tam hatırlamıyorum hangisinde okudugumu şu yazıyodu kadınların %20 si bilmeden düşük yapıyolarmış yani hamile kalıyolarmış fakat bilmeden adetle birlikte bebişleri düşüyomuş onlar adet oldum sanıyolarmış bu ne kadar dogrudur bileniniz varmı bizde o %20nin içinde olabilirmiyiz? allahım sen koru yarabbiiiiim.kızlar beni aydınlatırmısınız ben bunu kafama çok taktım...

evet duymuştum böyle birşey oluyormuş ama fazla bir bilgim yok canım

eger oluyosa böyle bişey çok kötü ya.aşılama yapılan arkadaşlar aşılamadan sonra kendilerine dikkat etmeleri gerekiyormuş agır kaldırmamak ani hareketler yapmamak vs vs bizde yumurtlamadan sonra öylemi yapsakki ben bu ay kendime dikkat edicem hoplayıp zıplamıycam işte bir umut aramak bu benimki.

evet canım benim doktorum da öyle bişeyin doğru olduğunu söylemişti.çünkü bende mayısta hamile kaldım.keseyi göremeden bebğim düştü ve kanamayla küçük bi et parçasıyla gitti.doktora sebebi ne demiştim oda b iz bunları araştırmayız bile birçok kadın böyle farkına varmadan düşük yapar dedi.bende hamileliği planlıyor olmasaydım bende farkına varamıcaktım belki.düşünsenize hamilelik düşünmüyoken hangi birimiz nezaman adet olacağımıza dikkat ediyoduk.zaten şimdide de öyle dikkat etmesek çoktan hamile kalcaktık.

canım öncelikle başın sagolsun allah bir daha yaşatmasın.söylediklerinde çok haklısın adetimizin ne zaman gelecegini düşünmüyoduk üstüne ben yumurtlama zamanından bile bir haberdim.eger korkuyo istemiyo olsak şimdiye hamiş olmuştuk bile.artık evimde bebek sesi duymak istiyorum.allahım çok görmesin saglıklı hayırlı evlatlar göstersin hepimize.

sweetbaby bişey dicem sana o dedigin et parçasının büyüklügü nasıldı ne kadar büyük ne kadar küçük söyleyebilirmisin.

sağol canım verdiğin bilgiler için. aydınlattın benii. allah razı olsun. ben bişi sorcaktım sen düşük yaptın diil mi?? düşükten sora hiç korunmadın mı?

7 kasım yeni adet tarıhim demistim arkadaslar listeye bu sekilde yazmamıssınız....arada kaynadı gene mesajım

kızlar ben test yaptım negatif çıktı bir günle belli olmazmı adet olmadım bide gelcekse erken gelse bari dua edin kıslar

kızlar ben test yaptım negatif çıktı bir günle belli olmazmı adet olmadım bide gelcekse erken gelse bari dua edin kıslar

canım testin negatif çıkmasına üzüldüm inan.bazı arkadaşlar günü gelmeden yaptıkları testte iki çizgi çıkıyormuş ama en az idrar testinde on gün geçmesi gerekiyor net sonuç vermesi için istersen kan testi yaptır için rahatlasın.ama adetin gün gecikmesiylede gelebilir hava şartları stres bunun nedeni.senin için dua ediyorum ama inşallah adetin gelmez testede daha erken güvenme derim keşke bir kaç gün bekleyip yapsaydın kendini yıpratıyorsun böylece.

kızlar ben aşılamamnın 12, günü test yaptırdım değerim 5,13 çıktı.:uhm:

sweetbaby bişey dicem sana o dedigin et parçasının büyüklügü nasıldı ne kadar büyük ne kadar küçük söyleyebilirmisin.

canım ben de dileğine katılıyorum hepimizin evi cıvıl cıvıl sağlıklı ve hayırlı bebek sesleriyle dolar umarım.Allah duyucak sesimizi. benim 2 cm uzunluğunda 2 tane et parçası vardı canım.

sağol canım verdiğin bilgiler için. aydınlattın benii. allah razı olsun. ben bişi sorcaktım sen düşük yaptın diil mi?? düşükten sora hiç korunmadın mı?

hayır hiç korunmadım.doktor gerek yok dedi.çünkü kendiliğinden ilaç da kullanmadan düştü ama adetimin düzene girmesi 2 ayı aldı.3 aydır çok düzenli Allahtan.bakalım bu ay ovulasyon testini denicem.eşime arı poleni alcaz.iyi geliyomuş ender saraç söyledi.siz de alın.

slm kizlar nasilsiniz?
kadriyecim anca girebildim, bugün baska bir eczaneye sordum, sadece clearblue vardi, ve 96 frank di,100 ytl falan yapiyo herhalde. ama gecen diger eczanede sanki 30 frank a görmüstüm,yarin yada hafta basi oraya gidip bakcam bidaha. bu bana biraz pahali geldi acikcasi, ona 100 frank verecegime eger gercekten 2-3 ay icinde hamis kalamiyosam, gider digital olanini alirim, o en azindan kalici, 2. 3. bebegimiz icin :)) oda 350 frank mi ne, ama internet de 180 e buldum. ama bu ay almam, daha 3. ayimiz, bugün digerini az daha alacaktim, esim cok anlamli bir konusma yapti almadim :))
bu arada bugün tr deki canim kuzenimin kizi dogdu.. iyiki dogdum bitanem, ailemize nese kattin, teyzesini tombik gülü.. yerim senin o kalimero dudaklarini .. allah bagislasin allahim seni nazarlardan korusun insallah.. seni ve abini cok seviyoruz teyzecigim...en kisa zamanda seni görmeye gelcem bitanem

ii gecelerr arkadaşlarr yanlızlıktann uykuu tutmadıı
hepimizinn yanlızlığıı hayırlısıylaa en kısaa zamandaa son bulur ihşallah

Sağol canım yorumun için ama ben bu ay doktor tedavisine başlayacaktım ö yüzden erken öğrenmek istedim dediğin gibi adeti gelmeden idrar testinde çıkıo varsa ö yüzden bu teste aslında güveniorum adetim nie gecikti anlaıom geçen ay erkende gelmişti üstelik çok stresliydim taşınma yeni okul ramazan derken baya yıpranmıştım işte bu ay ne oldu anlamadım çokta huzurlu bir aydı benim için bugün yaptırabilirsm kan testi yaptırcam pazarteside randevu alabilirsem dok gidicem adamın çok hastası varmış çok ii olduğunu duyduk sağol canım duan için bende sana ve isteyen herkese ediyorum kendine ii bak

Merhaba guzel anne adaylari.
umarim gununuz guzellikler getirmistir...
Bende bu ay bebek bekleyenler listesinde yer almak istiyorum ekler misiniz lutfen?
son adet gunum 13 ekim...bugun regl gunum ama gelen giden yok henuz...
sabah ruyanin etkisiyle test yaptim ikinci cizgi pembe cikti tam koyu degil fakat daha erken oldugu icin henuz umutlanmiyorum...
hepimizin dilegi yerine gelir umarim sewgiler....

kızzlarrr çok mutluyummm.beni bilen bilir hep bu sayfalara yazar umut arardım.umudum geldi benmle allahıma çok şükür hamileyimmmm.allah isteyen herkese versin.lütfen umudunuzu kaybetbeyin ve bu işin peşini bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…