- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.481
kızlar geçen gün hepinize bişey sormuştum gözünüzden kaçtı heralde yine sorayım.ama bu sefer kaçmasın gözlerinizden Çok üzgünüm çoook şaka şaka canlarım benimŞeniz kızlar sorum şu:bir topikte okumuştum tam hatırlamıyorum hangisinde okudugumu şu yazıyodu kadınların %20 si bilmeden düşük yapıyolarmış yani hamile kalıyolarmış fakat bilmeden adetle birlikte bebişleri düşüyomuş onlar adet oldum sanıyolarmış bu ne kadar dogrudur bileniniz varmı bizde o %20nin içinde olabilirmiyiz? allahım sen koru yarabbiiiiim.kızlar beni aydınlatırmısınız ben bunu kafama çok taktım...
evet canım benim doktorum da öyle bişeyin doğru olduğunu söylemişti.çünkü bende mayısta hamile kaldım.keseyi göremeden bebğim düştü ve kanamayla küçük bi et parçasıyla gitti.doktora sebebi ne demiştim oda b iz bunları araştırmayız bile birçok kadın böyle farkına varmadan düşük yapar dedi.bende hamileliği planlıyor olmasaydım bende farkına varamıcaktım belki.düşünsenize hamilelik düşünmüyoken hangi birimiz nezaman adet olacağımıza dikkat ediyoduk.zaten şimdide de öyle dikkat etmesek çoktan hamile kalcaktık.
sağol canım verdiğin bilgiler için. aydınlattın benii. allah razı olsun. ben bişi sorcaktım sen düşük yaptın diil mi?? düşükten sora hiç korunmadın mı?ovulasyon testini merak edenler.içinde 5 tane var idrarla yapılıyo.adet tarihine göre belli bir günde her gün aynı saatte yapıyosun 2 koyu çizgi gördüğünde 24 ile 36 saat arasında yumurtanın çatlıcağını gösteriyomuş 2 gün üst üste ilişkide bulunuyomuşsun.ama düzensiz adeti olanlar için adet bitiminden çift çizgiyi görene kadar yapın deniyo.mesele 10.günde yapmaya başladın.12.gün silik 13.gün silik çıkabilir o yumurtlamnın yaklaştını gösteriyomuş diyelim 14.gün iki kopkoyu çizgi gördün o gün ve ertesi gün ilşkide buluncakmışsın.umut işte denicez. belki biz tam ayarlıyamıyoruz. o kişilerin hep farklı tarihlerde çıkmış.8.gün 13. gün 18.gün gibi.
kızlar ben test yaptım negatif çıktı bir günle belli olmazmı adet olmadım bide gelcekse erken gelse bari dua edin kıslar
sweetbaby bişey dicem sana o dedigin et parçasının büyüklügü nasıldı ne kadar büyük ne kadar küçük söyleyebilirmisin.
sağol canım verdiğin bilgiler için. aydınlattın benii. allah razı olsun. ben bişi sorcaktım sen düşük yaptın diil mi?? düşükten sora hiç korunmadın mı?
kızlar ben aşılamamnın 12, günü test yaptırdım değerim 5,13 çıktı.:uhm:
canım testin negatif çıkmasına üzüldüm inan.bazı arkadaşlar günü gelmeden yaptıkları testte iki çizgi çıkıyormuş ama en az idrar testinde on gün geçmesi gerekiyor net sonuç vermesi için istersen kan testi yaptır için rahatlasın.ama adetin gün gecikmesiylede gelebilir hava şartları stres bunun nedeni.senin için dua ediyorum ama inşallah adetin gelmez testede daha erken güvenme derim keşke bir kaç gün bekleyip yapsaydın kendini yıpratıyorsun böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?