Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba arkadaşlar benim yeni tarihimde 5 kasım. listenize benide eklerseniz sevinirim. geçen ayda eklememiştiniz :-((((

merhaba arkadaşlar benim yeni tarihimde 5 kasım. listenize benide eklerseniz sevinirim. geçen ayda eklememiştiniz :-((((

hoşgeldin canım listeyi düzelten arkadaşımız gelsin ekleriz tabi geçen ay gözden kaçmıştır görülmemiştir muhtemelen yoksa eklerdi arkadaşımız tamammı canım..yerimseniben

gözden kaçtığından eminim zaten. yoksa hepiniz okadar içtensinizki. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evimizi aydınlatıcak evlatlar versin inşallah

Kizlar adetime 2 gün var ama ben dayanamayip test yaptim malesef negatif silik çizgi bile yok üzülmedim desm yalan olur birazdan bu durumum geçer napalim hayirlisi olsun allahim saglikli göndersin biz beklemeye devam edicez yapacak bir şey yok...

selam arkadaşlar.. nihayet açıldı kk. benim adetim bi gün geçti. gelen giden yok. test yapmadımm. biraz daha sabredeyim de bikaç güne yaparım inş. hayırlısı olsun inş..

cicikız çok sevindim allah tamamına erdirsin....

Kızlar ben hala adet olmadım ayın 18inde gelmesi gerekiyodu ama hala tık yok test yaptım dün negatif neden böyle oluyor anlamadım madem hamile değilim bari gelsin streside kötü oluyo gelmeyince

Kızlar merhabalar adet oldum sandım sadece leke geldi ve bitti.Akşam test yaptım pozitif.Sabahta bir tıp merkezine gittim kan testiyle baktılar oda pozitif.Çok şükür Allah ıma hamileyim ve çok mutluyum.İnşallah bebeğimi en kısa zamanda ultrasonda görebilirim.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

herkese MERHABA
nihayet sitemiz açıldı çok şükür sizlere kavuştum.
tüm yeni hamişleri tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.

kızlar benim bu ay olmadı yeni tarihim 15 kasım. iğnelerime başladım bu ay kısmetse ilk aşılamam olacak. bu tarih önede gelebilir.
Belkide 9 ay gecikir. inşlh.
:Saruboceq:

beni bir türlü listeye katmadınız hiç bir yerde ama olsun allahıma şükürler olsun dualarımı geri çevirmedi en sonununda hamile kaldım 20 günlük su anda allah herkeze nasip etsin insallahhhhhh ama hamile kalmamı biryandanda belimi cektirmeme borçluyum

çok tebrik ederim canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin

belimi çektirdim derken .. bardak mı kapattın.. bunu bende düşünüyorum da..

herkese iyi akşamlar.pazartesi günü doktora gittim,ilk muaynemdi benim.ultrason sonucunda herşeyin normal olduğunu söyledi doktor.hormon testi sonuçlarımla birlikte 11.gün gelmemi söyledi ve o zamana kadar kullanmam için klomen hapı verdi.test sonuçlarımı aldım ama bişey anlamadım tabiki.bana yardımcı olabilirmisiniz.
TEST SONUÇ REFERANS ARALIĞI
TSH 1,79 0,27-4,2
Serbest testesteron 0,0016 0,002-0,008
Prolaktin 527,7 102-496
LH 4,7 0-0
FSH 7,92 0,0
Estradiol(E2) 34,62 0-0
DHEA-SO4 220,3 98,8-340
sonuçlar böyle ne diyosunuz???

iyi akşamlar arkadaşalr.sanırım 2 yeni hamişimiz var.tebrikler. bize biraz nekadar zamanda hamil kldılar,uyguladıkları herhangi özel bir yöntem varsa anlatırlarmı.

bu arada ben ovulasyon testi kullandım bu ay ve dün yumurtlama günüm olduğunu kanıtladım.yani 13.gün.dün ve bugün çalışmalra devam.umarım bu ay hamile kalırım.okulda 2 hamile arkadaş var.sağıma bakıyorum hamiş,soluma bakıyorum hamiş ben de hemen olıyım istiyorum.ama ovulasyon testi yaptım içim rahatladı.bazı kişiler stres oluyo diyolar ama ben aksine daha rahatım aman ya yumurtlamamı kaçırdıysam diye bi derdim olmadı bu ay.ya çift çizgi olmazsa ya yumurtlayamıyosam diye korkuyodum tam olması gereken zamanda oldu ve tüm şüphelerim ortadan kalktıumarım gebelik testinde de çift çizgiyi görürümde ize tavsiye de bulunurum.umarım işe tam yarar.

Sweetbaby 3 .ayımda gebe kaldım.Çok panik çok telaşlıydım.3 ayrı doktora gittim bişey varmı ben niye hemen hamile kalmadım diye.En son profa gittim vajinal ultrason tertemiz dedi rahmin bişey yok.Ama bebekte yok dedim.Telaşlanma dedi adetin başlangıç tarihinden itibaren 12-14-16-18.günlerde birlikte olun dedi.olmazsa eşine spermiogram yaptırırız dedi kocamı yollayacaktım teste kocam bu ayı bekleyelim dedi.Ki çok şükür bebeğimiz geldi.Cuma günü doktora da gidicem dua edin inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririm.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…