Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

umarım herşey yolunda gider canım.tekrar tebrik ederim.3 ay neki benim bu ay 1 yıl bitcek. ama 8.ayda düşüğüm olmuştu hala bekliyorum.ama bizde de bi sorun çıkmadı bu ay da ovulasyon testi denedim işte umarım sonuç olumlu olur. hiç doktora gitmek içimden gelmiyo tekrar umarım bebişim olacağı içindir bu his.

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...

Kizzzzlaarrrr ben hamileyimmmm! cok sükür.
Insallah Allah bütün isteyenlere hayirli evlatlar versin! amin:CüvCüv:

amin canım allah 9 ay sonunda sag salim kucagına almayı nasip etsin...bizlerede dua edin hamile arkadaşlar unutmayın yerimseniben

kızlar benide hamiş listesine alabilirsiniz şükürler olsun rabbime hamileyim
rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma versin inşallah:)
dualarım hepimiz için:)

kizlaaarrr sükür kavusturana yaa deli oldum deliii kac gün oldu..
ama görüyorumki ise yaramis :)) hami$ arkdaslarimi cok cok tebrik ediyorum allahim hayirli eylesin vaktinda kucaginiza versin..
bende bu ay ates ölcüyorum ve ovulasyon testi aldim, 11. günümde basladim, bugün 16. günümdü, ama cift cizgi bugünde cikmadi, 2. cizdi cok silik cikiyo 3 gündür, anlamadim gitti, agrilarimdan sivilcelerimden ve stresimden yumurtladigimi biliyorum ama göstermiyo iste, olsun biz calismalarimizi yinede yapiyoruz.. acaba diyorum test lermi bozuk, yada adi, yada ben gercekten yumurtlamiyormuyum...?? kafam karisti. gerci bu ay da olmazsa taa aralik ocaga kaliyo, kasimda tam yumurtlama dönemimde türkiyede oluyorum, esim gelmiyo ( olsun kismet insallah kasim a gerek kalmaz. hepinizi cok cok öpüyorumm.. heyy özlemisim beeee

selam kızlar kk ya girmek çok moral verici.son zamanlarda moralim bayağı bozuk.yeni hamişleri tebrik ederim.darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah.

naren canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayırdır enelcim neden morelin bozuk gerçi benimde bozuk agladım agladım geldim kk gireyim dedim

naren canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayırdır enelcim neden morelin bozuk gerçi benimde bozuk agladım agladım geldim kk gireyim dedim

hormonların etkisinden sanırım canım.biri bişey desin hemen alınıyorum sonrada bağırığ çağırıp ağlıyorum işte.sana ne oldu canım?üzülme herşey gelip geçici rabbim sağlık versin.

canlarım ben yatıyorum hepinizi çok öpüyorum.yarın görüşmek üzere.allaha emanet olun.dualarım sizlerle.

Aaa noldu kızlar. Niye herkes mutsuz bakim. Ben de ağladım bu gün. Noluyor herkese yaa! :çok üzgünüm:

kızlar ayın 24 adet günüm bugun test yaptım negatif silik bile deil üzüldüm :çok üzgünüm:işte morrelim bozuldu ama geçer ümitliydim ama fos çıktı ona takıldım biraz napalım nasip deilmiş buay ama ümidümim her geçen ay kaybediyorum...
yapmamam gerekiyor ama elimde deil...

canim gecen listeye baakrken gözum sna ilişti ve ebn hissettim senin ahamiş oldugunu biliyomusn yaaaa hayirli olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…