- 3 Ekim 2008
- 610
- 64
- 318
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.801
bana cevap verebilecek kimse yokmu
Sweetbaby 3 .ayımda gebe kaldım.Çok panik çok telaşlıydım.3 ayrı doktora gittim bişey varmı ben niye hemen hamile kalmadım diye.En son profa gittim vajinal ultrason tertemiz dedi rahmin bişey yok.Ama bebekte yok dedim.Telaşlanma dedi adetin başlangıç tarihinden itibaren 12-14-16-18.günlerde birlikte olun dedi.olmazsa eşine spermiogram yaptırırız dedi kocamı yollayacaktım teste kocam bu ayı bekleyelim dedi.Ki çok şükür bebeğimiz geldi.Cuma günü doktora da gidicem dua edin inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririm.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...Kızlar merhabalar adet oldum sandım sadece leke geldi ve bitti.Akşam test yaptım pozitif.Sabahta bir tıp merkezine gittim kan testiyle baktılar oda pozitif.Çok şükür Allah ıma hamileyim ve çok mutluyum.İnşallah bebeğimi en kısa zamanda ultrasonda görebilirim.Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Kizzzzlaarrrr ben hamileyimmmm! cok sükür.
Insallah Allah bütün isteyenlere hayirli evlatlar versin! amin:CüvCüv:
Ben de geldim... Özlemişim kkyı... 20si adet günümdü. Ama daha gelmedi. Belirtileri var. Olabilirim de...
hoşgeldin canım.hayırlısı olsun bakalım.bir haber de bakarsın senden gelir.inşallah.
naren canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayırdır enelcim neden morelin bozuk gerçi benimde bozuk agladım agladım geldim kk gireyim dedim
naren canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayırdır enelcim neden morelin bozuk gerçi benimde bozuk agladım agladım geldim kk gireyim dedim
İnşaallah canım. Ama hiç sanmıyorum... :çok üzgünüm:
Aaa noldu kızlar. Niye herkes mutsuz bakim. Ben de ağladım bu gün. Noluyor herkese yaa! :çok üzgünüm:
hormonların etkisinden sanırım canım.biri bişey desin hemen alınıyorum sonrada bağırığ çağırıp ağlıyorum işte.sana ne oldu canım?üzülme herşey gelip geçici rabbim sağlık versin.
merhaba arkadaşlar benim yeni tarihimde 5 kasım. listenize benide eklerseniz sevinirim. geçen ayda eklememiştiniz :-((((
kızlar merhabalar adet oldum sandım sadece leke geldi ve bitti.akşam test yaptım pozitif.sabahta bir tıp merkezine gittim kan testiyle baktılar oda pozitif.çok şükür allah ıma hamileyim ve çok mutluyum.inşallah bebeğimi en kısa zamanda ultrasonda görebilirim.rabbim hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?