Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet gelgit kanpıhtılaşmasından düşüyomuş bebeklerimiz inşallah ben 4. sende3. kucamıza alırız allahım bizede tadtırsın o güzel anları ve duyguları aminn

amin canım amin artık kucağımıza alalım gebeliğin her anını doya doya yaşamak sitiyorum.karnımda bir canlının beni tekmelemesini istiyorum.midein bulanmasını sabahları lavoboya koşmeyı ve cinsiyetini öğrenme heyevcanını yaşamak istiyorum artık.tez zamanda hepimize nasip ede rinsallah.amin.

hayalı bıle cok guzell.bende buay ganofene başlıycm yarın saglıkocagından aile hekımmıze yazdırıcam buayda onu kullanıp ımit bağlarız bısonrakı aya allah kerım :)

kadriye bu kanpıhtılaşması varmı yok mu diye tahlil yapıyolarya ikinci veya üçüncü düşükten sonra yapıyolar am sen istesen bu tahlili doktorundan verir deki doktoruna bende kanpıhtılaşması varmı yokmu onu ögrenmek istiyom deyince verir

amcamın gelını hamile.bahsetmıştım sizede.bugun amcamın oğlu kıxzdırdı gelını bıraz uzdu.basit bısebep belkide ama hamileik psikolojıs işte agalıd kızcagız falan.eşime anlattım çok sınrıelndı sen bı hamiş ol ben sneı hıç uzmemm sneı hıç kırmam dşyo canım benım yaaa

gelgit canım aynı bende senin gibi düşünüyorum karnımda bir canlının olması kalp atışlarını duymak tekmelerini hissetmek cinsiyetini ögrenme heycanı ayyyyyyyyy allahım bu cuma akşamı duy bizim dualarımızı yarabbimmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kadriye hormon testi yaptırdınmı sen.bende çatlama iğnesi gibi bişe kullansammı doktorunmu verdi sana gonofeneı bende bu ay tutmazsa doktorum gel dedi gideceğim yanı o yuzden sordum.
leylim sen kaç zamandır korunmuyorsun düşükten sonra.ben 5 ay olacak bu ay.olmadı ama gebe kalmama sorun olmadığı halde olmadı.strestenmı yumurtalarla ilgili bişeymi acaba.

anladım canım bakalım eşime kalsa DOKTORA GIDELIM TAKIP ETSIN DIYO BENDE İSTEMİYORUM BULUNDUGUMZ YERDE İYİ DOKTORYOK ALSANCAKTA KENDI DOKTORUMUZDA BENDE ORAYI SİMDİ İSTEMİYORUM HM Bİ MASRAF HEMDE YORGUNLUK OLCK BİLEMİYORUZ NAPACAGIMIZI

Evet canim adetin 3.gunu yapiliyoya ondan yapildi ama ozman gerksi z bişidi cunku bnde kanam sorunu vardi hatirlayanalr vardir muhakkak.yara varekn catlatma tedavsindn iyi bi sonuç beklemk zor olksa gerk dimi

Yardan dolayi biz birazda temmuz ayini baz aliyoruz yani temmuzdn beri olmuyo gibi düşünüyoruz kimi zman

gelgit canım ben kürtaj oldugumdan beri korunmuyorum yani 10 ay bitecek ama benimprolaktin hormonum yüksek onu düşürmeye calışıyorum bu ay emar cektirdim sonuçlarım temiz ama doktorum bu ay ilacımı deyiştirdi perodel diye bir ilaç verdi hem hamile kalmayı kolaylaştırıyo hemde prolaktini düşürüyomuş bakalım inşallah faydasını görürüz

kızlar bana müsade idem iiyi değil bişeyler atıştırayım ve yatayım kendinize iyi bakın allah a emanet olun öptüm sizleri bye

anladım kadriye.yara olunca catlama iğnesi işe yaramıyormu.ben parça aldırırken asistanın bri yara var sende biliyormusun dedi ama sonra başka ve daha uzman bi doktor yara var falan demedi miyom var sende dedi.sanırım miyom vardı ama yara gibi gördü asistan.cunku olsaydı derlerdi herhade.doktoruma dedim kis kendi kendine yok eder bişe yapöaz dedi.yara olsaydı ilişkide ağrı yada kanama olurdu herhalde bende öyle bişe olmuyor.hem yara olsada 2 gebeliğim nası olustu değilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…