- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.481
kızlar karnım aynı adet olcam gibi offfffffff ya daha 6 gün var bazen bir sıkılıyorum.
beyazmelegim napıyosun canikom...
ya kızlar dun arkadaşlar geldi 2. bebeğine hamile 9 haftalık olduğunu söyledi.deli oldum ya yanı iyi hoş hayırlı olsunda nisbet yapar giibi söyleyınce sinirlendim eve geldi daha soluklanmadan oğluma kardeş geliyor demezmi.bilmiyorum rum ya belkide sevincini paylaşmak istedi ama benim üzüntümüde anlaması gerekirdi diye düşünüyorum.
ya kızlar dun arkadaşlar geldi 2. bebeğine hamile 9 haftalık olduğunu söyledi.deli oldum ya yanı iyi hoş hayırlı olsunda nisbet yapar giibi söyleyınce sinirlendim eve geldi daha soluklanmadan oğluma kardeş geliyor demezmi.bilmiyorum rum ya belkide sevincini paylaşmak istedi ama benim üzüntümüde anlaması gerekirdi diye düşünüyorum.
bende hamile kalmak isteyen yeni üye forum başlını görünce yazmak istedim.
arkadışım h.g. aramıza rabbım sana hayırlısıyla kasımda o çizgiyi göstersin inş.kasım olmadı ondan sonraki ayda olur :sm_cool:beraberce büyütürüz bebişlrimizi:teytey:
selamlar kizlar
hepiniz iyisinizdir insaallahh...
benim de adetime daha 11 12 gun var ama fena bir kasik agrim var..
yuruyemiyorum nerdeyse oturup kalkarken bile feci sanci oluyorrr.
usutmekten mi acabaa.ooof f f f f f f
ins hepimiz en kisa zamanda hamis kaliriz :Saruboceq:[/QUOT
inşallah canım sende kaç aydır çalışmalar sürüyor.
herkese merhaba kızlar bende bebiş istiyorum bu ay 3 üncü denemem 11 kasım adet günüm inşallah olur yaaa şu beklemek çok kötü
selamlar kizlar
hepiniz iyisinizdir insaallahh...
benim de adetime daha 11 12 gun var ama fena bir kasik agrim var..
yuruyemiyorum nerdeyse oturup kalkarken bile feci sanci oluyorrr.
usutmekten mi acabaa.ooof f f f f f f
ins hepimiz en kisa zamanda hamis kaliriz :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım allah hepimize birgün verecek sabrımızı yitirmiyelim diranetli olalaım
allah enkısa zamanda gönderiri inşallah cümlemize..
ay canım ya kıayamam ben sana :teselli: stres yok unuttunmu relax olmaya çalış iyiyim şeker sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?