Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya kızlar dun arkadaşlar geldi 2. bebeğine hamile 9 haftalık olduğunu söyledi.deli oldum ya yanı iyi hoş hayırlı olsunda nisbet yapar giibi söyleyınce sinirlendim eve geldi daha soluklanmadan oğluma kardeş geliyor demezmi.bilmiyorum rum ya belkide sevincini paylaşmak istedi ama benim üzüntümüde anlaması gerekirdi diye düşünüyorum.

evet canım haklısın arkadaş dedigin sana destek çıkacak morel vericek herzaman yanında olan kişi arkadştır bence bende çok kızıyorum öyle yapanlara takma boşver :teselli:

canım seni çok iyi anlıyorum ben ne yapayım okulumda benimle bir olanların hepsi hamile ben hergün bunalıyorum yaşı ileri olanlar da sürekli sende yok mu daha diye soruyolar dibe vurmuş durumdayım

bende hamile kalmak isteyen yeni üye forum başlını görünce yazmak istedim.

arkadışım h.g. aramıza rabbım sana hayırlısıyla kasımda o çizgiyi göstersin inş.kasım olmadı ondan sonraki ayda olur :sm_cool:beraberce büyütürüz bebişlrimizi:teytey:

arkadışım h.g. aramıza rabbım sana hayırlısıyla kasımda o çizgiyi göstersin inş.kasım olmadı ondan sonraki ayda olur :sm_cool:beraberce büyütürüz bebişlrimizi:teytey:

inşallah canım hayırlısıyla saglıkla hayırlı evlat olsun inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin 2. bebegin çalışmasına başladık kısmet ilki gibi hüsran olmaz inşallah.

selamlar kizlar
hepiniz iyisinizdir insaallahh...
benim de adetime daha 11 12 gun var ama fena bir kasik agrim var..
yuruyemiyorum nerdeyse oturup kalkarken bile feci sanci oluyorrr.
usutmekten mi acabaa.ooof f f f f f f
ins hepimiz en kisa zamanda hamis kaliriz :Saruboceq:

benimde gunume gun kaldı ama siz yazınca hesapladım.yanı çalışmadan bebe olurmu olmaz o yuzden hesaplama yapmamaıştım.:))))

herkese merhaba kızlar bende bebiş istiyorum bu ay 3 üncü denemem 11 kasım adet günüm inşallah olur yaaa şu beklemek çok kötü

herkese merhaba kızlar bende bebiş istiyorum bu ay 3 üncü denemem 11 kasım adet günüm inşallah olur yaaa şu beklemek çok kötü

hayırlısı olsun canım allah hepimize birgün verecek sabrımızı yitirmiyelim diranetli olalaım
allah enkısa zamanda gönderiri inşallah cümlemize..

iyiyim canım sen nasılsın yumurtluyorsun mühtemelenn doktorum bana öyle demişti amin allahım hepimizn gönlüne göre versin..

evet canım hepimiz bebeklerimiz bekliyoruz allahın göndermesini allah herkeze nasip etsin pınarcım arkadaşımıza yazmıştım sende muhtemelen yumurluyorsun yumurtalıkların büyüyor hadi boş gwirme günlerini çalış..

ay canım ya kıayamam ben sana :teselli: stres yok unuttunmu relax olmaya çalış iyiyim şeker sen nasılsın

canım ya anca girebildim relax olmaya çalışıyorum ama sorma kredi kartımızı katbettik biz bulan şahısta bankaya teslim edecegine şifre denemiş 4 kere evi didik didik ettik bulurmuyuz diye ama yok hemen müşteri hizmetlerini aradık kayıp için onlar dedi dört kere denenmiş diye iyiki başımıza kötüşey gelmedi ama pazartesi gidicem bankaya kameralara baktırcam o saatte kim yapmış bakalım allah korudu geçki bir tuttursaydı şifreyi yanmıştık ona çok üzüldük akşam akşam verilmiş sadakamız varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…