- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.321
kızlar şöyle bi uğrayayım dedim beni hatırlayan var mı?kaydirigubbakcemile3
canım dediğinz testleri yaptırmıştık mayıs ayıydı sanrım yınede hatırlaymıyorumda nezmn oldugunu irenbede kı doktorumda testlerı gördu ve olumsuz bısı sölemdikadriye cim slm, listeyi o zaman Kasim 30 diye duzeltir misin, haklisin umide kapilmayayim.
ayrica bence reglinin ilk gunu git ki prolaktin testin falan reglinin ikinci gunu yapilsin...normalde yumurta takibi yapilacaksa 3. ile 5. gunu arasi gelin diyo dr lar..ama madem uzun suredir dr kontrolune gitmedin, hormonlarina da baktirmakta yarar var. ac karnina oluyo bu testler reglin 2. gununde...bu yuzden reglinin 1. gunu git dedim...bir de dr un kim bilmiyorum ama, eger yumurta takibi oluyorsa para almiyo bazi dr alr..benimki de almiyo meselaa...
sevgiler
Yaaa bilmiyorumki ya çıkmazsa?Moralim bozuluo...fılızmistersen yarın sabh idrarınla test yap
bikaç gun gecipte ögrenen çok kısı var
Zor ama öle yapmak gerekiyo......herkeze iyi akşamlar nasılsınız kızlar filizim geç döllenme olduysa hemen belli olmaz sanırım morelini bozma bir kaç gün daha bekle ozaman
Bendede aynı sorun var sayfa yenilenmeyince görünmüyo yeni msjlar...hoşgeldın beyazmelk ben burayım 7 24 canım:)
sayfa yenılenmeyınce görulmuyo yenı msjlarya görmedım sneınkınıde kociş uyuyo daha yemk faslı başlamdı bzıde :) sınır oldum iyice onada
eşimin test sonuçlarını aldık.malesef varikosel varmış ve spermler çok yavaş hareketliymiş.sanırım benim artık klomen kullanmamın bir anlamı yok.yarın gidip doktorumla konuşucam.çok üzüldüm,ama o benden daha üzgün olduğu için umursamamış gibi davrandım.sanırım artık listede olmamın bir anlamı yok(
canım dediğinz testleri yaptırmıştık mayıs ayıydı sanrım yınede hatırlaymıyorumda nezmn oldugunu irenbede kı doktorumda testlerı gördu ve olumsuz bısı sölemdi
sorun yok dedi tekrardn istiycegini snamıyorum testleri canımpko var dediama ben onu hiç sorun etmedım
cunku pkonun sadece stresten sebebp oldugunu biliyorum
cunku düşügümdne once adetlermle ilğili bi sorunum yoktu bakalımbuaygecsinde inş vardır bebişte gitmeye gerk kalmaz araya bayrm da gireceginden
aralıkta gecermalum işin bide maddı boyutu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?