Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım dediğinz testleri yaptırmıştık mayıs ayıydı sanrım yınede hatırlaymıyorumda nezmn oldugunu irenbede kı doktorumda testlerı gördu ve olumsuz bısı sölemdi
sorun yok dedi tekrardn istiycegini snamıyorum testleri canımpko var dediama ben onu hiç sorun etmedım
cunku pkonun sadece stresten sebebp oldugunu biliyorum
cunku düşügümdne once adetlermle ilğili bi sorunum yoktu bakalımbuaygecsinde inş vardır bebişte gitmeye gerk kalmaz araya bayrm da gireceginden
aralıkta gecermalum işin bide maddı boyutu var

herkeze iyi akşamlar nasılsınız kızlar filizim geç döllenme olduysa hemen belli olmaz sanırım morelini bozma bir kaç gün daha bekle ozaman

hoşgeldın beyazmelk ben burayım 7 24 canım:)
sayfa yenılenmeyınce görulmuyo yenı msjlarya görmedım sneınkınıde kociş uyuyo daha yemk faslı başlamdı bzıde :) sınır oldum iyice onada

eşimin test sonuçlarını aldık.malesef varikosel varmış ve spermler çok yavaş hareketliymiş.sanırım benim artık klomen kullanmamın bir anlamı yok.yarın gidip doktorumla konuşucam.çok üzüldüm,ama o benden daha üzgün olduğu için umursamamış gibi davrandım.sanırım artık listede olmamın bir anlamı yok(

fılızmistersen yarın sabh idrarınla test yap
bikaç gun gecipte ögrenen çok kısı var
Yaaa bilmiyorumki ya çıkmazsa?Moralim bozuluo...

herkeze iyi akşamlar nasılsınız kızlar filizim geç döllenme olduysa hemen belli olmaz sanırım morelini bozma bir kaç gün daha bekle ozaman
Zor ama öle yapmak gerekiyo......

hoşgeldın beyazmelk ben burayım 7 24 canım:)
sayfa yenılenmeyınce görulmuyo yenı msjlarya görmedım sneınkınıde kociş uyuyo daha yemk faslı başlamdı bzıde :) sınır oldum iyice onada
Bendede aynı sorun var sayfa yenilenmeyince görünmüyo yeni msjlar...

canım sakın ol amelıyat la hallolan bışı bu panık yapma benım eşimde varıkoseldı amelıyt oldu iyileşti canım sakın olun ilk soktasınz şimdi iyi bi doktor arastırn canım
sormk istediğinbişi olursa ben burdayım bak tamammı benım eşimdede varıkosel vardı ama benım adımlıstedeydı canım :)
sen bırak klomenı rahtlasın hormonlaırn bıraz
eşinin kaçıncı dercedn canım tek tarflımı çift tarflımı varıkoselı

canim gunaydin, dun annemdeydim nete giremedim mesajini yeni gordum. senin testlerin uzerinden 6 ay gecmis, dr un isteyebilir. pko icin d. kontrol hapi oneriyolar sanirim. kullandin mi? Pko ayrica yumurtaliklarin iyi calismamasindan da oluyor, sadece stresle degil hormonlarla da alakali. sen yine de bence adetinin 1. gunu git, ay atlamamis olursun...ssk ya da bagkur var mi? bedavaya yaptirabilirsin testlerini ..insallah hayirlisi olur hepimiz icin

sevgiler

tek taraflı 1.dereceden varikosel varmış.ama spermiogram testleride pek iyi çıkmadı.normal ve orta hareketli sperm yok.%65 hareketsiz sperm.iyi bir doktor burda bulmak biraz zor.burdaki tek özel hastaneye gittik.ama mecburen yakın çevrede dr araştırıcaz.desteğin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…