Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım varıkosel konusnda 1gun bıle kaçırmayın derim ben.
eşimin ameliyatını uzmna doktor yaptı illa
illakı prof docent olması gerk değil canım
prof 2milyar istemişti canım bız özel hastanede yaptırdık 500 milyona eskı parayla yanı gecmişolsun canım yarın saatlık bı ameliyat zatn yatmasına gerk yok hastanede bı sorun olmadıkca yan
allah tan acıl sifalar diliyoruz canım sana ve eşine

filizim hala test yaptırmadınmı sabah ilk idrarla test yap bence.3.gun olacak değilmi yarın.ilk idrarını biraz akıt orta idrarınla yap testi öyle daha ii cıkıyor diye duymustum

kızlarr nasıl bi cümle kuracağımı bile bilmiyorumm....
HAMİLEYİMM!!!
kan testi de yaptrdım.. pozitif... 4 haftalık bebişimm..:) dua edin ne olur sıkı tutunsun annesinee..

kızlar selam nasılsını benim adet tarihim 10 aralık daah öncede yazmıştım baklaım çifte bayram yaşıyabilcezmi hepimiziçin hayırlısı neyse onu versin yüce rabbim

filizim hala test yaptırmadınmı sabah ilk idrarla test yap bence.3.gun olacak değilmi yarın.ilk idrarını biraz akıt orta idrarınla yap testi öyle daha ii cıkıyor diye duymustum
Yapmadım canım daha hüsrana uğramak istemiyorum.Geçen ayın 21 inde oldum en son 2 gün sonra 1 ay olacak ama hala tık yok bende...Bilmiyorumki inşl vardır ama beklemekde o kadar zor geliyoki.....

HAMİLEYİMM!!!
kan testi de yaptrdım.. pozitif... 4 haftalık bebişimm..:) dua edin ne olur sıkı tutunsun annesinee..

Tebrik ederim canım benim....Kaç gün sonra test yaptın güzelim bende pazartesiyi bekliyodum olmadım hala???

HAMİLEYİMM!!!

tebrik ederim arkadaşım..sağlıcakla kucağına alırsın inş...ilk tebrik eden ben olduğuma göre dua ederken bi torpil yaparsın artık bana ha sengözlerimebaksanab

HAMİLEYİMM!!!

canım çok sevindim ALLAH kucağına almayı nasip eder işşallah
sen hangi tedaviyi görüyordun canım önceki sayfaları okuyamadımda o yüzden yazıyorum ne kadar bekletti bebeğin seni

HAMİLEYİMM!!!

ayyy süper bi haber :teytey::teytey:
allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim
dualarimiz tüm bebek bekleyen anne adaylarina
sende bizlere dua et canima.s.

canımm allah razı olsun.. ben adet olmam gereken günde yaptım silik bi çizgi çıktı. kan testi yaptırdım hemen. çıktı canımm. allahım hepinize yaşatsın inş.hihoyyyt

canımm allah razı olsun.. ben adet olmam gereken günde yaptım silik bi çizgi çıktı. kan testi yaptırdım hemen. çıktı canımm. allahım hepinize yaşatsın inş.hihoyyyt

Ne gibi belirtileri vardı peki canım nolur yaz ya da yokmuydu????Ben kan testi yaptırsam çıkarmıki?

İnşl Sılacım belirtilerini yazsana canım.............................

canım ya kusura bakmayın netim çok yavaş malesef cevaplarım.. ben aynı adet olcakmışım gibiydi. sadece çok fazla gaz vardı. kasıklarımda hassiyet. göğüslerimde de. midem bulanıyodu. benim mide problemim olduğundan buna yormadım. ama şunu net söliim hiiiç takmıyorum dediğim ay oldu bebiş.. hakikaten rahat olmak çok önemlii..allahım sizede nasip etsin. canım sende kan testi yaptır çıkar muhakkaka.s.

arkadaşlar azöncede dediğim gibi hepnize tek tek yazarken geciktiğim için bi mesajda hepinize teşekkür ediyorumm güsel dilekleriniz için.. angeleyes_3, turkuaz_ turkuaz, binbirgece, cucu_pete çok çook teşekkür ederim. dua edin

canım çok sevindim ALLAH kucağına almayı nasip eder işşallah
sen hangi tedaviyi görüyordun canım önceki sayfaları okuyamadımda o yüzden yazıyorum ne kadar bekletti bebeğin seni

canım ben tedavi görmedim düşüğüm olmuştu ocak ayında. 6 ay kadar korundum. 5 aydır bekliyodum. hamd olsun rabbimee nasip etti. rabbim isteyen herkese versin inş.kaydirigubbakcemile2

Hımm bende var kasımlarımda hassasiyet ve fazla idrara çıkıyorum.Göğüslerimdede var hassasiyet ayyyyy ya beklemek ne zormuş.............-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…