E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.341
Yapmadım canım daha hüsrana uğramak istemiyorum.Geçen ayın 21 inde oldum en son 2 gün sonra 1 ay olacak ama hala tık yok bende...Bilmiyorumki inşl vardır ama beklemekde o kadar zor geliyoki.....filizim hala test yaptırmadınmı sabah ilk idrarla test yap bence.3.gun olacak değilmi yarın.ilk idrarını biraz akıt orta idrarınla yap testi öyle daha ii cıkıyor diye duymustum
kızlarr nasıl bi cümle kuracağımı bile bilmiyorumm....
HAMİLEYİMM!!!
kan testi de yaptrdım.. pozitif... 4 haftalık bebişimm..:) dua edin ne olur sıkı tutunsun annesinee..
HAMİLEYİMM!!!
kan testi de yaptrdım.. pozitif... 4 haftalık bebişimm..:) dua edin ne olur sıkı tutunsun annesinee..
HAMİLEYİMM!!!
HAMİLEYİMM!!!
Yapmadım canım daha hüsrana uğramak istemiyorum.Geçen ayın 21 inde oldum en son 2 gün sonra 1 ay olacak ama hala tık yok bende...Bilmiyorumki inşl vardır ama beklemekde o kadar zor geliyoki.....
Tebrik ederim canım benim....Kaç gün sonra test yaptın güzelim bende pazartesiyi bekliyodum olmadım hala???
canımm allah razı olsun.. ben adet olmam gereken günde yaptım silik bi çizgi çıktı. kan testi yaptırdım hemen. çıktı canımm. allahım hepinize yaşatsın inş.hihoyyyt
HAMİLEYİMM!!!
Ne gibi belirtileri vardı peki canım nolur yaz ya da yokmuydu????Ben kan testi yaptırsam çıkarmıki?
tebrik ederim arkadaşım..sağlıcakla kucağına alırsın inş...ilk tebrik eden ben olduğuma göre dua ederken bi torpil yaparsın artık bana ha sengözlerimebaksanab
İnşl Sılacım belirtilerini yazsana canım.............................
canım çok sevindim ALLAH kucağına almayı nasip eder işşallah
sen hangi tedaviyi görüyordun canım önceki sayfaları okuyamadımda o yüzden yazıyorum ne kadar bekletti bebeğin seni
canım ya kusura bakmayın netim çok yavaş malesef cevaplarım.. ben aynı adet olcakmışım gibiydi. sadece çok fazla gaz vardı. kasıklarımda hassiyet. göğüslerimde de. midem bulanıyodu. benim mide problemim olduğundan buna yormadım. ama şunu net söliim hiiiç takmıyorum dediğim ay oldu bebiş.. hakikaten rahat olmak çok önemlii..allahım sizede nasip etsin. canım sende kan testi yaptır çıkar muhakkaka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?