Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kelebek canımsana iyi gecelr tatlı ben yatıyorum snaırm sende başka topıklerdesin
bize ihtıyacın oldugu her anda burdayız yanındayız unutma
guzel hbrlerını beklıyoruz

kasık agrısıcanım yumurtalıkalrım agrıyo benım bıde ateşolçme yontmeını kullanıyorum benCADIARZU

ateş ölçme yöntemini kullanmadım hiç ama dün bi ateş bastı bana çok üşürüm genelde ama üşümedimkaydirigubbakcemile3 bide hesaplatıcılarda dün bitti görünüyo akşam bide beyaz yumurtanın beyazı gibi koyu akıntılar geldi biliyomusun kadriye ne zamanlar olur böle yumurtlama bittindemi :çok üzgünüm:

Yegane canım baynalrın herzman akıntıları olabılır ben kendım böle seylere takılmaıdgım için takıp etmıyorum yanı bndede suzman oldu desm yaln olur çünkübilemiyorum yani::)
ama baktımsimdilisteye 13gun faln var yaklaşık sneın gunune yumurtlamgunlerın olabılr canım oyuzdndır buyuk ihtımal
bız takıp etmıyoruzartık
karalleme diyoruz
buay duzgun ateş bıleolçmedm

1..
Canın nezman istiyosa ozmna yap canım.bebege bağlamayın ilşikinizi
2..muhtemelen yumurtlaman bıtmiştir ama yınede bırakmayın calışın siz 2 3gun arayla canım
3..
Sen bana 19aydır bızım nedn olmadıgını ösle bana aklı ver
bnde sana 3aydır nedn olmadıgını sölımm :)

Yazık kız tahlıl parana en azındn gunun gecsin ole yaptır tahlılı yaaa
tahlıle vercegın paraya kocişine güzelbi softa hazırlaa

Bnde aslında bayrmda bayram sekerıyle girmenın hayalını kurmk istiyorum tam başlıyorum hayale durduruyorum kndımı aman yaa diyorum daha 6 7gun var bneım yaptıgıma bak
bide aslında bnde hayal kurmayı unutmusunbılıyomsunz

Kızz allah ıylıgını versın
hem bankacısın hmde bıde kursa gitcm diyosun kaçta çıkıyonda isten sen..
Iştn cık git evıne uzat ayaklarını yap bı kap yemegını
ohh ne raht bee anacım raht batıyo bıze haa
:)

Hafta sonu calışmıyomusn bı arkadaşkımı zman calışıyo hafta sonuda
hafta içide geç saatte çıkıyor ben sende gec çıkıyon snadım ee 5buçuk çokiyiymiş oyleyse ok canım buaradaişin varsa sana musade calışan bayanolmk çokz or bılırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…