E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.601
Yegane canım baynalrın herzman akıntıları olabılır ben kendım böle seylere takılmaıdgım için takıp etmıyorum yanı bndede suzman oldu desm yaln olur çünkübilemiyorum yani::)
ama baktımsimdilisteye 13gun faln var yaklaşık sneın gunune yumurtlamgunlerın olabılr canım oyuzdndır buyuk ihtımal
bız takıp etmıyoruzartık
karalleme diyoruz
buay duzgun ateş bıleolçmedm
canım tebrik ederim RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.:hooray::dance:kızlar hamileyim bendeee
canım bildiğim kadarıyla yumurtlamışsın bu günleri boş geçirme:jeyyar:.gün aşırı olacak tatlım hadi kolay gelsin.ateş ölçme yöntemini kullanmadım hiç ama dün bi ateş bastı bana çok üşürüm genelde ama üşümedimkaydirigubbakcemile3 bide hesaplatıcılarda dün bitti görünüyo akşam bide beyaz yumurtanın beyazı gibi koyu akıntılar geldi biliyomusun kadriye ne zamanlar olur böle yumurtlama bittindemi :çok üzgünüm:
üzülme tatlım yaakizlar bugün test yaptim
hamile degilim ciktisenağlama:1no2:
yeni bir doktor bulmaya karar verdim
bitane var yakinda ona daha gitmedim pazartesi randevu alicam
demekki tedavisiz hamile kalamicam:a015:
kizlar biraz önce test yaptim. ikinci cizgi cok hafifti. yani hamileyim. :))))
ama daha esime söylemedim. ilk size yaziyorum.
pazartesi doktora gidecegim. umarim bu sefer normal bir hamileliktir. dis gebelik degildir.
ne olur benim icin dua edin. dualara ihtiyacim var. size pazartesi sabah yazarim.
herkese sevgiler.
kizlar biraz önce test yaptim. ikinci cizgi cok hafifti. yani hamileyim. :))))
pazartesi doktora gidecegim. umarim bu sefer normal bir hamileliktir. dis gebelik degildir.
ne olur benim icin dua edin. dualara ihtiyacim var. size pazartesi sabah yazarim.
herkese sevgiler.
sende belirti var mı esma
ayy canım yaaa ne kadar sevindimm. allah hayırlı etsin.. hadi kıslarr daha da şenlensin listemizz:)hihoyyytkizlar biraz önce test yaptim. ikinci cizgi cok hafifti. yani hamileyim. :))))
herkese sevgiler.
ben 3 aydır denıyorumbelkı çok yenı ama bende telas yapıyorum 1 senelık ewlıyım
millet ılk gecede kalıyor ya anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?