E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.541
arkadaşlar benimki dün geldi beni aralık listesine alabilirsiniz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
Gğnaydın kızlar 3 gün çgeçikmeyle adet oldum aralık listesine alabilirsiniz 19 aralık
arkadaşlar ben yeni katıldım bu ay adet olmadım bende kis vardı 16 ekimde adet oldum ilk gün myralona başladım.1 kutu bitti kis geçmişti ama adet hala olmadım gebelikte yok baktırdım 5 kasımda hap bitti normalde 8 kasımda olmam lazım ama olmadım 10 kasımda sadece leke geldi bitti pazartesi test yaptırdım çıkmadı ne olabilir acaba yardım edermisiniz muayene oldum herşey yolunda dedi doktor kis falan yok yani
kadriyecim akşam nette sorun vardı giremedim söylemiştim ama yine hatırlatma yapayım ilk doktora gittigimizde bütün testlerim oldu hormon,spremmiogram,hsg sadeckanllarım tıkalıydı açıldı canım ilaçla tedavi görüyorum 2 aydırda igne vuruldum eşimde bir sorun çıkmadı normel oldugunu söyledi doktorum
aşılama hazır olunca gelmemi söyledi buay artık bir mühdet ara vericez
Günaydin kizlar
iki gündür cok uykum var, sürekli esniyorum, dün sabah mide bulantisida vardi.
dün uzaniyordum yüz üstü, askim birden dediki öyle yatma, bende basda anlamadim niyeki dedim, bebis varsa ezersin dedi:roflol::mymeka: öyle bise varmi kizlar ya bise olurmuki.
ya ben bi gidip test alip yapayim diyorum oda diyor biraz daha bekle, bide testden korkuyorum ya negativ cikarsa:1no2:
bugünmü yapsam yarinmi yoksa bir hafta dahami beklesemki:1no2:
14.10. Aybasim oldu bilmiyorumki kac gün gecmis oluyorki
ay cok cahilim bu konuda ya
Ya kızlar doktora göründüm ama bekliceksin dedi herşey noırmal yani beklemek çok kötü ya
Ben hala hastalanamadım arkadaşlar. 16sı bekliyordum, ama bazen yaklaşık 1 hafta gecikiyor benim, en geç bugün yarın olmam gerekir ama öncekiler gibi lekelenmelerim de olmadı, sabırla pazartesini bekliyorum bakalım. Adet öncesi hep lekelenme yaşayıp da sonra hiç lekelenme olmadan regl olan var mı acaba aranızda? Ne düşüneceğimi şaşırdım.
ya kızlar bende geln giden yok valla kafam allak bullak oldu iyice napıcam ben ya
selam kızlar kimler var kimler yok..bir türlü öğrenemedim buraya ben yaa:)
bişey sorcam yumurtlama belirtileri neler bilen varmı?yani tarhleri hesapladıktan sonra bi belirti veriom vucutta he başladı diyek u
herkese iyi akşamlar,filizim tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı bi bebişin olsun inşallah,benim günümde 18'iydi hala regl olmadım normalde günüm hiç şaşmaz belirtilerde var inşallah bi çift çizgide biz görürüz:) yarın sabah kan testi için gidecem tekrar tebrikler canım,rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah...
sağolun kızlar ama 2 ay değil
5.ayım,2 ay önce listeye adımı yazdırmıştı.1 hafta gecikti çok ümitliydim ama olunca canım sıkıldı siteye bile hiç girmedim
işallah bu liste uğurlu gelir :)
frıgola canım baya gecmış sneın gunun16sıymış sanrım gecen aykı oerıyodun nasıldı ben onceden 30gunde bı rregl oluyordum 3 4 aydır33 32 gunde bı oluyorum yanı heray 2gun atıyor ben heveslenıyordumkı farkettımperıyod değişmiş gecen ay 26sında oldum24u diye beklıyordum buayda akılandım 28i diye yazdım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?