Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gecmiş olsun canım dokotruna danıştınmı bukonuda
kisttendirbelkı duzensızlık

Ben hala hastalanamadım arkadaşlar. 16sı bekliyordum, ama bazen yaklaşık 1 hafta gecikiyor benim, en geç bugün yarın olmam gerekir ama öncekiler gibi lekelenmelerim de olmadı, sabırla pazartesini bekliyorum bakalım. Adet öncesi hep lekelenme yaşayıp da sonra hiç lekelenme olmadan regl olan var mı acaba aranızda? Ne düşüneceğimi şaşırdım.

aşılamaiçin kendını hazır hıssetmıyomusn
aslında ben asılamıyı norml ilişki gıbı göruyorum sadece asıalamda bıraz daha ileri gidiyo spermelr
okadr.ama asılama hem maddı hem manevı bıraz daha agır bı yuk tabi
amn sorun olmasında böle beklemsı daha kolay ınankı canım

CANIM SNEIN GUNUN NEZMNADI 3AYA KADR BISI OLMAZ CANIM RAHT OL TATLIM İNŞ BEBİŞ VARDIR CANIM EN GUZEL DİLEKELRIMZLEkaydirigubbakcemile3

14.10. Aybasim oldu bilmiyorumki kac gün gecmis oluyorki
ay cok cahilim bu konuda ya

ayda bı oluyor dıye kabul etsk 14kasımda regl gunun canım
8 9 gun gecmış canım ee ayp baklım bı test sen baya gecmiş sneın kaç zmandır dusunuyosun tatlım sız

Son düzenleyen: Moderatör:

HAZIRAN AYINDA BENIMOLEOLMUŞTI 13UNDE LEKE OLDU 22SINDE REGL OLDUMCANIM AMA SNE OLUMLU DUUSN:CüvCüv:

Bumuyani teşekkür ederim cvbın için. Benim lekelenme de yok hala hiçbişey yok. Hiç böyle olmazdı. Kendimi umutlandırmak da istemiyorum işte bakalım sabret sabret sabır taşına döndüm =) İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.

frıgola canım baya gecmış sneın gunun16sıymış sanrım gecen aykı oerıyodun nasıldı ben onceden 30gunde bı rregl oluyordum 3 4 aydır33 32 gunde bı oluyorum yanı heray 2gun atıyor ben heveslenıyordumkı farkettımperıyod değişmiş gecen ay 26sında oldum24u diye beklıyordum buayda akılandım 28i diye yazdım listeye

filizim kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar kaç günlük hamile oluyorumki ben şimdik 15 günlükmü?Ultrasonla muayeneye ne zaman gitmeliyim acaba????

canım tıp senı diğeradetının 1.gunundne itibaren hamile kabul ediyor tatlı m yanı 4haftalık yada5haftalık hamişssin tebrık ediyoruz buarada

guzel haberlerını beklıyoruz:ecrin_bebek:

sağolun kızlar ama 2 ay değil
5.ayım,2 ay önce listeye adımı yazdırmıştı.1 hafta gecikti çok ümitliydim ama olunca canım sıkıldı siteye bile hiç girmedim
işallah bu liste uğurlu gelir :)

canım 5aydaçok erkn sabrını şimdiden tuketme inşsonralrda kullanmk zorunda kalmadn hamişolursun ama sabır laızm bıze

Canım benim çok değişiyo yaa, bazen 37 günde bir oluyorum bazen de 42 43ü buluyo. Doktorum herşeyin normal dedi, bi süre izleyelim devam ederse böyle adet düzenleyici ilaç veririz falan demişti. En son geçen ay 37. gün lekelenmem oldu ve 43. gün regl oldum. Bu ay ise 43. günümdü bugün ve hala lekelenme falan yok hiçbişey yok. Ara ara kasıklarımda batmalar ağrılar oluyo bide göğüslerimin yanları ağrıyo bazen. Hafiften de bi halsizlik var başka da bişey yok. Ve adetim 43 günden fazla gecikmedi bi senedir. Bilemiyorum o yüzden ya ne düşüneceğimi. Bi anda sökecek belki de. Pazartesini beklemeyi düşünüyorum o yüzden.

kızlar benımde7gunumkaldı ya bız 8 9gun kala bırakıyoruz calışamlrı sallıyoruz aslında bırakmammak alızm daişte bırktık mesela calışmalrı bide buugn kocişekızıdm yıne artık regl gunumekadr calışmaolmaz bızde :)

fragola canımöyleyse bekle sen bırazdah dediğin gibi pazrtesiye kadrbekle canım akçaydır denıysounz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…