- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.981
yerimseniben sagol canim...kaygiyla beklersek, olacaksa da olmaz diye dusunuyorum..hepimizin rahatlamaya ihtiyaci var...hem hamissek, vucudumuzda salgilanan mutluluk hormonu bebisimizin gelisimini saglayacaktir diye dusunuyorum...aman hamile miyim, ay 3 gun var adetime, bu sefer oldu mu, suram sisti, buram soyle oldu diye Sherlock Holmes kesilecegimize, guzel seyler dusunelim, guzel seyler olsun:1hug: :teytey:
sen söyle sen işit gibi neden burda sadece ben varım. nerdesiniz kızlar kadriyecim yaa karar verdim bekliycem demişsin ama hala aynı karardamısın. ne yaptın???kızlar yokmu kimse çok canım sıkılıyooooooo daha 1 haftam var benim yaaaa hiçte umutlu değilim ama acaba demedende edemiyorum
BTRKLC kullanıcısından alıntı
kızlar 9 gün süren kanama da zaten bebeğimi kaybetmişim.kısa bir ara verme zamanı gelmiş .ya da bu sayfayı kapatmanın, BUMUYANİ arkadaşım eğer aynı topikli arkadaşımızdan bahsediliyorsa liste de hamiş olarak görünüyor bu onu üzebilir.
arkadaşlr kımı zman dalıyorum msjalrınzı okuyorumlısteye duzeltmeyı unutuyorum eger gözden kaçan bışı varsa ayzın duzeltelımok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?