Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bencede kesinlikle pazartesiyi beklemelisin kadriye.ne olur ne olmaz.garantiye alalım değilmi yeğenimizi.

hepinize çok tesekur edrım arkadilar zatn varsa ilk size söyluycem eşimişte oluck ona akşam suprız yaprım artık başka kımseye sölemeyı düşünmüyorum cevrmden annemelre falnda sölemıycem

bende eger varsa öyle yapmayı planlıyorum eşimede söylemicem süpriz olsun annemlerede doktora gittikten sonra söylerim eger hamileysem ki inşallah bende hamişimdirrrr

Son düzenleme:
bende eşimde aynı düşünceyi paylaşıyoruz.3 aylık olana kadar kimseye söylemeyelim diyoruz siz ve eşim bilecek byuk olasılkla.

ben ilk hamilleğimdne agzımın payını aldım oyuzden bıdakını sölemıycem annemelre kayınvalıdelere söylemedn duramayızda çunku onlar bızdne çok takıp edıyorlar anneme -bıda olursa sölemem dıyorum annemde ebn analrımkı diyo kucukken bne bı sakrlık yanı yaramazlık yaptıgımda gözlerımı kaparmısım ammem gözlerındne anlarım dermış bnde görmesın diye gözleırm kaaplı gezermısm :)
annem yıne diyo gözlerındne analrımkı diye kardeşımde bend ehergun söelrım namaz kılıyonmu kılmıyonmu doye takıp edrım diyo
kayınvalıdemde kaç gungectı diye souyo bugun yanı onalra sölemedn yapamıyızda ama kendımız tutabılske bayramda suprız yapmayı düşünüyoruz
_hadi bakalım pamuk elelr cebe bebişe de harclık verın diycez msj atcaz herkese amcasına teyzelerine :)

kızlar slm yeni katıldım aranıza...bende 3 yıllık evlıyım bu ayla beraber 5 ayımız olacak korunmıyalı ılk 4du tutmadı bu ayınkıne bakacaz adetıme 3 gun var ama bısey soracam benım yumurtalam tarıhım 10-15 arası o donem ve oncesı bıraz sonrası coook calıstık ama benım adetıme 1 hafta kala akıntılarım oluyor ve sımdıde cok var akıntım goguslerım sısmıs cok kı benımkı kucuk buyumus ve cıyor ve ayretten o koyu halkada bole mınık mınık kabarcıklar cıkmıs karnım arada adet olacakmısım gıbı agırıyor ama bı sertlık var karnımda belkı psıkolojıktır ama sız nedersınız.......

canım hoşgeldın aramıza
dedğin gibi psıkoljık olammaısnı umuyoruz amapsıkoljık cünku ozellıkle göguslerde değişlıkler
3aydan sonra olck değişilık canım
daha cok yenı olmuş dusnmeye başlayalı
umidini ve sabrını kaybetme inşlaızm olmaz ama ilerkı zmanlarda laızm olabılır sana

bılıyorum benım sımdıden yok offf yanı zormus ya vallah cok zormus ...yanı etrfaım bana aaay olur ınsallah demesınden nefret edıyorum sankı hıc olmıyacakta o benı kıl edıyor

seboş diyeblirsin arkadaşlarım seboş der bana.dun bi topic buldum adet düzensizleştiğinde 2-3 ay sonra hamiş kalıyor diye.o yuzden sordum sana düzensizleşti mi diye.birde uzun zamandır en umutlandığımız ay bu ay senin için yanlışmı hatırlıyorum yokssa.

temmuzda YARA YAKTIRDIM BVEN YAZMIŞTIM BURAYADA HATIRLADINMI BILEMIYORUM AMA
ONDN ONCE DUZENLIYDI ASLINDA YANI KARISIKTI BEE
AMA
MAYIS17
HAZ 22 TEMMUZ 21
AGUSTOS 22
EYLUL24 EKIM26
YANI 2GUN HAFALN HERAY GEÇİYOR OYUZDEN BUAY BIZDE 27 28İ DİYORUZ BUGUNUDE ATLATIRSAK BIRAZDAHA UMİTLE BAKICAZ SANIRM BENIM KURTAJDN SONRA KANAMA SORUNUM OLDU
ONCESINDE HEP DUZENLIYDI EVLENMEDEN ONCE KURTAJA KADR DUZENLIYDI AYDA BIR DIİ

Ben yarayı donduurttuktn sonra bıraz daha umitle bakamaya başladım
çunku benım ilşkiden sonra kanamaoluyordu
yarayla bitti sorunumçok sukur

anladım kadriye bende ocakta düşük gerçekleşti.ondan sonra benimde 2 ay hiç kesilmedi kanamam.doktor parçamı kaldı diye baktı ama sorun yoktu.mayıstan beri düzene girdi diyebilirim.ama gebelik öncesi 28 gundebir olurken düşük sonrası 30 gunde bir olmaya başladım ve 7-8 gun sürdü.bu ay erken geldi tekrar 28 gunde bir olmaya başladım.eskisi gibi 5 gun sürmeye başladı.ilk düşkten sonra 1 hafta bile gelmemişti kanamam 2.sinden sonra cook düzensiz oldu senin gibi yani.

Inş en yakın zmanda tekrardan kavusuruz melekelrımıze
vakıt gectıkce yanlızlık bıraz daha fazla koyuyor adama mesela eşımişe gunduz calıştıgı zmanlar akşama kadr evde yaznlızm içim sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…