E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.021
bu[burkocum canımlistede adını göremdım gözumden mı kaçtı/B]
kızlar slm yeni katıldım aranıza...bende 3 yıllık evlıyım bu ayla beraber 5 ayımız olacak korunmıyalı ılk 4du tutmadı bu ayınkıne bakacaz adetıme 3 gun var ama bısey soracam benım yumurtalam tarıhım 10-15 arası o donem ve oncesı bıraz sonrası coook calıstık ama benım adetıme 1 hafta kala akıntılarım oluyor ve sımdıde cok var akıntım goguslerım sısmıs cok kı benımkı kucuk buyumus ve cıyor ve ayretten o koyu halkada bole mınık mınık kabarcıklar cıkmıs karnım arada adet olacakmısım gıbı agırıyor ama bı sertlık var karnımda belkı psıkolojıktır ama sız nedersınız.......
yine olmadıı. yine hüsrann(( ben çift çizgi göremicem sanırımm.6 günlük geçikme sonrası hasta oldum.. ne bende nede eşimde sorun var ama olmuyo işde Rabbim ol demeden olmuyorr.
Kızlar beni yazmamışsınız 5 aralık
elımdekı hamiş lıstelerını gönderdım canlarım
inş hamiş arkadaşlrda hersey yolundadır
arada bızleride haberdar edın bızleır unutmayın bızlerede dua edın
kızlar aylarca bu listede adım vardı hiç hamile kısmına geçemedim sonrasında listelerden çıktım.... şimdi benide eklermisiniz kasım hamilelerineeee
dualarım tüm bebek isteyenlere
sakın ama sakın ümitsiliğe kapılmayınn en olmayacak ayda oldu işte bana dua edin nolur herşey yolunda gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?