- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.041
karnın şişiyo aşırı gaz oluyo tavuk midemi bulandırıo kendimi de çok fazla dinlemem aslında ama buraya takıldımdan beri dinliyomuyum ne anlamadım...((
arkadaşlar ben en geç ayın 21inde regl olmayı bekliyordum. Ayın 25i salı günü gece kırmızımsı lekelenmem oldu. 26sı çarşamba sabahı da vardı yine. Kesin adet oluyorum dedim çünkü benim reglim hep böyle başlar. Ama şimdi 2 gündür hiçbişey yok. Belirti falan bişey de yok bende. Hafiften göğüs ağrısı dışında kasıklarımın ağrısı bile kesildi. Ama ayın 15inden beri de hem kasıklarım hem göğüslerim acıyodu. Adetim söktü sökecek diye test de yapmak istemiyorum. Başına böyle bişey gelmiş olan var mı?
yokcanım başıma gelşmedı ama en azından idarr testı yap canım kendımız çok kasıyoruzya ondan bence
bzıde kıcişle sankı dvlet meselsıymış gibi tartısıyoruz kociş göbeğin sisti adet olcksın diyo bn sis degil diyorum kavga edıyoz odiyo
gunun daha bugun bn diyom gectı akşam yattık duyanda kavga edıyoz cidden sancak :)
gğnaydın kıslar ebrubucum geçmiş olsun...ilaçta zaralı olur şimdi haklısın nane limon geçiştircen artık napcan mehtap gülü ya benin 4 gün falan var reglime yapsam mı test acaba kasıklarımda tuaf kıpırdanma gibi bişeyler oluyo bazen geriliyo gibi kokuya karşı aşırı hassasiyetim var 4 gün önce falan mide bulantılarım çıkarmam falan oldu ama şimdş yok gece ateş basıyo bana uyuyana kadar böle olan var mı hiç ben olmazdım böle...
canım psikolojik olabilir,sabradebilirsen bikaçgün daha bekle bence zaten 4 günün kalmış.beklemek zor biliyorum ama şimdi negatif felan çıkarsa(inş.4gün sonra çift çizgiyi görürsün) moralin bozulur üzülürsün.gerçekten tatlım bende kk ya takıldığımdan beri kendimi dinliyorum ama olsun napalım çok yararlı şeyler öğrendim ve sizler gibi diğer topiklerdede tatlı,cana yakın arkadaşlar buldum gerçi ben daha çok hepinize kardeş gözüyle bakıyorum artık.ailem gibisiniz canlarım benimmmm.:1hug:karnın şişiyo aşırı gaz oluyo tavuk midemi bulandırıo kendimi de çok fazla dinlemem aslında ama buraya takıldımdan beri dinliyomuyum ne anlamadım...((
ay kıslar çok sağolunnn...kıslar yaa dolap tam takır kuru bakır derler ya aynen öyle. :) nane var ama limon namına birşey yok...iki mandalina buldum onu yiyeceğim şimdi...docacım da işte, markete gitsin bari dönüşte...çalışıyoruz ya evde ne var ne yok bazen iyice sallıyoruz...dün akşam kayınvalidemle kayınpederi hacca gönderdik, bu hafta yoğundu..eşim şimdi ilaç iç diye tuturacakk, ben içmem diyecem.aAlllaaaah seyreyleyin evdeki şenliği...dua edin de çabuk atlatayım bari...
yaa bu arada test yapmaya çok korkuyorum bennn((
Geldım kızlar test aldım geldım yaptım ama negatifffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?