- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.081
kızlar ben beklemedeydim.21 inde regl olmam lazımdı.ama olmadı kan testi yaptırdım çıkmadı.dr bekleyelim 1 hafta daha dedi tekrarlarız kan testini dedi ama zaten olsa çıkardı diyorum.neyse yani hala beklemedeyim gelmedi regl.
kızlar ben beklemedeydim.21 inde regl olmam lazımdı.ama olmadı kan testi yaptırdım çıkmadı.dr bekleyelim 1 hafta daha dedi tekrarlarız kan testini dedi ama zaten olsa çıkardı diyorum.neyse yani hala beklemedeyim gelmedi regl.
kadriye bende bu ay senin hamile kalmanı çok isterdim listeye baktığım da en uzun orda olan seni görmüştüm. o zaman dedimki allah herkese sırayla bebek nasip etse herkesin bebeği olsa bana sanki bu güzelliği en çok sen hak ediyomuşsun gibi geldi. diğer arkadaşlarada haksızlık etmek istemem tabi bana kızmasınlar. Sen burdaki tüm arkadaşlarn söylediği gibi sakın umudunu yitirme hatta bu ay da yitirme ne olcağı belli olmaz.
canım ben alışkın değilim test yapmayalı bayaaa uzun zman olmuş ilk zamnaalrdı o 2gun gecince test yapmak 15gun geçmiştibikeresinde ozman kan testı yaptırmıştım ama ilk korunmayı bırktıgımz zamnlarda daha gunumgelemden saglık ocagındaydım :)Kocişe sölemıycem test yaptıgımııı amann yapmasaydımkeske yaaaa[/QUOT
dur bakalım kırmızıları görmeden hemen öyle ümitsizliğe düşmek yok...
sende biliyon bazen bu testler insanı yanıltabiliyo. daha yarını bekle bakalım nlcak..
ammma sakın teste boşuna para verdim keşke yapmasaydım da deme... biz kaç tane test yapıyoooozzz oooohhhooo eczacılar zengin oldu.kaydirigubbakcemile3 feda olsun. en azında içimiz rahatlıyo. kendimizi her iki ihtimalede hazırlıyoz iştee..
biz alıştık tek çizgi görmeye.. dimi kız kadriye kaydirigubbakcemile3 bizim için çift çizgi mucize... yaptın bitii geçti.. gitii.. iyi oldu..
ama bi taraftanda hem orkidini hazırla, hemde umutlarını tamamı.. ya sabır.. bu günü ve yarını bi atlat bakalım. bak bugünün yarısı geçti.. tamaaaamkaydirigubbakcemile5
canımm çok tesekkur edrım gulumsedım :)
ama emınım bıçok arkadaşımın benden çok hak edıyor
bide ben sabretmeye alıştım artık emınımdiğer arkadşlarda kızmalar ssana bız burda kardeş gibi oldukyaa ben kendı ablama anlatamadıkalrımı sıze anlatıyorum kesek imkanımz olsada tanışsak hepbirbirlikte buluşsak ne guzel olur dimi
kadiyecim canımm..ben adet oldum, üzgünüm diye yazdığımda sen bana bi hazine hikayesi yazmışsın, yeni okudum ben hatırlıyomusun ?? şimdi o hikayeyi senin okuman lazım bitanem..hem daha kırmızıları görmedin ki, dur bakalım..bak sen 19 aydır bekliyomuşsun ben 25.ayıma girdim güzelim ve senin kadar şanslı da diilim, ben hiç hamilelik de geçirmedim.
Bu ay adet olunca ağladım, zırladım..ama sonra kendine gel dedim, eşim her zaman üzme kendini, teslim ol mevla'ya der. Teslim olmalıyız yaradan'a canım, biliyoruz ki rabbim taşıyamayacağımız yükü bize vermiyor..
Sabırla bekilcez bizim keçileri, onlar da gelicek inşaallah anneciklerine a.s
valla bana hadi deseler şimdi giderim canım ya iştede zaman ve şartlar. 29 yaşındayım. Haziran 2006 da evlendim hani nikahta mehir isterler ya benim mehirim belli bir takı ve ümre idi. Tam bir sene sonra evlilik yıldönümüzde allah razı olsun kocacım götürdü beni okadar muhteşemki yemin ederim burnmun direği sızlıyo. Okadar özledimki eskiden garip gelirdi insanların gitmek istemesi sürekli. Hatta bir ilahsi vardır onun bir giden istiyor tekrar yeniden hep derdimki bilmemki neden cevabını aldım beytullahta ben senağlama rabbim isteyen istemeyen herkese nasip etsin. Istemeyen de gitse o aşkla geri dönüyor şahidim buna
kadriyecim ben de kimseyle konuşmuyorum bu konuyu..eşimle bile ...birbirimize desteğimizin sonucu minik bebişlerimiz olacak...
düşünsene kaç gün öncesine kadar bel ağrısından duramyordun, önce sağlık..bu ay olmasa ne olmuş..dr lar ne imkansızlıkları imkanlı hale getiriyo..hadi hadi umutsuzlukları, hastalıkları, stresi, üzüntüyü bi kutuya koy ağznı bantla, pencereden at
ay yatarak yazması da zor oluyo walla...docacım daha gelmedi acıktım yaaaa
kadriyecim ben de kimseyle konuşmuyorum bu konuyu..eşimle bile ...birbirimize desteğimizin sonucu minik bebişlerimiz olacak...
düşünsene kaç gün öncesine kadar bel ağrısından duramyordun, önce sağlık..bu ay olmasa ne olmuş..dr lar ne imkansızlıkları imkanlı hale getiriyo..hadi hadi umutsuzlukları, hastalıkları, stresi, üzüntüyü bi kutuya koy ağznı bantla, pencereden at
ay yatarak yazması da zor oluyo walla...docacım daha gelmedi acıktım yaaaa
ben bugünde çalıştım içim nette takılıom ama kimse yok burda canım sıkıldı zaten cumartesi çalışmak kötüü bişey(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?