Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Geldım kızlar test aldım geldım yaptım ama negatifffff

kadriyecim erken olabilir yapmaya...hiç üzüntü yapma sakın ve bekle ...bu gebelik testleri her ne kadar 90% doğru çıkar denilse de dr ların verdiği oran 50%...doğruluk kazanması için en azından beklediğin regl döneminden 10 gün sonrasında doğru cevap çıkıyormuş...o güzel kalbini niye üzüntüye kedere boğuyorsun...sana kocaman öpücük yolluyorum...derin nefes al, elini yüzünü yıka ve bekle hayatım....

ebrubu amin canım. annemde yazılmıştı henüz çıkmadı ama inş.çıkarda hacılığa erişir anacımda çok istiyor.kadriye canım inş. yanılmışındır hamişsindir,yoksa bile sağlık olsun nasılsa bigün gelecek bizim nazlıcanlar,onlar kaçsın biz kovalayalım bakalım bigün yakalarız inş...kıslar bu arada bugün kızkardeşimin doğum günü tabii yaşasaydı 25 yaşında olacaktı, 1 hafta önce ölüm yıldönümüydü.yarında babacımın ölüm yıldönümü tüm ölmüşlerimiz için dua edelim kıslar,şuan ağlıyorum ama ne fayda giden geri gelmiyor.

mehtap gülü, Allah mekanlarını cennet eylesin, kabir azabı çekmesinler.onlarla birlikte tüm rahmetli olan canlarımız...

Ebrubu yapam canım sne bekle benım gibi yapma kırmızıları görmk insanın canını bıraz dahaaz acıtıyorrr

Hepinize çoktesekkur edrim kızlar ben kendımı kandırmaayı öğrendım acaba varsa diye bi ümityok artık içimd.napalım bızde bebk sahıbı olamaynalr kervanında geciriirz ömrumzu 29aydır beklıyorum zatn ilk hamişlğimdede 10ay bekelmıştım çunku birazdaha beklerımm

Yaa kusura bakmayın kzıalr ben çıkayım simdi bişiler yıyeyım teyzemde eczaneden gelirken gördu gel oturalımdeid oraya gitmk istemiyorum ama tv falan bakayım azcık kafamı toparlayayımhepinizden allah razı olsun

allah sabır versin canım mekanları cennet olsun.. rabbim kabirlerini güzel eylesin.

merhaba kızlar. kadriyecim üzülme ne olur. hem daha kırmızıları görmedin idrarda çıkmayabiliyor biliyorsun. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah en iyisini o bilir.
mehtap gülü başın sağolsun canım. allahım mekanlarını cennet etsin inşallah.
ebrubu dikkat et kendine bol bol c vitamini al aman ilaç içme derim ben. inşşallah güzel haberler ver bize. kayınvalidenlerinde Rabbim haccını kabul etsin inşallah. hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin. birilerinin hacca gittiğini duyunca nasıl içim yanıyor. ben geçen sen ümreye gitmiştim. çok güzel çok Rabbim tez zamanda haccıda nasip etsin inşallah. herkese bizede. sevgiyle kalın

amin kedicik amin..ben de umreye gitmek istiyorum, ama hayırlısı...sen kaç yaşındasın, ne güzel gitmişsin..bir giden duramıyo bi daha gidiyo..bence valizini hazırla ..
c vitamini görürseniz bana haber verin adresi soyleyim de gelsinler ...süt ısıtıp süt içtim az önce..o da iyidir heralde ..kociş de aradı balık alayım mı diye...o şimdi balık yapar yanına da bol limonlu salata offf..ağzım sulandı vala..gerçi dün öğlen de balık yemiştim ama olsun

kadriye bende bu ay senin hamile kalmanı çok isterdim listeye baktığım da en uzun orda olan seni görmüştüm. o zaman dedimki allah herkese sırayla bebek nasip etse herkesin bebeği olsa bana sanki bu güzelliği en çok sen hak ediyomuşsun gibi geldi. diğer arkadaşlarada haksızlık etmek istemem tabi bana kızmasınlar. Sen burdaki tüm arkadaşlarn söylediği gibi sakın umudunu yitirme hatta bu ay da yitirme ne olcağı belli olmaz.

valla bana hadi deseler şimdi giderim canım ya iştede zaman ve şartlar. 29 yaşındayım. haziran 2006 da evlendim hani nikahta mehir isterler ya benim mehirim belli bir takı ve ümre idi. tam bir sene sonra evlilik yıldönümüzde Allah razı olsun kocacım götürdü beni okadar muhteşemki yemin ederim burnmun direği sızlıyo. okadar özledimki eskiden garip gelirdi insanların gitmek istemesi sürekli. hatta bir ilahsi vardır onun bir giden istiyor tekrar yeniden hep derdimki bilmemki neden cevabını aldım Beytullahta ben senağlama Rabbim isteyen istemeyen herkese nasip etsin. istemeyen de gitse o aşkla geri dönüyor şahidim buna

kadiyecim canımm..ben adet oldum, üzgünüm diye yazdığımda sen bana bi hazine hikayesi yazmışsın, yeni okudum ben hatırlıyomusun ?? şimdi o hikayeyi senin okuman lazım bitanem..hem daha kırmızıları görmedin ki, dur bakalım..bak sen 19 aydır bekliyomuşsun ben 25.ayıma girdim güzelim ve senin kadar şanslı da diilim, ben hiç hamilelik de geçirmedim.
bu ay adet olunca ağladım, zırladım..ama sonra kendine gel dedim, eşim her zaman üzme kendini, teslim ol Mevla'ya der. Teslim olmalıyız Yaradan'a canım, biliyoruz ki Rabbim taşıyamayacağımız yükü bize vermiyor..
Sabırla bekilcez bizim keçileri, onlar da gelicek inşaallah anneciklerine a.s

şimal ne güzel söyledin...aslında başlığı keçi annelerinin listesi yazmak doğru..ben de benim keçiyi bekliyorum...hahahha o keçiler büyüdüğünde popolarına bi patlak atalım bari niye beni o kadar beklettin diye

bugün içimde bir sıkıntı Allah hayırlara çıkarsın sabah sabah saçma sapan sebepten kocişide üzdüm.ne oluyor bana yaaa.yegane canım bana belirti varmı diye yazmışsın geçen ay yaşadıklarımı yaşıyorum yine kasıklarda ağrı batma göğüslerde ağrı ama geçen ay bişey çıkmadı.artık belirtilere inanmıyrum. ama bu sancılar yumurtlamadan itibaren sürüyorsa yumurtalar çatlamıyor demekmiş. yani bu ayda yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…