- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.061
Geldım kızlar test aldım geldım yaptım ama negatifffff
Kocişe sölemıycem test yaptıgımııı amann yapmasaydımkeske yaaaa
Kocişe sölemıycem test yaptıgımııı amann yapmasaydımkeske yaaaa
pazartesiye kadar olmazsan kandan baktır ya belki daha yenidir bebiş oyüzden çıkmıodur idrarda :ecrin_bebek:
ebrubu amin canım. annemde yazılmıştı henüz çıkmadı ama inş.çıkarda hacılığa erişir anacımda çok istiyor.kadriye canım inş. yanılmışındır hamişsindir,yoksa bile sağlık olsun nasılsa bigün gelecek bizim nazlıcanlar,onlar kaçsın biz kovalayalım bakalım bigün yakalarız inş...kıslar bu arada bugün kızkardeşimin doğum günü tabii yaşasaydı 25 yaşında olacaktı, 1 hafta önce ölüm yıldönümüydü.yarında babacımın ölüm yıldönümü tüm ölmüşlerimiz için dua edelim kıslar,şuan ağlıyorum ama ne fayda giden geri gelmiyor.
Kocişe sölemıycem test yaptıgımııı amann yapmasaydımkeske yaaaa[/QUOT
dur bakalım kırmızıları görmeden hemen öyle ümitsizliğe düşmek yok...
sende biliyon bazen bu testler insanı yanıltabiliyo. daha yarını bekle bakalım nlcak..
ammma sakın teste boşuna para verdim keşke yapmasaydım da deme... biz kaç tane test yapıyoooozzz oooohhhooo eczacılar zengin oldu.kaydirigubbakcemile3 feda olsun. en azında içimiz rahatlıyo. kendimizi her iki ihtimalede hazırlıyoz iştee..
biz alıştık tek çizgi görmeye.. dimi kız kadriye kaydirigubbakcemile3 bizim için çift çizgi mucize... yaptın bitii geçti.. gitii.. iyi oldu..
ama bi taraftanda hem orkidini hazırla, hemde umutlarını tamamı.. ya sabır.. bu günü ve yarını bi atlat bakalım. bak bugünün yarısı geçti.. tamaaaamkaydirigubbakcemile5
amin kedicik amin..ben de umreye gitmek istiyorum, ama hayırlısı...sen kaç yaşındasın, ne güzel gitmişsin..bir giden duramıyo bi daha gidiyo..bence valizini hazırla..
c vitamini görürseniz bana haber verin adresi soyleyim de gelsinler ...süt ısıtıp süt içtim az önce..o da iyidir heralde ..kociş de aradı balık alayım mı diye...o şimdi balık yapar yanına da bol limonlu salata offf..ağzım sulandı vala..gerçi dün öğlen de balık yemiştim ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?