E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.241
Hayat ne var ne yok inşallah adet olmamışsındır canım
ne güzel beyazmelek herkese cevap vermişsin topiğin başlığı değişmiş hayılı olsun yeni yılda yeni haberler alırız inşallah yeni yıla bebek müjdesiyle girmek güzel olur
Selam kızlar nasılsınız bakalım göreşemiyoruz kadriyeci,m durumlar nasıl
ebrubu canım yanlış hatırlamıyorsan senin kayınvalidenler hacıya gitti allahım dualarını kabul etsin söylede bi-zede dua etsinnn buarada çok geçmiş olsun canım gribi önlemek için en saglıklısı ıhlamur evde ne meyva varsa limon hepsini koyup kaynat sonrada bardagına koydugunda bir kaşıkta bal koy çok iyi geliyor ben hep öyle önlüyorum biraz geç oldu ama kusura bakma..
benım kırmızılar akşam ustu teştif ettiler :)
buayda guzel hber vermk nasip olmadı ama ilk şoku atlatmış durumdayız bayrmdan sonra giidcez inş doktora
adetin kaçıncı gunu gitmem laızm benı de siz aydınaltın abkem :)
günaydın kızlar. kadriyecim gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun inşallah demekten başka bir şy bulamıyorum söyleyecek. yaşım küçükmü geldi demişsin ya benim yaş 30 u bulunca küçük geldin maşallah ne güzel ben yaşını görünce bebek için çok geç kalmışım dedim sadece kendime. genç anne olmayı çok isterdim. Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun bebeğine canım benim. herkesi bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?