- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.221
hcg degil hsg tatlim..rahim filmi demek...reglimden sonra yaptiracagim
kızlar aylarca bu listede adım vardı hiç hamile kısmına geçemedim sonrasında listelerden çıktım.... şimdi benide eklermisiniz kasım hamilelerineeee
dualarım tüm bebek isteyenlere
sakın ama sakın ümitsiliğe kapılmayınn en olmayacak ayda oldu işte bana dua edin nolur herşey yolunda gitsin
selam canlarım bundan 3 ay önce bende burda yazıyordum.ama allahıma şükürler olsun ki meleğim geldi 3 aylık hamileyim.allah isteyen herkeze versin.kızlar bende kasık agrısı çok oldu hamile olduğumu öğrenmeden önce hergün tüvalete gittim adet olcakmışım gibi akıntım çogaldı.gögüsüm desen 2 beden büyüdü sanki ve tuaftır çok kötü derecede grip oldum hani derler ya hamilel odugunda vucut direnci düşermiş.ve yumurtlama gönümden itibaren vicut ısım 36.6 aşagı hiç düşmedi.daha sonrada gittikçe arttı.ben bendeki değişikleri yazdım.umarım faydam olmuştur.sizide hamiş listemizde görmek dileğiyle öptüm hepinizi.ve unutmayın yüce allahım bizden daha iyi biliyor zamanını
bu sitede yeniyim sizlerle duygularımı paylaşmak beni hem mutlu etcek hemde çok rahatlatcak benide aranıza alırsanız sevinirim buarada benimde SAT 16 kasım bende bekliyorum buda ilk bekleyiş ama nedense hiç ümidim yok çünkü doğum kontrol hapı kullandım oda ilk ay engelliycek gibi geliyor neyse şimdiden teşekkürederim...yerimseniben
yaw benide ekleyin listeye bende hamile kalmak istiyorummmmmm hemde cokk
Bugün nihayet 15 gün gecikmeyle regl oldum. Yeni tarihimi 15 ocak olarak veriyorum ama belli de olmayacak gibi, bakalım hayırlısı
kadriyecim sen gerçekten 23 yaşındamısın benmi yanlış gördüm
slm kızlar
geçen ay tedaviye başladım yumurtam oluşmadı bugün tekrar gidicem doktora... ya bu seferde oluşmazsa walla strese girdim yaa...
yumurtanın hiç oluşmadığı durumlar oluyo mu o zman nasıl bi sonuca gidiliyo başına gelen var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?