- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.261
kızlar star tv yi açın...normal doğum, sezeryan, tüp bebek konuları var
kızlar malesef kasımda çift çizgiyi gördüm ama :çok üzgünüm: kaybettik .artık aralık olurmu bilemem ama umarım ocak ayı uğurlu gelir.:Saruboceq::Saruboceq:
listeye ekleyin beni fakat aralık adeti ne zaman olur bilmiyorum.ben ocakdan umutluyum.a.s
canım dr a gittin mi, düşük sebebi ne idi...umarım hayırlısıyla 2009 da bebişini kucağına alırsın
nasıl yani anlamadım çift çizgi çıktı hamilemiydin düştümü ne oldu:uhm:
iki ihtimal var.birincisi hipertrioit
ikincisi geçen ay aşılamamdan kalan çatlamayn yumurta
bunlardan biri olabilir ya da döllemeyen sperm sağlıklı değil dedi:çok üzgünüm:
canım ben idrar testi yapmadım.kanda bakıldı.
14/11/2008 22,77
17/11/2008 104
19/11/2008 352
ondan sonra bakılmadı fakat 22/11/2008 de bebek kendiliğinden düşdü.senağlama
ben kocaeli ünv yaptırdım 3, aşılamamı diğerini özel bir hastanede.rahim filmini geçen yıl ocak ayında çekildi.hayırlısı canım...demek ki cenin tutunsaydı bile ileride çeşitli sorunlarla mücadele edecektin...ileride yaşayacağın belirsiz hastalıklardansa ilk bata yaşaman daha iyi olmuş...umarım çatlmayan yumurtan çatlamıştır, trioidin düşmüştür ve docan sana güzel spermler gönderir :jeyyar: ..aşılamayı nerede yaptırdın..ne kadara oluyor..rahim filmi çektirmiş miydin..:uhm: ben yaptıracağım da..aklımda bir sürü soru var
düşük oldu yani üzülme hayırlısı böylemiş demek diye düşün her şerde vardır bir hayır degilmi 2009 da anne oluruz inşallah hepimiz...
canım ben idrar testi yapmadım.kanda bakıldı.
14/11/2008 22,77
17/11/2008 104
19/11/2008 352
ondan sonra bakılmadı fakat 22/11/2008 de bebek kendiliğinden düşdü.senağlama
kedi canım aynı problem bendede var bende ilk başta kist varmış doktorum görmemiş klomen vermişti iki ay kullundım kist büyümüş şimdi kist için kullanıyorum biraz küçülme var ama kilo aldım sanki hamile olmasamda kilo versem diye düşünüyorum sonrada yok hamile olayım boşver kiloyu diyorum bunalıma girdim valla ne problemmiş bu bide sigarayı bıraktım tam zamanıymış gibi habire yiyesim geliyor 1 ayda yaklaşık 5 kilo aldım imdat diyesim var
kedi olsun çatır çatır çatlatırsın inşallah o kistleri..ben de sonucumu az önce aldım, prolaktin yükselmeye başlamış yine..sınırdayım...
banaaa kaderiimiiin bir oyunu muuu buu
ben evlendiğimde 58 kiloydum birinci bebeğimde 15 kilo aldım doğum yaptığımda 66 kiloyum kayın validem dalga geçti sen misin bunu diyen 40 gün sonra ben 52 kiloydum ama şimdi tekrar alıyorum sigaryı bırakalı 50 gün oldu artık içmem ama şimdi 5 kilo fazlam var kist hala 4 cm adetime 9 gün var kasıklarım cok katı aynı hamile karnı gibi önceden adetime 10 gün kala ağrı başlardı şimdi ağrı yok ama gergin bu beni daha kilolu göstermeye başladı beraber kafayı yeriz artık
canım bı arkadaşımızın yumurtası yokmuşmu catlamımoyrmus mu ne simdi aşılayla hamile başkada bılgım yok bukonuda tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?