- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.301
selam kızlar ben hala adet olmadım oldum zannedip bakıyorum yok kasıklarım ve belim feci agrıyor gecikmeli gelicek körolası bayramda rahat olamayacgım galiba
canım epeydir senle görüşemiyoz.. nasılsın neler yapıyon...
canım sennin adet tarihin nezamandı
gunaydın canım, Allah herkese nasip etsin hacca gitmeyi...ben onlara bebek istediğimi söylemedim, o yüzden kendi adlarına dua ederlerse torun diye inşallah kabul eder yuce rabbim...ve de sizlerinkini de tabii ki...sabah birkaç test yaptırdım, sonucunu 1 den sonra alacağım...ayın 12 sınde de rahim filmi çektireceğim...dua edin kızlar..dün akşam çok sancım oldu, halaa kasığım kendini hatırlatıyo..ara sıra ağrılar giriyo
kızlar malesef kasımda çift çizgiyi gördüm ama :çok üzgünüm: kaybettik .artık aralık olurmu bilemem ama umarım ocak ayı uğurlu gelir.:Saruboceq::Saruboceq:
listeye ekleyin beni fakat aralık adeti ne zaman olur bilmiyorum.ben ocakdan umutluyum.a.s
allah iiyliğini versın kız emi :)
oluşckoluşcakk endıselenme canım benımmm
arkadaslar hic boyle hissedecegimi tahmin etmezdim...c.tesi hsg cektirecegimi dusundukce stres basiyor...ya tikaliysa diye...yok mu buna bir care....kafamda surekli hesaplar yapmaya basladim...e yas da gidiyor...nefes alamiyorum kislar...
slm kızlar adetime yaklaşık 10 gün var ama yumurtalıklarımda bikaç gündür inanılmaz bir ağrı var bugün sanki kasıklarımdada başladı, birde özellikle yatarken karnımın çok şiş olduğunu hissediyorum çok rahatsız oluyorum bu şişlikten ayrıca göğüslerimdede acı başladı, ne olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?