- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.341
gerçekten çok farklı bu ağrılar ama hamileyken yumurtalıklarda bu kadar belirgin ağrı olurmu, yumurtalıklarmı tam bilmiyorum gerçi ama
gerçekten çok farklı bu ağrılar ama hamileyken yumurtalıklarda bu kadar belirgin ağrı olurmu, yumurtalıklarmı tam bilmiyorum gerçi ama
sen en azindan hsb cektirecegin icin streslisin :1rolleyes: ben daha kontrol icin hic bi adim atmadim :teytey: uzulme mecburen cekilcek hem icin rahatlar ve umarim hicbiseyin cikmaz. ben de bayramdan sonra cektireyim. nasil oluyo o? ben hic jinekologa gitmedim kaydirigubbakcemile2 korkuyorum ben de. hsg cekimi kolaymiymis?
canım valla allah yardımcın olsun inşallah birşey çıkmaz rahat ol:teselli:
valla canım benim kötü geçti altan İGNE YAPIYORLAR DAHA SONRADA İLACI VERİYORLAR 10 DAKİKA SÜRÜYOR AMA BENİM KANALLARIM TIKALIYDI BELKİDE ONDAN KÖTÜ GEÇTİ ALTTAN MUAYENE HİÇ YANİ YANINDA İNŞALLAH BİR SORUN
YOKTUR HAMİLE KALIRSIN
sagol hayatim...peki tikali kanallari acmak icin tedavi oldun mu, laparoskopi yapiliyormus sanirsam...baska yontem var mi? bir de yaptirdigin yerde digital monitor mu kullanilacak diye sormak gerekiyormus...cunku digerlerinde asil aciyi veren rahmi duzlestirmeleri sebebiyleymis...digital de boyle bir islem yapilmadigindan aci yokmus....a.s.
merhaba hsgyi doktormu istedi senden gittiğin bir jinekolog varmı. nekadardır istiyosun.herhengi bir tedavi yapmadan ilaç falan kullanmadan mı istedi. bende önümüzdeki ay kontrole gitcem de korkuyorum hsgden. devlettemi yaptıracaksın.ücreti nasılmış.biraz bilgi verirmisin.
hamile kaldığını öğrenen arkadaslara bişey sormak istiyorum.
onlar ateşlerini kontrol ediyorlarmıydı.ateşleri yüksekmiydi?mesela benim 25.günüm ama ateş 35.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?