Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gerçekten çok farklı bu ağrılar ama hamileyken yumurtalıklarda bu kadar belirgin ağrı olurmu, yumurtalıklarmı tam bilmiyorum gerçi ama

sen yazdıkça aklıma gelio benimde karnımda çok şişilik vardı o dönemde düğün için aldığım eteğe girememiştim ve gidip bi gün kala elbise almıştım kendime o kadar şişlik vardıki herkes hamilemisin die soruyodu tabi varmış o zaman ama ben bilmiomuşum inşallah öledir cnm seni yanıltmazx şimdilik iyi geceler diliorum arkadaşlar sizlere her zaman yazmasamda hep takip ediorum çünkü ben burda çok bekledim bu bebişi ocak şubat mart derken ta haziranda geldi önceside var tabi sizlerinde kavuşcağı günler yakın olur inşallah güzel haberlerinizi duymak için hep te olucam burdaaa iiiiii gecelerrrrrrr

hayır benim yumurtlama dönemimde hiç böyle şeyler olmamıştı, akınntı falan olurdu en fazla bu bence yumurtlama değil

yani ben garip şeyler hissediyorum gerçekten psikolojik olduğunuda sanmıyorum, yumurtlama değil ama bundan eminim bu kadar sürmezdi yumurtlama olsaydı bile, hamiş olmayabilirim olmazsamda gerçekten üzülmüyorum artık ama bu sefer farklı hissediyorum

cannacım bence kendini fazla kaptırma her ay belirtiler farklı olabiliyor hissetmedigimiz belirtileri yaşıyoruz belirtilere takılma kafanı oaray odaklam sonra kendin üzülürsün canım benim ümidinide yitirma allah yardımcın olsun...

gerçekten çok farklı bu ağrılar ama hamileyken yumurtalıklarda bu kadar belirgin ağrı olurmu, yumurtalıklarmı tam bilmiyorum gerçi ama

Canım ben bu söylediklerinin aynısını hamileyken hissetmiştim. Ama ben bunları hissetmeye başladığımda adetim yaklaşık 1 hafta gecikmişti. Şimdi ne desem boş:1shok:

canim hic dusunme bile..hemen dr a git..tum tahlilleri iste...hatta bence erkenden hsg cektirmekte fayda var, cunku ufak dahi olsa puruzler engelliyebiliyormus..hsg sirasinda aktarilan sivi bu puruzleri yok ediyormus....reglin bitimiyle cekilmesi gerekiyor...yumurtanin zarar gormemesi icin a.s. eger dr birkac ay deneyin olmazsa bakariz derse de israrla bastan istiyorum de a.s.

dr um yumurta takibi yapalim once dedi..bir ay kullandim..sonra dr a yumurta takibinden once hsg istedigimi soyledim...o da kabul etti...ben uzun suredir istiyorum (2 yil kadar) ama oncesinde prolaktin tedavisi gordum...is guc derken aylari da verimli kullandigimi soyleyemem...ben evlendigimden beri dr umu degistirmedim...cunku simiar testi falan yaptirmak gerekiyor ve de rutin kontrollerin yapilmasi gerekiyor...hsg den korkmuyorum da ben sonucundan korkuyorum...cunku bu konuyla alakali cok yazi okudum...korkunun yersiz oldugu yonunde...ayrica neticesini :ecrin_bebek: dusunerek, hafif bir regl sancisi gibi bir sanciya dayanabilecegimi dusunuyorum...zaten ben olursa normal dogum dusunen bir insanim aciya alismam lazim sengözlerimebaksanab .... a.s. hic durma dusunme kos dr a canim sevgiler

hamile kaldığını öğrenen arkadaslara bişey sormak istiyorum.
onlar ateşlerini kontrol ediyorlarmıydı.ateşleri yüksekmiydi?mesela benim 25.günüm ama ateş 35.8

pinarcim merhaba, dollenme ile birlikte vucut gebelige hazirlandigi icin hucreler surekli hareket halinde, dolayisiyla vucut sicakligi artiyor

günaydn kızlar nasılsınız bakalım bugün. kimse yok gerçi ama birazdan gelirsiniz heralde. yeganeden haberi olan varmı?? en son gün sayıyordu. geçmişi okudum ama göremedim. benmi atladım acaba.inşallah hayırlı haberler vardır.

hamile kaldığını öğrenen arkadaslara bişey sormak istiyorum.
onlar ateşlerini kontrol ediyorlarmıydı.ateşleri yüksekmiydi?mesela benim 25.günüm ama ateş 35.8

canım benim hamileyken ateşim hep .36,8 -37 idi.düşük yaptığımın ertesi günü 36,5 du.bir hafta ateş vardı.çünkü kanda az da olsa beta hccg vardı çünkü.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…