- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.321
hoşbuldum güzelim iyi gidiodu ama artık pek gidemiorum şiş kutusu çoktan bitti :)daha çok şeyler yaptım liste de baya iyi görünüo muzurperi ye çok sevindimburser cım hoşgeldın ansılsın ansıl gidiyor kurslar guzelmı bııtmı şiiş kutusu :)
kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen bişeyler söyleyin
bursercımhamişlik nasıl kızın naısl hersey yolunda dımı
çok şükür herşey yoluıda oynamaya başladı hiç durmuo 25. haftadayız allah herkese yaşatsın bu duyguları umutsuz09 arkadaşım belirtiler hamişlik belirtisi ama psikolojikte olabilio çok aylar yaşadım o duyguları hep dedim bu ay hamileyim kesin ama hiç ummadığım hatta takip bile etmediğim bi ayda çıkıp geldi sadece 1 hafta kadart sürekli ince ince bi karın ağrım olmuştu onu hatırlıorum göğüslerimde şişti ama adet dönerminde de şişitiği için yanılta bilio inşallah dilediliğn gibi olur herşeyyyy:CüvCüv:
arkadaslar hic boyle hissedecegimi tahmin etmezdim...c.tesi hsg cektirecegimi dusundukce stres basiyor...ya tikaliysa diye...yok mu buna bir care....kafamda surekli hesaplar yapmaya basladim...e yas da gidiyor...nefes alamiyorum kislar...
sen en azindan hsb cektirecegin icin streslisin :1rolleyes: ben daha kontrol icin hic bi adim atmadim :teytey: uzulme mecburen cekilcek hem icin rahatlar ve umarim hicbiseyin cikmaz. ben de bayramdan sonra cektireyim. nasil oluyo o? ben hic jinekologa gitmedim kaydirigubbakcemile2 korkuyorum ben de. hsg cekimi kolaymiymis?
bu ayda adet oldum malesef:1no2: . . . .kadriyecim 30 aralık olarak yeniden ekler misin listeye......bi ayda nasıl iki kez adet olcaksam....zaten erken geldi bu ay anlamadım
saol canım ya işallah beklemek zormuş böyle şeyleriii:):içelim:
merhaba hsgyi doktormu istedi senden gittiğin bir jinekolog varmı. nekadardır istiyosun.herhengi bir tedavi yapmadan ilaç falan kullanmadan mı istedi. bende önümüzdeki ay kontrole gitcem de korkuyorum hsgden. devlettemi yaptıracaksın.ücreti nasılmış.biraz bilgi verirmisin.
şimdiden allah analı babalı büyütsün benim dündü adet tarihim va halen gelmedi geçen hafta lekelenme tarzında bişey yaşadım acaba yerleşme kanaması olabilirmi başka ne gibi belirtiler hissettin test ne zaman yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?