Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım bneımbnce yumurtlamanın belirtisi bunlar sız daha dokotra gitmedınz dımı genelmuayeneye bak sen doktoa gitsen doktorda hersey yolunda hıçbişi yok sabredın olur dese sne kendını dınelmeyı bırakırsın canım sneın dokotra gitme vaktın gelmış :))

normalde adete yakın iliki sırasında özellikle afedersiniz orgazm olunca karnım çok ağrırdı ama daha 10 gün olmasına rağmen aynı ağrıyı yaşadım dün

ben kendimi dinliyorum evet ama bu ağrıları ilk defa hissettim ayrıca yumurtlama döneminde karında şişlik olduğunu sanmıyorum

iki taraftada hissediyorum ama kist olabilirmi, birde bu ay soğan suyu içmiştim faydalı olduğunu düşünüyorum kist varsa bile temizlemiştir umarım

bursercımhamişlik nasıl kızın naısl hersey yolunda dımı

çok şükür herşey yoluıda oynamaya başladı hiç durmuo 25. haftadayız allah herkese yaşatsın bu duyguları umutsuz09 arkadaşım belirtiler hamişlik belirtisi ama psikolojikte olabilio çok aylar yaşadım o duyguları hep dedim bu ay hamileyim kesin ama hiç ummadığım hatta takip bile etmediğim bi ayda çıkıp geldi sadece 1 hafta kadart sürekli ince ince bi karın ağrım olmuştu onu hatırlıorum göğüslerimde şişti ama adet dönerminde de şişitiği için yanılta bilio inşallah dilediliğn gibi olur herşeyyyy:CüvCüv:

yani bunlar her zamanki adetime yakın hissettiğim belirtiler değil çok belirgin ve beni rahatsız ediyo, karnım benden bağımsız gibi çok şişmiş gibi hissediyorum hatta üstüne yatamıyorum bile, çok farklı bu sefer gerçekten

şimdiden allah analı babalı büyütsün benim dündü adet tarihim va halen gelmedi geçen hafta lekelenme tarzında bişey yaşadım acaba yerleşme kanaması olabilirmi başka ne gibi belirtiler hissettin test ne zaman yaptın

sanman kist ağrısı olduğunu çünkü kist lerim varken kasık ağrılarından duramıodum gerçi herkeste aynı ağrılar olcak die bişeyde yok ama hamileyken olan ağrı hepsinden farklı o ağrıları yaşarken adet dönemi die düşünüodum ama öle bi sancıda değildi

arkadaslar hic boyle hissedecegimi tahmin etmezdim...c.tesi hsg cektirecegimi dusundukce stres basiyor...ya tikaliysa diye...yok mu buna bir care....kafamda surekli hesaplar yapmaya basladim...e yas da gidiyor...nefes alamiyorum kislar...

canım valla allah yardımcın olsun inşallah birşey çıkmaz rahat ol:teselli:

valla canım benim kötü geçti altan İGNE YAPIYORLAR DAHA SONRADA İLACI VERİYORLAR 10 DAKİKA SÜRÜYOR AMA BENİM KANALLARIM TIKALIYDI BELKİDE ONDAN KÖTÜ GEÇTİ ALTTAN MUAYENE HİÇ YANİ YANINDA İNŞALLAH BİR SORUN
YOKTUR HAMİLE KALIRSIN

bu ayda adet oldum malesef:1no2: . . . .kadriyecim 30 aralık olarak yeniden ekler misin listeye......bi ayda nasıl iki kez adet olcaksam....zaten erken geldi bu ay anlamadım

CANIMCIM ADETLERİN DÜZENSİZMİYDİ HAPLAR DÜZENE SOKUYOR OYÜZDEN ERKEN OLMUŞSUNDUR

saol canım ya işallah beklemek zormuş böyle şeyleriii:):içelim:

ALLAHIM SABRIMIZINI DENİYOR NAPALIM BEKLİYEGECİZ ZOR AMA

1 yılı devirdikten sonra doktorlar hsg hormon ve sprem testi istiyorlar evet bende ilaç kullanmadan ilk gittigimde istemişti ben özel merkezde çektirmiştim 350 ytl ye fiyat doktora ve yerine göre degişiyor allah yardımcın olsun umarım bir sorun çıkmaz...

gerçekten çok farklı bu ağrılar ama hamileyken yumurtalıklarda bu kadar belirgin ağrı olurmu, yumurtalıklarmı tam bilmiyorum gerçi ama

ben haziranda hamile kaldım tam ailemin yanına gidecektim ve hiç bebek aklımızda yoktu o ay çünkü yola çıkacaktım ve 1 aydan fazla kalıcaktım 2 gün üst üstte ilişkiye girmiştik işteolacağı varmış sonra önce adet olmama bi hafta varken bi gece bi sancıyla kalktım ve bi baktım bi lekelenme kandı ama sulu kan gibi kesin hasta oldum dedim ama sabah yoktu bişey bi dahada gelmeedi sonra düğün falan vardı onlarda araya girince unuttum ben adet vaktim geçmiş 3 gün sonra test yaptım çok net çıktı çizgi ertesi gün kan testi gerisi geldi sonraaa herkeste yerleşme kanaması olmazmış bende oldu sende de olmuş olabilir inşalahta öledir arkadaşım

teşekkür ederim bir haftadır kasıklarım sürekli ağrıyo ve lekelenmede olunca acaba hamilemiyim diye düşündüm ama bir kaç gün daha beklesem daha iyi olacak ama beklemek kadar kötü bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…