- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.361
kizlar bende tup bebek tedavisindeyim ocak ayinin 2 sinde felan sonucu alicam sayet bir aksilik olmassa tabiki bende ins cift cizgiyi gorebilirim dua edin benim icin kizlar
hamile kaldığını öğrenen arkadaslara bişey sormak istiyorum.
onlar ateşlerini kontrol ediyorlarmıydı.ateşleri yüksekmiydi?mesela benim 25.günüm ama ateş 35.8
yegane canım inş gec dolenme olmuştur da ondn çıkmaıştır amasen dedğin gını heycnlanma bnde testte negatıfı gördum gecdollnme olmuştur deidm onemsemedım ama regl olunca uzuldum buyuzden[/QUOT
pek ümitli degilim ama inşallah öledir olmazsada napalım canım.zaten kafam bozuk bugün bayram tatiline gircez pazarla birleşince eşimle bana 5 gün tatil var ama kayın validem ve eşimin dedesi bize geliyor nasıl tail ama harika dimi
kadriye nasılsın canım.3 gundur yoktum adet olmussun umutluydum bu ay senden olsun önumuzde birsürü ay var.
meraba kızlar. nasılsınız?kedıcım merak etmişsin beni sagol canım gün sayıyodum ya belirtilerim sıklaşınca olucam die bıraktım bende :)) bugün günüm ama olmadım daha inşallahta olmam ama hiç belirti yok bugün gerçi dün dayanamadım test yaptım negatifi gördüm.BEKLEMEDEYİM YANİ...
sinirlerim çok bozuk bayramdan sonra gelseler başım üstünde zaten benim evde kayınvalideme ait 1 oda var çünkü kayınpederim yok oda bende kızlarında ara ara gelip kalıyor işimi gücümü yapar temizler iyidir kayınvalidem şimdi kayınvalidemin görümceside babasını kaynanama yolluyo kadında bozuldu sanki yerim yurdum var diyo bugün almaya gitti yarın bendeler yani gitceklerini sanmıyorum ben gene gidicem yere gidicem gezeriz ama tatils-de istedin gibi ayaklarını uzatıp yatamıcam(( sabah istedim saat de kalkamıcam ((
kizlar bende tup bebek tedavisindeyim ocak ayinin 2 sinde felan sonucu alicam sayet bir aksilik olmassa tabiki bende ins cift cizgiyi gorebilirim dua edin benim icin kizlar
canım valla allah yardımcın olsun inşallah birşey çıkmaz rahat ol:teselli:
valla canım benim kötü geçti altan İGNE YAPIYORLAR DAHA SONRADA İLACI VERİYORLAR 10 DAKİKA SÜRÜYOR AMA BENİM KANALLARIM TIKALIYDI BELKİDE ONDAN KÖTÜ GEÇTİ ALTTAN MUAYENE HİÇ YANİ YANINDA İNŞALLAH BİR SORUN
YOKTUR HAMİLE KALIRSIN
sagol hayatim...peki tikali kanallari acmak icin tedavi oldun mu, laparoskopi yapiliyormus sanirsam...baska yontem var mi? bir de yaptirdigin yerde digital monitor mu kullanilacak diye sormak gerekiyormus...cunku digerlerinde asil aciyi veren rahmi duzlestirmeleri sebebiyleymis...digital de boyle bir islem yapilmadigindan aci yokmus....a.s.
yok canım ilaçla açtı doktorum tıkalı acıcam dedi işlemi yparken bilmiyorm valla canım ona dikkat etmedim ama adetim azalınca yapıldı bana
kızlar nasıslınız ben klomene başlıycm buay kendım kulancam kocişede oncedne kullandıgı ilaçalrı yazdırdım bıde soğan suyula keci boynuuz suyunu içiyoz bakalım buayda böle olsun onumzdekı ay doktora gitcezde hazırlıkolsun artık klomenı ansıl kulanıyosunz
kedicim boşver kiloyu mide bulantıları falan yiyemezsin zaten aşerme olsunda bebişin kiloyo sonra peşinde koşmaktan verirsin bak ben 49 kiloyum 1.63 de boyum yapımda ince kızıolar al diye ilkinde bide kilo vermiştim yani 3 ay bulantılardan kilonu dert etme yani..Allah kolaylık versin canım zor bir durum ama onların gönülleri hoş olursada alacağın duaları düşün ve kendini teselli et. kiminin parası kiminin duası derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?