Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

pinarcim normal vucut isisi 36,3 oC ile 37,1 oC arasinda kabul ediliyor bildigim kadariyla...belki olcum aletin yanlis gosteriyordur ya da vucut isin dusmustur..eger baska belirtiler de varsa dr a git istersen

hamile kaldığını öğrenen arkadaslara bişey sormak istiyorum.
onlar ateşlerini kontrol ediyorlarmıydı.ateşleri yüksekmiydi?mesela benim 25.günüm ama ateş 35.8

canım bneım ateşım ya gununde yada bigun oncesındne dusuyor sımdı yuksek olmaıs nırml ve ateş olçme benı hıç yanıltmadı

kızlar nasıslınız ben klomene başlıycm buay kendım kulancam kocişede oncedne kullandıgı ilaçalrı yazdırdım bıde soğan suyula keci boynuuz suyunu içiyoz bakalım buayda böle olsun onumzdekı ay doktora gitcezde hazırlıkolsun artık klomenı ansıl kulanıyosunz

birde az önce benden bir akıntı geldi.bol miktarda elime alınca yapışkan bişeydi iki parmağımın arasına alınca uzadı yumurta catlamasında oldugu gibi.
ama benim bugün 25.günüm ve adetime 8 gün var

meraba kızlar. nasılsınız?kedıcım merak etmişsin beni sagol canım gün sayıyodum ya belirtilerim sıklaşınca olucam die bıraktım bende :)) bugün günüm ama olmadım daha inşallahta olmam ama hiç belirti yok bugün gerçi dün dayanamadım test yaptım negatifi gördüm.BEKLEMEDEYİM YANİ...

yegane canım inş gec dolenme olmuştur da ondn çıkmaıştır amasen dedğin gını heycnlanma bnde testte negatıfı gördum gecdollnme olmuştur deidm onemsemedım ama regl olunca uzuldum buyuzden

kadriye nasılsın canım.3 gundur yoktum adet olmussun umutluydum bu ay senden olsun önumuzde birsürü ay var.

ayy canım yegane kıyamam snaa ya onalrda nıye gelıyorlar sız calışan insan sınz sizi rahat bırkmalaır laızm ben eşimin ahfta tatılınd ebıle onu kımseyle paylaşamk istemıyorum ogunu bana ayırmaısnı ıstıyorum 5gunde sizdemı kalcklar.

kadriye nasılsın canım.3 gundur yoktum adet olmussun umutluydum bu ay senden olsun önumuzde birsürü ay var.

sğl canım bnde umutluydumama nasıp napalım klomene başlıyorum bnde yarın eşimde başlıyck ilaçalrına.onumdekıay doktoara gidicez nasipse hazırlık olsun artık

sinirlerim çok bozuk bayramdan sonra gelseler başım üstünde zaten benim evde kayınvalideme ait 1 oda var çünkü kayınpederim yok oda bende kızlarında ara ara gelip kalıyor işimi gücümü yapar temizler iyidir kayınvalidem şimdi kayınvalidemin görümceside babasını kaynanama yolluyo kadında bozuldu sanki yerim yurdum var diyo bugün almaya gitti yarın bendeler yani gitceklerini sanmıyorum ben gene gidicem yere gidicem gezeriz ama tatils-de istedin gibi ayaklarını uzatıp yatamıcam (( sabah istedim saat de kalkamıcam((

hadi inşallah canım benim benimde günüm yarın ama ben hamile olmadığımı biliyrum. döl yatağım iyice aşağıya düştü çünkü üzülmüyorumda açıkçası kilo problemi malum. hayırlısı Allahtan. ama yinede test yapıcam yarın sabah a.s hadi canım güzel haberler ver bize testte çıkmaması normal sıkama canını haberlerini bekliyoruz.:CüvCüv:

Allah kolaylık versin canım zor bir durum ama onların gönülleri hoş olursada alacağın duaları düşün ve kendini teselli et. kiminin parası kiminin duası derler.

kizlar bende tup bebek tedavisindeyim ocak ayinin 2 sinde felan sonucu alicam sayet bir aksilik olmassa tabiki bende ins cift cizgiyi gorebilirim dua edin benim icin kizlar

canım hoşgeldin iinşallah bebegin san tutunmuştur dualarız seninle

kadriye sakin dr suz yapma...klomen tedavisinden once reglinin 3 ila 5. gunu vajinal ultrasonda kontrol olman gerekiyor...eger catlamamis bi yumurtan varsa Allah korusun kist yapar sakin Kadriye cim sakinnnklava:

Allah kolaylık versin canım zor bir durum ama onların gönülleri hoş olursada alacağın duaları düşün ve kendini teselli et. kiminin parası kiminin duası derler.
kedicim boşver kiloyu mide bulantıları falan yiyemezsin zaten aşerme olsunda bebişin kiloyo sonra peşinde koşmaktan verirsin bak ben 49 kiloyum 1.63 de boyum yapımda ince kızıolar al diye ilkinde bide kilo vermiştim yani 3 ay bulantılardan kilonu dert etme yani..

beyazmelek benim de reglim cok azaldi, sanirim bende de tikaniklik var...cunku diger problemlerim kalmadi gibi ....off dua edin kislar..c.tesini bi hayirlisiyla atlatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…