Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecim ezbere kullanma klomen hormon ilacı sonuçta kaş yapim derken göz çıkarma canım allah korusun...

benim annem 2 hamileliğindede ilk üç ayda 4-5 kilo vermiş anneme benzersem iyide benzemezsem. oh ne güzel sen inceciksin ben kistler için tedavi sırasında çok aldım ama yaaa hazirandan bu yana 10 kilosunu verdim ama daha 8 kilom var vermem gereken

ben geldım canım sen nasılsın bızde sarma sardık bugun bayrm sarması tatlımızda yaptık buyrun bızde yıyyelıminş bayrmda :)

merhaba larrrrrrr nsaılsınız arkadaşlar sizleri unutmadımmm kadriyecim nasılsın herşey yolun da mııı kib tatlımmm öpüldünüzzzzzzzzz

ya evet canım paşamız olcakmışşş allaha şükür şimdilik herşey yolunda canımmm

çok sevındım acnım benımde buay 5gun gecıkmelı geld umıtlendık bzıde ama foss bayrmdn sonra doktora gııdcez bızde tedavıye başlıycaz baaklım artık

gunaydin kislar....belki bugun cekilecek hsg...dr yarin yola cikiyormus....dua edin ne olur, Allah herkesin dualarini kabul etsin, benimkisiyle beraber..

kızlar ben hala beklemedeyim adet olmadım teste negatif çıktı akşam hastanede yaptırdık ama adet olana kadar bekliycem bakalım kaç gün gecikmeli olacak listeden adımı silermisiniz bilmem ama adet olup olmayacagımda kesin degil

günaydın kızlarr...ben bugün kırmzıları gördüm.ocak 5 yeni tarihim yenı yılda yeni ümitlerle inşallah.....

kızlar adımı hamişler listesinden silin lütfen... kimyasal gebelikmişş

canim, uzulme demeyecegim..uzulursun simdi tabii...ama olumlu taraflarini listele ve kendini cabuk toparla..ben asagiya bir iki tane yaziyorum....

1- genel saglik problemlerin olabilirdi
2- muhtemel hamilelikte risk olabilirdi, gelisim geriligi gibi...
3- hamile olsan da bebisin kalbi atmayabilirdi
4- esinin saglik problemi olabilirdi

bence kendini toparla ve Allah'a dua et..dr kontrollerini yaptir..illa ki eninde sonunda hepimis hamis olcas ve o nazli kecileri dunyaya getirecegiz...

kocaman opcuklerr a.s.

gelgit tebrik ederim canım adetin geçtikten sonramı yaptın testi ben ilk defa bu ay çok ümitliyim adetime beş gün var ama kasıklarım hiç ağrımıyor bide gerginlik var bel ağrım var ama değişik merak ediyorum adet tarihimde bayrama geliyor artık bayramdan sonra öğrenirim heralde ha bide habire uykum geliyor inşallah piskolojik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…