Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

negatif yazıyormus ama ordakıler 4 haftalık hamile demiş tekrar baktırsın demiş.sorun yok değilmi değer yukselecek mi diye baktılar değilmi bu arada sedoş değil kadricecim seboşşş

5ın ustu
olsa yeter zatn senınkı cokcok iyi canım hem ıdrardada çıkmış bak
rahtol sıkma kendınıı

hepinize teşekkür ederim kızlar.gerçekten bayram şekeri oldu bize.bayram hediyemiz inşallah sorunsuz bir gebelik olur.

kızlar bu arada benim tarihim yumurtam olmadığı için otomatik olarak 15 ocak olarak değişiyor 3. ayımızda olucaz tedavide... umarım bu sefer olur.

canım benım 5ocak değil 6ocak yazlım bak 1gun gecıkmelı gelmışya obur ayda ole olursa 1gun deinsna umıtlenıyoır cunku cbnı beklıyorum geldımı mısafırlerın :)

ya 4 ü hiç şaşmazdı benim aslında ama sen 6 yaz bakalım belli olmuyor dedin gibi 1 gün bile geçmesi ümitlendiri o bi dahaki aya allah kerim canım inşallah hepimiz seviniriz...:1hug:

bende 3 sene bayındır diye bi ilçesi var biliyomusun bilmiorum orda oturdum sırf izmire gidip gelmemek için bir yıl doktora gitmedim burda başladım tedaviye. sen nerde tedavi oluyosun izmirde mi??

ewt canım ama ben en son temmuzda yara yaktırdım bıda da gitmedım doktora irenbeye dilek aslana giidyordumama simdisskile anlaşamsı yok değiştiricem herhalde doktorumu

ya bi saat uzak ama benm çalıştığım okul yatılıydı nöbetler filan oluyodu bi de eşim hiç yolu sewmwz ya.. onunla uğraşmak yerine gitmem daha ii. ha bi de geçen sene evliliğimizin ilk yılıydı:)

muzurperi geçmiş olsun canım. üzme kendini inşallah bizimde bebeklerimiz olucak. dua edelim birbirimize. yegane umudumuz birdahaki aya olsun canım. bugün benim günüm olmadım belirtide yok ama ben yinede beklemiyorum bebiş heralde gecikicek.

GELGİT TEBRİK EDERİM CANIM. ÇOK ÇOK ÇOOOOK SEVİNDİM:teytey::teytey::teytey:. ALLAH SAĞ SALİM KAVUŞMAYI, SAĞ SALİM BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.:Saruboceq: HAMİLELERİN DUALARI BİZLER İÇİN DAHA DEĞERLİ. UNUTMA OLUR MU:CüvCüv:a.s.

a.s.gelgittttt cnm çok tebrikler allah tamamına erdirsin uzun zamandır hamişliği bekleyen arkadaşlarımızdansın inşallah herşey gönlünüzce olur çok dikkat et kendine bayram die çok gezipte yorma bebişii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…