Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

a.s.muzurperii gecmis olsunn canimm .demekkkii bunda da bir hayir var canimm allahtann hayirlarii iisteyelimm insallahh en yakinn zamanda hayirliysa hamis olalimm .bende oyle bir gebelik gecirmsitimm senii cokk iyi anliyorumm.gelgitt arkadasimm sana dad gozun aydinn diliyorumm :teytey:allahimm saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsinn...:Saruboceq:..bende beklemedeyimm bakalimmsizinle burada ayyni duygularii paylasmakk istiyorumm en yakin zamanda insallahh dualarimizzkabull olurrkaydirigubbakcemile5

hepinize teşekkür ederim kızlar.gerçekten bayram şekeri oldu bize.bayram hediyemiz inşallah sorunsuz bir gebelik olur.

gelgit hayırlı olsun canım.umarım sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı da nasip eder. bizlere de dua at. sen nezamandır istiyodun. kendiliğindenmi oldu ilaç filanmı kullandın. ben de doktora gidicem de kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum.

muzurperi çok geçmiş olsun arkadaşım moralini sakın baozma ve çalışmalara devam et belki hemen bidaha kalırsın ben öyle olmuştum ikinci düşügümden sonra birkere hastalandım öbür ayada hamileydima.s.a.s.:1hug::1hug:a.s.a.s.

gelgit canım senide tebrik ediyorum allah tamamını erdirsin allah kucana almayı nasip etsin kendine ve bebişe iyi bak a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug:

günaydınlarr hayırlı bir gün olsun inşallah...kadriye gelmişler yapmış yemek benneyaptımki
ben rahatsızdım agrılı reglim olur..gözüm bişey görmedi yani...

kızlar bi yazı buldum belki yardımı olur tabi burda cinsiyet falan diyo benim için önemli degil ama sizlerlede paylaşmak istedim.

Op. Dr. Yoldemir, "Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. Bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır. Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır" dedi.

kızlar merhaba. hepinize iyi bayramlar dilemek istiyorum şimdiden. dilediğiniz özlediğiniz gibi bir bayram olsun. kendinize (hamile olan arkadaşlar bebeklerinede) iyi bakın. Allaha emanet olun. İnşallah bu bayram döneminin dönüşünde bol bol hamile haberleri alırız. sevgiyle kalın.

beyazmelek benim de reglim cok azaldi, sanirim bende de tikaniklik var...cunku diger problemlerim kalmadi gibi ....off dua edin kislar..c.tesini bi hayirlisiyla atlatsam

canım benim adetim azalınca hsg çekildi demdk istedim yanlış anladım allah yardımcın olsun çektirdinmi ne çıktı sonucun merak ettim

kızlar adımı hamişler listesinden silin lütfen... kimyasal gebelikmişş

canım benim çok geçmiş olsun allahım hayırlısını versin üzülmememye çealış

saol canım seninde bayramın kutlu olsun şimdiden inşallah herkez güzel haberlerle gelir..

yegane bilgilerin için teşekkürler ama kafamı kurcalıyan prezarvetif niye kullanıcagız çoçuk istiyoruz hangi gün tutacagı belli degilki....

kızlar hepinizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum inşallah herkez istedigi gibi gönlünce bi bayram geçirir.bayram dönüşü görüşmek üzere hoşcakalın...

bayrm sonrası guzel guzel git dokotruna ve nazlı bebişin gelsın artık hadı bakım guzel gunler sizi beklıyor

***********************nazlı keçilerin melek anne adayları ******

************ ************* 6 ARALIK *******************

LEYDİİİ::::::::::::::::::::::::::::::::
Neriman83:::::::::::::::::::::::::6 aralık ( 4 .ay
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK( 11 . AY )
seerni:::::::::::::::::::::::::::::::::9aralık ( 1ay)
binbirgece.............................10aralık
suaya.......................:::::::....... 10aralık( 14 . ay)
sudenaz222::::::::::::::::::::::::::::::::: 10aralık
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::: 12 aralık ( 9.ay)
zeytingözlü::::::::::::::::::::::::::12 aralık
angeleyes_3:::::::::::::::::::::::::13aralık ( 5. ay)
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::: 13 aralık( 6. ay)
zencefil::::::::::::::::::::::::::::13aralık ( 10 . ay
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::13aralık ( 3.ay )
wintersun:::::::::::::::::::::::::..15aralık ( 3 .ay )
duygu2008:::::::::::::::::::::::: 16aralık
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 16 aralık ( 12 ay)
İremisss:::::::::::::::::::::::::::16aralık ( 5. ay )
Reyyan86:::::::::::::::::::::: 16aralık ( 15 ay)
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::16aralık
paradisecity::::::::::::::::::::::16aralık
ravzanur::::::::::::::::::::::::::::18 aralık
perlın::::::::::::::::::::::::::::::: 19aralık
cansucLK::::::::::::::::::::::::::19ARALIK

NILUFERSHH:::::::::::::::::::20ARALIK
Sıvaslı58::::::::::::::::::::::::::20aralık ( 3. ay)
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 21 aralık
burko:::::::::::::::::::::::::::::::21aralık
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 21 aralık
aabeyazmelek...................... 22aralık ( 18. ay )
siyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 aralık ( 2 ay)
Ecrin Ceylin......................... 24aralık ( 10. ay
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: 25aralık ( 3 . ay)
mehtap gül::::::::::::::::::::::::25ARALIK (10. AY )
edranil.com::::::::::::::::::::::::::::26aralık (2 ay)
benssenb::::::::::::::::::::::::: 26aralık
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::27 ARALIK
beyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::28 aralık
ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::
bengiii::::::::::::::::::::::::::::::: 30 aralık
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::30aralık( 6, ay )

ZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::31aralık
gizem38::::::::::::::::::::::::::::
BTRKCL::::::::::::::::::::??? BELLİ DEĞİL
brnsrk
nisan13::::::::::::::::::::::::::::
seerni::::::::::::::::::::::::::

*********************ARALIK AYININ GUZEL HAMİŞLERİ*******

1.__ gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 aralık

*******BEKLEMEDE OLANLAR (DURUMLARINIZDAN HABERDAR EDİN.. NE OLDU SİZLERE?)**

başak35:::::::::::::::::::::::::::::::: 1aralık (19 ay)
nevrosky.........................:.... 4 aralık
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: 4aralık
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::: 5aralık ( 4 ay)
turkuaz_turkuaz:::::::::::::::::5 ARALIK
czy:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5aralık ( 7. ay)

************** OCAK ********************

bumuyani (kadriye24):::::::::: 3ocak ( 20. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak

fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak

****************************kasım ayının guzel hamişşşleriii************

esmarin:::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sefamolsun:::::::::::::::::HamiŞİMİZ
hüzün_yili:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
ilsu............................. HAMİŞİMİZ
sıla-84:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ( 5 . AY )
filizim:::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
jasmincin......................HAMİŞİMİZ
ay123...........................HAMİŞİMİZ

bumuyani beni listeden cikartin.
carsamba aksami acil ameliyata alindim. ikinci denemede dis gebelik oldu arkadaslar. yani artik hamileler kisminda degilim.
diger bekleyen arkadaslara Allah hayirlisiyla normal saglikli bir gebelik nasip etsin.

carsamba aksami acil ameliyata alindim. ikinci denemede dis gebelik oldu arkadaslar. yani artik hamileler kisminda degilim.
diger bekleyen arkadaslara Allah hayirlisiyla normal saglikli bir gebelik nasip etsin.
canimm buyuk gecmis olsunnn.. bugunlerde nekadar cok yasaniyorr bu olay .. allahimm hayra yorsun yarabbimm. canimmm hic umuduu yitirmekk yokk kaydirigubbakcemilegec olsunn hayirlisi olsunn . ayricca buradann tumm arkadasslarinn bayraminii ktluyorumm
herkese hayirlii bayramlarrr.

:1hug:a.s.

canım geçmiş olsun allahım hayırlısını nasip etsin canımcım üzülme desenme üzüleceksin eminimki çok kötü birşeydir allahım sabır versin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…