- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.441
hepinize teşekkür ederim kızlar.gerçekten bayram şekeri oldu bize.bayram hediyemiz inşallah sorunsuz bir gebelik olur.
ağır misafirin var galiba kolay gelsin yegane...
beyazmelek benim de reglim cok azaldi, sanirim bende de tikaniklik var...cunku diger problemlerim kalmadi gibi ....off dua edin kislar..c.tesini bi hayirlisiyla atlatsam
kızlar adımı hamişler listesinden silin lütfen... kimyasal gebelikmişş
kızlar merhaba. hepinize iyi bayramlar dilemek istiyorum şimdiden. dilediğiniz özlediğiniz gibi bir bayram olsun. kendinize (hamile olan arkadaşlar bebeklerinede) iyi bakın. Allaha emanet olun. İnşallah bu bayram döneminin dönüşünde bol bol hamile haberleri alırız. sevgiyle kalın.
yegane bilgilerin için teşekkürler ama kafamı kurcalıyan prezarvetif niye kullanıcagız çoçuk istiyoruz hangi gün tutacagı belli degilki....
gelgit hayırlı olsun canım.umarım sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı da nasip eder. bizlere de dua at. sen nezamandır istiyodun. kendiliğindenmi oldu ilaç filanmı kullandın. ben de doktora gidicem de kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum.
canimm buyuk gecmis olsunnn.. bugunlerde nekadar cok yasaniyorr bu olay .. allahimm hayra yorsun yarabbimm. canimmm hic umuduu yitirmekk yokk kaydirigubbakcemilegec olsunn hayirlisi olsunn . ayricca buradann tumm arkadasslarinn bayraminii ktluyorummbumuyani beni listeden cikartin.
carsamba aksami acil ameliyata alindim. ikinci denemede dis gebelik oldu arkadaslar. yani artik hamileler kisminda degilim.
diger bekleyen arkadaslara Allah hayirlisiyla normal saglikli bir gebelik nasip etsin.
bumuyani beni listeden cikartin.
carsamba aksami acil ameliyata alindim. ikinci denemede dis gebelik oldu arkadaslar. yani artik hamileler kisminda degilim.
diger bekleyen arkadaslara Allah hayirlisiyla normal saglikli bir gebelik nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?