- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.161
arkadaşlar slm 29 aralık adet olcam ama şimdi idrar testi yaptım 1 cizği tam çıktı 2 çizgi görünüyo ama biraz silik sizce bu nedemek[/QUO
canım ilk tebrik eden ben olayım hayırlı olsun hamilesin. :teytey::dance:a.s. eğer testin bozuk değilse tabi. haftasonu olduğundan kan testi yaptıramazsın belki ama bence hemen bir test daha al garanti olsun. kaç aydır deniyodun.
arkadaşlar slm 29 aralık adet olcam ama şimdi idrar testi yaptım 1 cizği tam çıktı 2 çizgi görünüyo ama biraz silik sizce bu nedemek
arkadaşlar slm 29 aralık adet olcam ama şimdi idrar testi yaptım 1 cizği tam çıktı 2 çizgi görünüyo ama biraz silik sizce bu nedemek
canım ben vazgeçtim hsg den. çok kişiyle konuştum eczacı bir arkadaşımada danıştım. sora düşündüm ben 4 aydır deniyorum ama henüz yumurtlama dönemini ful geçirdim çok çalıştım diyebileceğim bir ay olmadı. 2-3 ay daha denemke istediğime karar verdim. dr.la konuştum bekle bir sakıncası yok dedi. diğer testlerdede sorun çıkmadı çok şükür. biraz kansızlık var sadece. beklemedeyim anlıyacağın. sen nasılsın ne durumdasın hadi güzel haberlerini bekliyorum canımmmma.s.
haklısın daha çok yeni...güzel testleri sonucuna sevindim..kansızlığı önlemek için bol yeşil yapraklı sebzeler ve bakliyat tavsiye ederim canım...koyu çay içme tatliş...
ben bu sabah netten dr araştırdım ve Prof Semra Kahraman ı buldum..şimdiki dr umdan memnunum ama başka bir gözün de görmesi iyi olacaktır diye düşünüyorum...iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama bakalım hayırlısı...çok yoğunmuş 3 Ocak a randevu aldım. h.içi gitmek istemiyorum malum bir de tatil falan var...
canım galiba ben kendimi çok yıprattım, her ay birşey çıkıyor....bakalım bu ay ve de yıl ne getireek...gönül ister bol hamile haberleri, içinde ben de
liste full hamile...ne güzel olur..
ah be canım çayı okadar çok içiyorumki hemde şekersiz ve demli acilen alternatifini bulmam gerekiyor sanırım. nerde bu semra kahraman bencede kesinlikle başka bir dr. ada gitmelisin. iyi yapıyorsun. ben kistler için gittiğimde biopsiden tutta ameliyata kadar bir sürü şey sölediler 1 senemi boşa yediler. sonra tüm ailenin gittiği dr.a gittim 6 ayda bütün sorunumu çözdü hemde doğum kontrol hapıyla önceden boşa bir sürü ilaç kullanmışım arada bir iki ilaç verdi okadar. üzüldüğüm ağladıklarımda yanıma kaldı. kesinlikle dr dene derim ben.
artıkta kendini yıpratma ne olur. biliorum sende benim gibi yaşı düşünüyosun ama düşünme ama unutma o dünyaya geleceği zamanı biliyor. insanların doğumu ve ölümü belli. yüce yaradan nezaman ona nefes almayı nasip edecekse ozaman gelicek. ne imkansızlar bebek sahibi oluyor yeterki yaradan istesin. bizde bişey yok çok şükür. hiç sıkma canını bitanem gelicek bizimde meleklerimiz bizde o listede hamiş bölümüne geçicez. öpüyorum seni. kendine iyi bak.
hepinize iyi haftasonları kızlar. ( ne çok yazmışım ya destan gibi olmuş ) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Benım bıtane dusugum oldu kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum sonarsında yaroluşmuş onu dondurttum.eşim ameliyat oldu ama sonuçalr iiyyidi.bakalım pazrtesi da tahlıl yaptırck sonuçlar yıne guzel çıkarsa tamamen bana yonelcekkı bnde bısı görunmuyor tedavıye başlıycaz yani.eşimd ebı sorun çıkarsa o ilaçmı kulanır napar artık oda doktruyla görusecek pazrtesi gunu atrıhı bı gun yanı bızım için
Arkadaşlar iyi geceler,umarım herkes iyidir,yeni hamişleri tebrik ediyorum.kızlar bişi sormak istiyorum,SMEAR testi yaptıran varmı aranızda.eğer varsa kahverengi lekelenmesi oldumu hiç.ben çarşamba günü yaptırdım 2 gündür lekelenmem var,dr aradım,normal dedi,bazen olabiliyo dedi,bi kaç gün daha devam ederse gel bakalım dedi.içim hiç rahat değil benim.
arife canım nerelerdesin kıs?nasılsın canım çalışmalara devam ALLAH ımın izniyle inşallah içindeki ses doğru çıkar ve hamiş haberini verirsin canım beniim..:
evt eslemcım bıtane gebelıgim oldu ama nerdeyse 2yıl oldu 2.için ugrasalı.rabbım herkese şifalar versın inş
pazrtesıde eger suankı cesaretı kendımde bulabılrsem söylerım doktora beta hcgye de bakalım dıye umitlimiyim hayır!
canım mesleğin gereği tahmin edebiliyorum, fazla içme o demli çayı...benim tek içtiğim su oldu artık :teytey: ...bu dr Memorial H. sinde..ben genel muayene için gideceğim, ama aynı zamanda tüp bebek üzerine ihtisasını tamamlamış bir prof.
acaba eşimin ailesinin tamamını kontrol eden bir dr var. ona mı gitsem. ilk muayenemi o yapmıştı, ama içim ısınmadığı için bir daha da gitmedim. doğru tahmin ettin, benim problemim yaş ve çalışma hayatım. zaman içinde tekrar prolaktin yükselecek diye de korkuyorum açıkçası...ama bazı şeyleri kontrol altına alamıyoruz..hepimizin hakkında hayırlısı
muayeneye gideceğim gün 3 ocak, yani eşimin doğum günü...çok dua edin kızlar...hakkımızda hayırlısı olsun
sabırdan başka yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki. yıpratmamaya çalışıyorum kendimi ama ne mümkün..sabah tv de hamileleri sıraladılar.. insan ister istemez neden bende olmuyoooor delikafadulden diyor
ben de seni çok öpüyorum...inş Ocak ayı bu topikteki tüm arkadaşların ayı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?