Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriyecim hadi hayırlısıyla güzel haberler ver bize p.tesi günü. sabırsızlıkla bekliyorum. sakın stres yapma olurmu. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. Ben inanıyorum en kısa zamanda alıcaz senden bu mutlu haberi. inşallah sonuçlarda tertemzi çıkar içinizde hiç bir şüphe kalmaz ve sadece zamanını bekliyordur meleğin. dr.dan gelir gelmez bize yazmayı unutma sakın.

canım benim bence hamilesin hatta kime sorsan öyle diycek. hemen bir test daha dene bence. ben silik çizgiyi görüpte hamile olmayanı görmedim.ptesi de hemen kanda baktır. bizede haber ver olurmu

arkadaşlar slm 29 aralık adet olcam ama şimdi idrar testi yaptım 1 cizği tam çıktı 2 çizgi görünüyo ama biraz silik sizce bu nedemek

melekcim tebrik ederim canım.bencede hamilesin.kedi arkadaşımın dediği gibi testi tekrarla ve kan testi yaptır.bir çok arkadaşımızın ikinci çizgi silik çıktı ama hepside hamiş.bize haber vermeyi unutma tatlım.ilaç kullanıyomuydun,ilk bebişinmi olacak?

haklısın daha çok yeni...güzel testleri sonucuna sevindim..kansızlığı önlemek için bol yeşil yapraklı sebzeler ve bakliyat tavsiye ederim canım...koyu çay içme tatliş...

ben bu sabah netten dr araştırdım ve Prof Semra Kahraman ı buldum..şimdiki dr umdan memnunum ama başka bir gözün de görmesi iyi olacaktır diye düşünüyorum...iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama bakalım hayırlısı...çok yoğunmuş 3 Ocak a randevu aldım. h.içi gitmek istemiyorum malum bir de tatil falan var...

canım galiba ben kendimi çok yıprattım, her ay birşey çıkıyor....bakalım bu ay ve de yıl ne getireek...gönül ister bol hamile haberleri, içinde ben de
liste full hamile...ne güzel olur..

canım beni yeniden listeye eklermisin ocak 16 inşallah bu sen eklemen olur ve bu ay hamiş kalırız hep beraber

arkadaşlar slm 29 aralık adet olcam ama şimdi idrar testi yaptım 1 cizği tam çıktı 2 çizgi görünüyo ama biraz silik sizce bu nedemek

Tebrik ederim canım. HamilesiiinhihoyyytO ikinci çizgiyi ben de silik görmüştüm ve bir daha da test yapmadım. Doktora da gitmedim henüz. Ben hamileyim dediğime göre sen de hamilesin canımcım. 2009 Eylül anneleri topiğine seni de bekliyoruz:CüvCüv:

ah be canım çayı okadar çok içiyorumki hemde şekersiz ve demli acilen alternatifini bulmam gerekiyor sanırım. nerde bu semra kahraman bencede kesinlikle başka bir dr. ada gitmelisin. iyi yapıyorsun. ben kistler için gittiğimde biopsiden tutta ameliyata kadar bir sürü şey sölediler 1 senemi boşa yediler. sonra tüm ailenin gittiği dr.a gittim 6 ayda bütün sorunumu çözdü hemde doğum kontrol hapıyla önceden boşa bir sürü ilaç kullanmışım arada bir iki ilaç verdi okadar. üzüldüğüm ağladıklarımda yanıma kaldı. kesinlikle dr dene derim ben.
artıkta kendini yıpratma ne olur. biliorum sende benim gibi yaşı düşünüyosun ama düşünme ama unutma o dünyaya geleceği zamanı biliyor. insanların doğumu ve ölümü belli. yüce yaradan nezaman ona nefes almayı nasip edecekse ozaman gelicek. ne imkansızlar bebek sahibi oluyor yeterki yaradan istesin. bizde bişey yok çok şükür. hiç sıkma canını bitanem gelicek bizimde meleklerimiz bizde o listede hamiş bölümüne geçicez. öpüyorum seni. kendine iyi bak.
hepinize iyi haftasonları kızlar. ( ne çok yazmışım ya destan gibi olmuş ) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

canım mesleğin gereği tahmin edebiliyorum, fazla içme o demli çayı...benim tek içtiğim su oldu artık :teytey: ...bu dr Memorial H. sinde..ben genel muayene için gideceğim, ama aynı zamanda tüp bebek üzerine ihtisasını tamamlamış bir prof.
acaba eşimin ailesinin tamamını kontrol eden bir dr var. ona mı gitsem. ilk muayenemi o yapmıştı, ama içim ısınmadığı için bir daha da gitmedim. doğru tahmin ettin, benim problemim yaş ve çalışma hayatım. zaman içinde tekrar prolaktin yükselecek diye de korkuyorum açıkçası...ama bazı şeyleri kontrol altına alamıyoruz..hepimizin hakkında hayırlısı
muayeneye gideceğim gün 3 ocak, yani eşimin doğum günü...çok dua edin kızlar...hakkımızda hayırlısı olsun
sabırdan başka yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki. yıpratmamaya çalışıyorum kendimi ama ne mümkün..sabah tv de hamileleri sıraladılar.. insan ister istemez neden bende olmuyoooor delikafadulden diyor
ben de seni çok öpüyorum...inş Ocak ayı bu topikteki tüm arkadaşların ayı olur

***********************nazlı keçilerin melek anne adayları ******

************ ************* 27 AraLIK*********

LEYDİİİ::::::::::::::::::::::::::::::::
esma_memo_12................28 aralık( 8 . ay )
beyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::28 aralık
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 aralık (3 . ay)
nergis55::::::::::::::::::::::::: 29 aralık
ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::
bengiii::::::::::::::::::::::::::::::: 30 aralık
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::30aralık( 6, ay )
Berknilay:::::::::::::::::::::::::::30Aralık
Aysegul86:::::::::::::::::::::::::30aralık
ZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::31aralık
gizem38::::::::::::::::::::::::::::
Mhtp::::::::::::::::::::::::::;?????????
brnsrk
Deasy::::::::::::::::::::::::::

*
*******BEKLEMEDE OLANLAR (DURUMLARINIZDAN HABERDAR EDİN.. NE OLDU SİZLERE?)**

turkuaz_turkuaz:::::::::::::::::
czy:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5aralık ( 7. ay)
Neriman83:::::::::::::::::::::::::6 aralık ( 4 .ay
suaya.......................:::::::....... 10aralık( 14 . ay)
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::: 12 aralık ( 9.ay)
zeytingözlü::::::::::::::::::::::::::12 aralık
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::: 13 aralık( 6. ay)
zencefil::::::::::::::::::::::::::::13aralık ( 10 . ay
duygu2008:::::::::::::::::::::::: 16aralık
İremisss:::::::::::::::::::::::::::16aralık ( 5. ay )
Reyyan86:::::::::::::::::::::: 16aralık ( 15 ay)
elitu:::::::::::::::::::::::::::::::17 aralık
paradisecity::::::::::::::::::::::16aralık
ravzanur::::::::::::::::::::::::::::18 aralık
cansucLK::::::::::::::::::::::::::19ARALIK
nisan13::::::::::::::::::::::::::::19 aralık
Sıvaslı58::::::::::::::::::::::::::20aralık ( 3. ay)
EAMA_AYÇA:::::::::::::::::::20 aralık
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 21 aralık
siyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 aralık ( 2 ay)
benssenb::::::::::::::::::::::::: 26aralık
dalyan::::::::::::::::::::::::::::::26aralık
JJuLlEtt::::::::::::::::::::::::::::26aralık
destny87::::::::::::::::::::::::::26 ARALIK

********************ARALIK AYININ GUZEL HAMİŞLERİ*******

1.__ gelgit::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
2.__ başak35::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 19 AY)
3__ cereno::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
4__ angeleyes_3::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 5. ay)
5__seerni:::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
6__ perlın::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
7__binbirgece::::::::::::::::::::::: hamişimiz
8__ NILUFERSHH:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
9__ burko:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
10__ aabeyazmelek.................HAMİŞİMİZ ( 18. ay )
11__dasy:::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
12__ edranil.::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ (4 ay)

****************************kasım ayının guzel hamişşşleriii************

esmarin:::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sefamolsun:::::::::::::::::HamiŞİMİZ
hüzün_yili:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
ilsu............................. HAMİŞİMİZ
sıla-84:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ( 5 . AY )
filizim:::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
jasmincin......................HAMİŞİMİZ

************** OCAK ********************
nevrosky.........................:.... 1 ocak
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 1 ocak
bumuyani (kadriye24):::::::::: 3ocak ( 20. ay )
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
nakresn:::::::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
((eslem))::::::::::::::::::::::::::::4 ocak (25 AY )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::: 5 ocak
can_iso::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 12 . AY )
özge__844:::::::::::::::::::::::::10ocak ( 2 ay)
Nesrinsavas::::::::::::::::::::: 11 ocak
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 ocak ( 5 ay)
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay )
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 12 ocak( 13 ay)
sudenaz222::::::::::::::::::::::: 15ocak (15,ay
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun:::::::::::::::::::::::::..15 ocak ( 3 .ay )
ayzun:::::::::::::::::::::::::::::: 15OCAK ( 4.ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::15ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. AY )
z.nihal:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16ocak
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli:::::::::::::::::::::::::::::::::17ocak
selinn__1687:::::::::::::::::::::::: 17 ocak
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::19 ocak ( 60 AY )
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: 20ocak ( 4 . ay)
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 23 ocak
Ecrin Ceylin......................... 24 ocak ( 11. ay

hamile kalabilmişsin yaa senin ümidinin daha fazla olması lazım
pazartesi günü müjdeli haberle dönersin inşallah
Rabbim şifa versin sana eşine ve bizlere
kii hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize yerimseniben

geçensene bende yaptırmıştım canım smear testini, bir iki gün yanılmıyorsam lekelenmem olmuştu, 3 günden fazla sürerse doktoruna görün
içini ferah tut güzelim, testinde temiz çıkmıştır umarım a.s.

arife canım nerelerdesin kıs?nasılsın canım çalışmalara devam ALLAH ımın izniyle inşallah içindeki ses doğru çıkar ve hamiş haberini verirsin canım beniim..:

canım ablam benim, Allah razı olsun güzel duaların için
iyim çok şükür yaa, çok yoğunum, böyle fırsat buldukça dalıyorum buralara
kurslar, toplantılar v.s baya zamanımı alıyor. yeni msn adresimi ö.msjdan yolladım sana ama ekleyemedin galiba !

evt eslemcım bıtane gebelıgim oldu ama nerdeyse 2yıl oldu 2.için ugrasalı.rabbım herkese şifalar versın inş
pazrtesıde eger suankı cesaretı kendımde bulabılrsem söylerım doktora beta hcgye de bakalım dıye umitlimiyim hayır!

kadriyecim ümidimizi kaybetmek yok:1no2: bak binbirgeceye hepimiz için güzel bir örnek. inşallah pazartesi günü hayırlı haberlerini alırız ve arkandan bizde patlatırız bombaları. ben ocak ayından cok ümitliyim inş. hamile kalabilirim zaten olmazsa bir senemi doldurmus oluyorum ve tedaviye baslıyoruz ama inşaalah gerek kalmaz ve hepimiz burda kutlarız hamileligimizin ilk günlerini:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benm istanbulda bildiğim bi doktor var yücel karaman bildiğim 3 kişivar tüp bebeklerine kavuştular hepsi yakınım we artık bitti dedikleri anda bebişlerine kavuştular ilginç hikayeleri var müsait olduumuz bi anda anlatırım sizlere hala anlatırken ve dinlerken tüylerim diken diken oluyo...
tüp bbebek düşünmeye başladığımda işallah gerek kalmaz ama direk ona gitmeyi düşünüyorum aklınızda olsun sizinde...
umarım kimse için gerek kalmaz tüp bebeğe...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…