Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

pazrtesi tahlıller için kan aldırcm hastanede doktorum yazck ozman kan aldırmışken beta hcg ye de baktırcm tabı ozman da bu cesaretı kendımde bulabılrsem canım senınle aynı gunlerde beklıyoruz galıba son 8 gunn

aynen öyle
eşimde kafayı yemek üzre galiba
hergün nerdeyse çocuktan konuşuyor
çocuğumuz olursa böyle yaparız, yok şöyle eğitiriz v..s v.s
garibim benden daha çok istiyor galiba
Güzel Allahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah

dalyan bir sopada ben alır gelirim heee
sen bizim gibi takma kafana ki hemen hamile kalasın
düşünme hamileliği, adet gününü filan
çalış ama takip etme, takip ettikçe gün saydıkça
kavuşmak daha da uzuyor yerimseniben

canım sız gittinizmidokotra ne dıyorlar

en iyisini yapıyorsun valla
nasılsa kan alcaklar, baktır gitsin
hatta benim yerime de baktır :))))))))))))
inşallah sen güzel haberini verirsinde bende cesaret bulup test yaparım
niyeyse içimde bir ses bu kez tamam, alcaksın müjdeyi diyor
inşallah yanılmaz sesim :Saruboceq:

evet aslında takip etmemek istiyorum, bazen burayada girmeyeyim diyorum ama bazı şeyleri öğrenmek adına da size yazıyorum, e tabi o zmanda ister istemez aklımda oluyor :))

gittik anam gittik
çalmadık doktor kapısı kalmadı
yapmadığımız film, tahlil, takip kalmadı (aşılama, tüp bebek hariç)
herşey normal, yolunda
Amma velakin vakti var ve bizde bekliyoruz dua ederek

senin varmıydı herhangi bi sorun

evet aslında takip etmemek istiyorum, bazen burayada girmeyeyim diyorum ama bazı şeyleri öğrenmek adına da size yazıyorum, e tabi o zmanda ister istemez aklımda oluyor :))

ben buraya girnce kafam dınlenıyor ve yanlız olamdıgı bikez daha anlıyorum burdakı arkadaşlrdn moral alıyorumyenı bı hamiş haberı alınca ıçim içime sıgmıyor

Benım bıtane dusugum oldu kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum sonarsında yaroluşmuş onu dondurttum.eşim ameliyat oldu ama sonuçalr iiyyidi.bakalım pazrtesi da tahlıl yaptırck sonuçlar yıne guzel çıkarsa tamamen bana yonelcekkı bnde bısı görunmuyor tedavıye başlıycaz yani.eşimd ebı sorun çıkarsa o ilaçmı kulanır napar artık oda doktruyla görusecek pazrtesi gunu atrıhı bı gun yanı bızım için

Arkadaşlar iyi geceler,umarım herkes iyidir,yeni hamişleri tebrik ediyorum.kızlar bişi sormak istiyorum,SMEAR testi yaptıran varmı aranızda.eğer varsa kahverengi lekelenmesi oldumu hiç.ben çarşamba günü yaptırdım 2 gündür lekelenmem var,dr aradım,normal dedi,bazen olabiliyo dedi,bi kaç gün daha devam ederse gel bakalım dedi.içim hiç rahat değil benim.

arife canım nerelerdesin kıs?nasılsın canım çalışmalara devam ALLAH ımın izniyle inşallah içindeki ses doğru çıkar ve hamiş haberini verirsin canım beniim..

canım ben kendi adıma iyiyim.canım ben smear testi yaptırmıştım,fakat bende hiç lekelenme filan olmamıştı.tahlillerimde temiz çıkmıştı.inşallah seninkide temiz çıkar. kadriye canım hayırlısıyla pazartesi tertemiz çıkar,inşallah çift çizgiyi görürsün canım benim. :1hug::1hug:

canım bende yaptırdığımda benim oldu kanama 1 gün sürdü ertesi günde adet oldum ama dok bayandı canımı acıtmışıtı geçenlerde gene yaptırdım dok değişti o hiç acıtmadı sürerse böyle hemen görün derim

kediciğim naber nasılsınn...hsg telaşın ne düzeyde...

canım ben vazgeçtim hsg den. çok kişiyle konuştum eczacı bir arkadaşımada danıştım. sora düşündüm ben 4 aydır deniyorum ama henüz yumurtlama dönemini ful geçirdim çok çalıştım diyebileceğim bir ay olmadı. 2-3 ay daha denemke istediğime karar verdim. dr.la konuştum bekle bir sakıncası yok dedi. diğer testlerdede sorun çıkmadı çok şükür. biraz kansızlık var sadece. beklemedeyim anlıyacağın. sen nasılsın ne durumdasın hadi güzel haberlerini bekliyorum canımmmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…