- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.221
bumuyani ben hasta olmadım ama test için daha erken diye düşünüyorum bir kaç gün beklicem.hiç hevesim yok şahsen çünkü dün karnım inanılmaz derecede ağrıdı 4 tane ağrı kesici içtim akşama kadar herhalde o kesti.
yoksa hastalığın bütün belirtileri var.
gerçektenmi?
yani hamileysem bile regli ağrısı gibi ağrımı oluyor?
bunu bilmiyordum.ama bütün regli belirtilerim vardı benim dün.
tüh ya üzüldüm şimdi ben inandım hamile olmadığıma ama geçen aylarda böyle oldu yani hep heveslendim bir iki gün geçince test yaptırdım olmadı bu ay heveslenmek istemiyorum öyle.
çarşamba günü gidicem test yaptırmaya dua edin bana yılbaşı hediyem olsun bana bebiş bu sene.
benimki dündü olmadım çok erken dimi heveslenmek için :)
ya ben geldım doktordan milleet verdım tahlılleri 4tup kan aldıalr gebelık testıde yapalım dedim erkn çıkmaz dedi yazmadı tahlıli olsun daha iyi oldu benım için.
Bideee çok sükür eşiminde tahlılleri güzel çıkmış aradı yolda geliyormuş oda şimdi dualrınızı esirgemedıgınz için çokk tesekkur edıyoru.şimdi kayınvalidedeyım eve giidnce ayrıntılı konusuruz.lisetyı evde duzeltırım arkadaşlr
ya ben geldım doktordan milleet verdım tahlılleri 4tup kan aldıalr gebelık testıde yapalım dedim erkn çıkmaz dedi yazmadı tahlıli olsun daha iyi oldu benım için.
Bideee çok sükür eşiminde tahlılleri güzel çıkmış aradı yolda geliyormuş oda şimdi dualrınızı esirgemedıgınz için çokk tesekkur edıyoru.şimdi kayınvalidedeyım eve giidnce ayrıntılı konusuruz.lisetyı evde duzeltırım arkadaşlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?