Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Slm kızlar.. ben ilk kez yazıyorum.bugün adet olmam lazımdı ama olmadım.lütfen dua edin olmayım.hamiş olmak istiyorum :)

bumuyani ben hasta olmadım ama test için daha erken diye düşünüyorum bir kaç gün beklicem.hiç hevesim yok şahsen çünkü dün karnım inanılmaz derecede ağrıdı 4 tane ağrı kesici içtim akşama kadar herhalde o kesti.
yoksa hastalığın bütün belirtileri var.

Aman canım keşke öyle hemen ağrı kesiciye sarılmasaydın. Hamilelikte de oluyor o ağrılar çünkü. Bende hala ara ara oluyor. Kesin adet olacağım diyorsun, bekliyorsun bekliyorsun gelmiyor. Derken bir bakıyorsun hamilesin:CüvCüv:Ben adet günümde idrar testiyle öğrendim. Biraz daha pahalı olup Adet gününe 4 gün kala %85, adet gününde &99 doğru sonuç veren testler var. Onlardan yaptım

günaydın kızlar nasılsınız bu aralar giremiyoru işler yogun biraz ne var ne yok geçmişide okuyamadım bide kadriye benim günüm 5 ocaktıya ben 27 sinde regli oldum (( erken geldi 10 gün hiç olmazdı böle sen listede 27 olarak düzeltirmisin..

gerçektenmi?
yani hamileysem bile regli ağrısı gibi ağrımı oluyor?
bunu bilmiyordum.ama bütün regli belirtilerim vardı benim dün.
tüh ya üzüldüm şimdi ben inandım hamile olmadığıma ama geçen aylarda böyle oldu yani hep heveslendim bir iki gün geçince test yaptırdım olmadı bu ay heveslenmek istemiyorum öyle.
çarşamba günü gidicem test yaptırmaya dua edin bana yılbaşı hediyem olsun bana bebiş bu sene.

Evet canım, aynı ağrı. Ama onun yanında bende kasıklarda batma da olmuştu. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama internette bunun önemli bir belirti olduğunu okumuştum ve o zaman heveslenip test aldım. İnşallah sen de alırsın güzel haberlera.s.

Ayy inşallah canım benim bu ay benim de umudum var hadi inşallah ya...bebek haberleri alınca çok mutlu oluyorum ya...inşallah bu yıla hamile girersin:))

inşallaaaaahhh allahım göstersin bana anniş olmayı tğn isteyenlere..ne yapsam acaba öğlen gitsemmi yaw kan vermeye?

ya ben geldım doktordan milleet verdım tahlılleri 4tup kan aldıalr gebelık testıde yapalım dedim erkn çıkmaz dedi yazmadı tahlıli olsun daha iyi oldu benım için.
Bideee çok sükür eşiminde tahlılleri güzel çıkmış aradı yolda geliyormuş oda şimdi dualrınızı esirgemedıgınz için çokk tesekkur edıyoru.şimdi kayınvalidedeyım eve giidnce ayrıntılı konusuruz.lisetyı evde duzeltırım arkadaşlr

şimdi bakındım aralık ne kadar bereketli nok sevinidim.1.__ gelgit::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
2.__ başak35::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 19 AY)
3__ cereno::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
4__ angeleyes_3::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 5. ay)
5__seerni:::::::::::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
6__ perlın::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
7__binbirgece::::::::::::::::::::::: Hamileimiz
8__ NILUFERSHH:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
9__ burko:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
10__ aabeyazmelek.................HAMİŞİMİZ ( 18. ay )
11__dasy:::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
12__ edranil.::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ (4 ay)
hamişlerimizin hepsine hayırlı olsun diyorum rabbim tamamına erdirsin saglıkla kucanıza almayı nasip etsin inşallah.

kadriye hayırdır ne için gittin doktora bilgisayar yavaş benim
gerilere bakamıyom

Bumuyanii herşeyin yolunda olmasına sevindim. ne güselll. İnşallah bir daha sefere istediğin sonucu alırsınnnnnn. ben yeni katıldım aranıza. Aralık ve Ocakta çifz çizgi görmek isteyenler deyince içim cız etti. İnşallah Allah isteyen herkese hamiş kalmayı nasip eder hayırlısıyla.
5 Ocak tarihim bekliyorummmmm. Öğrencine haberi hemen sizinle paylaşıcammmm.
Bi de inşallah hepimiz burdan " BENDE HAMİŞİM:))))), BENDE HAMİŞİM:))))" diyeceğiz bir gün .

kadriyecim çok sevindim arkadaşım yaa. Allaha çok şükür bak strese girdiğine değmedi. inşallah seninkiler de tertemiz çıkıcak. ve kısa zamanda gelicek meleğin.
gebelik testine gelince çıkmama ihtimali çıkma ihtimaliyle aynı bence varken çıkmazsa yıkım yaşıcaksın boşuna çıkmazsa acaba erkenmi oldu deyip yine bekliceksin. iyi olmuş yaptırmadığın. inşallah meleğin seninledir tatlım ya. Allahım güldürsün hepimizin yüzünü inşallah :1hug:

sğlun arkadaşlr desetgızın için gercektn çok tesekkur edıyorum iyiki varsınz.bakalım eşimin sonuçlarıda 5milyon ar5tma olmuş :.)
buda çokguzel bi sonuç bizim için artık keci boynuzununmu yoksa iaçalrınmı etkisi oldu bilemyioruzda.carsmba gunu dokotra göstericez sonuçları.2. Olark aca ıgm ıgg
tahlılını yaptırck.sanırm kanda pıhtılaşma varmı antıkor varmı diye bişimiş baktım netten ama terimler tıp terimi olunca anlamk zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…