Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydın kızlarhihoyyythihoyyythihoyyyt
karlı bir günden merhaba umarım çift çizgi haberleri gelir.a.s.

canım ben yazmıştım listeden beni çıkar diye.hasta olmadım ama hamile değilim çünkü kan testini yaptırdım.
niye hasta olamadım onuda bilmiyorum hiç şaşmazdı.heveslenince böyle oluyo işte.

günaydın kızlar,bu sabahta bol hamiş haberleri almayı umut ediyoruz,epeydir giremiyorum ne var ne yok buralarda?

mevzey ben bu ay basinda cektirdim...yarim ya da bir saat kadar once agri kesici al, stres yapma...hafif regl agrisi gibi...soyunup giyinmem daha uzun surmustu emin ol...
umarim guzel haberlerini aliriz canim sevgiler....

bir de masaya yattiginda bu islemi bebisine daha cabuk kavusmak icin oldugunu unutma....hem dogum agrisi var ..bunlar bence devede kulak tuyu kaliyor

dilacim yumos ya da hormonlarda bozukluk olabilecegi gibi, stresten ve uzuntuden dolayi gecikme olabiliyor. sanirim sen farkinda olmadan stres yaptin...iyi ihtimal de gec dollenmeden dolayi hamissin, ama cok erken old icin testte cikmadi
ki insallah son dedigim cikar
sevgiler

:Saruboceq:
can iso nerelerdeydin, hosgeldin canim...bol hamis haberlerimiz var darisi basimiza

sağol canım yaa hafta sonu anneannem vefat etti 2 günü üzüntülü bi şekilde geçirdikten sonra bugün toparlanıp okula geldim sizlerede bi slm vereyim dedim :) eğer buay adet olursam( Kİ İNŞALLAH OLMAM) bende hsg çektirecem umarım çok sıkıntılı geçmez

can iso canim basiniz sagolsun...insallah mekani cennet olur tum vefat eden din kardeslerimizle birlikte insallah

bence de hsg cektir..en azindan aklindan o soruyu cikariyorsun

ben demin Cagla Sikel'in hamileliginin bittigini ogrendim ve cok uzuldum..umarim en kisa zamanda tekrar kalir ve kucagina bebisini alir...

sağolasın bitanem Allah razı olsun, dr.um hemen aşılama dedi ama bana acele etti gibi geldi de yinede hsg yi çıkartayım aradan aşılamayada bi zaman ayarlarız artık

ebrubu canım bitanesin sağol iyi dileklerin için ama yumurtlama döneminden sonra hiç beraber olmadık biz.geç olması mümkün değil yani çıkmaması mümkün değil diye düşünüyorum.
keske öyle olsa ama karnım ağrıyor stresten oldu biliyorum.

ya arkadaşlar dün gece değişik bi olay yaşadım ve sizlerle paylaşmak istiyorum biraz uzun olabilir kusura bakmayın çok etkilendim...
ben 2004 yılının mayıs ayında annemi trafik kazasında kaybettim. annem öğretmendi emekli olmuştu ve de kitap okumayı çok sewerdi vefat ettiği zman komidinin üstünde son okuduğu kitap Ayşe KULİNin Nefes Nefese adlı kitabı vardı. ben o kitabı aldım ama hiç okuma fırsatım olmadı birazda erteledim açıkçası....
bir haftadır annem rüyalarımda.. geri gelmiş oluyo oturuyoruz ben ona gittiğinden beri neler yaşadığımızı nasıl üzüldüğümüzü çektiğimiz zorlukları anlatıyorum sarılıyoruz öpüşüyoruz ellerini tutuyorum tamam ben gitmiycem artık bitti diyor..
dün akşam bi cesaret o kitabı elime aldım okusammı die cesaret toplamaya çalışırken kitabın içine bi baktım annem iki gazete parçasını özenle kesip arasına kaldırmıştır. gazete de bu hani hangi meyve bitki neye yarar onları yazarlar ya onu kesip koymuş isimleri HAYIT ve HAVUÇ
biliyosunuz bizim için bunların faydalarını ve çevremdekiler de ii biliyo ben bunları uygulama kararı almıştım.
bu isimleri annem kesip saklaması beni çok etkiledi arkadaşlar sanki işaret gibi... ya ağla ağla uzun bi süre zaptedemedim kendimi
ohhhh paylaştım biraz rahatladım walla kusura bakmayın...

sağolasın bitanem Allah razı olsun, dr.um hemen aşılama dedi ama bana acele etti gibi geldi de yinede hsg yi çıkartayım aradan aşılamayada bi zaman ayarlarız artık

canim, ben bu dr lari anlamakta zorluk cekiyorum...eger tupler tikali ise asilama neye yarayaca? bosuna emek, para, moral cokuntusu....hsg icin isabetli karar vermissin...allah korusun tupler tikali ise ya aciyorlar ya da direk tup tedavisine geciliyor canim...akilli kadinsin vesselam :jeyyar: dogru karar bence de...reglin biter bitmez randevunu al canim, adetin sonuna dogru hafif damlalar var ya onlar hic onemli degil..boylece yumurta olusmaya baslamadan filmi cektirmis olursun...eger yumoslar cikarsa bir sonraki aya birakiyorlar denemeleri, risk olusmasin diye....ben mesela reglimin 6. gununde cektirdim. umarim tez zamanda guzel haberler veririz listedeki tum arkadaslar

herkes ben de ben de diye ard arda hamis haberlerini yazar hihoyyyt

inşallah canım yaa umarım yeni yıla hep birlikte hamiş haberleriyle gireriz

canimcim, oncelikle basin sagolsun...umarim mekani cennet olur. hakikaten uzucu oldugu kadar bir o kadar da sevindirici anlattiklarin. sakin sasirip beni yanlis anlama...belki de bu rastlanti senin hayatina yon verecek. kim bilir? senin gecmisini tam olarak bilemiyorum, ancak hayit ve havuc kullanmadan once hormonlarini olcturmeni tavsiye edebilirim. cunku bu tarz besinler direk hormonlari etkiliyor. eger zaten stogunda yeterli derecede bu maddelerden var ve de sen ustune takviye yapiyorsan, vucudun buna uyum saglayamayabilir. bende mesela prolaktin yuksekligi vardi. bunun icin ilac tedavisi oldum. yumoslar fazla buyuyemedigi icin corek otu, bal ve tarcin takviyesi almaya basladim...ins faydasini gorurum. umarim hersey gonlunce olur...sevgiler

sağol canım düşüncelerin için bende yumurta oluşmuyo eşimdede sperm sayısında biraz düşüklük var onun için bunları kullanmak istiyordum bakalım...:1rolleyes:

canim dost tavsiyesi..o yumurtlama hesaplarina hic guvenme...her kadina gore degisik tarihler olabiliyor....ben bunu uzuuun aylar gectikten sonra anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…