- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.261
günaydın kızlarhihoyyythihoyyythihoyyyt
karlı bir günden merhaba umarım çift çizgi haberleri gelir.a.s.
can iso nerelerdeydin, hosgeldin canim...bol hamis haberlerimiz var darisi basimiza
sağolasın bitanem Allah razı olsun, dr.um hemen aşılama dedi ama bana acele etti gibi geldi de yinede hsg yi çıkartayım aradan aşılamayada bi zaman ayarlarız artıkcan iso canim basiniz sagolsun...insallah mekani cennet olur tum vefat eden din kardeslerimizle birlikte insallah
bence de hsg cektir..en azindan aklindan o soruyu cikariyorsun
ben demin Cagla Sikel'in hamileliginin bittigini ogrendim ve cok uzuldum..umarim en kisa zamanda tekrar kalir ve kucagina bebisini alir...
Amin inşallah :Saruboceq:bugün ben hsg çektirecem dua edin kızlar
sağolasın bitanem Allah razı olsun, dr.um hemen aşılama dedi ama bana acele etti gibi geldi de yinede hsg yi çıkartayım aradan aşılamayada bi zaman ayarlarız artık
ya arkadaşlar dün gece değişik bi olay yaşadım ve sizlerle paylaşmak istiyorum biraz uzun olabilir kusura bakmayın çok etkilendim...
ben 2004 yılının mayıs ayında annemi trafik kazasında kaybettim. annem öğretmendi emekli olmuştu ve de kitap okumayı çok sewerdi vefat ettiği zman komidinin üstünde son okuduğu kitap Ayşe KULİNin Nefes Nefese adlı kitabı vardı. ben o kitabı aldım ama hiç okuma fırsatım olmadı birazda erteledim açıkçası....
bir haftadır annem rüyalarımda.. geri gelmiş oluyo oturuyoruz ben ona gittiğinden beri neler yaşadığımızı nasıl üzüldüğümüzü çektiğimiz zorlukları anlatıyorum sarılıyoruz öpüşüyoruz ellerini tutuyorum tamam ben gitmiycem artık bitti diyor..
dün akşam bi cesaret o kitabı elime aldım okusammı die cesaret toplamaya çalışırken kitabın içine bi baktım annem iki gazete parçasını özenle kesip arasına kaldırmıştır. gazete de bu hani hangi meyve bitki neye yarar onları yazarlar ya onu kesip koymuş isimleri HAYIT ve HAVUÇ
biliyosunuz bizim için bunların faydalarını ve çevremdekiler de ii biliyo ben bunları uygulama kararı almıştım.
bu isimleri annem kesip saklaması beni çok etkiledi arkadaşlar sanki işaret gibi... ya ağla ağla uzun bi süre zaptedemedim kendimi
ohhhh paylaştım biraz rahatladım walla kusura bakmayın...
canimcim, oncelikle basin sagolsun...umarim mekani cennet olur. hakikaten uzucu oldugu kadar bir o kadar da sevindirici anlattiklarin. sakin sasirip beni yanlis anlama...belki de bu rastlanti senin hayatina yon verecek. kim bilir? senin gecmisini tam olarak bilemiyorum, ancak hayit ve havuc kullanmadan once hormonlarini olcturmeni tavsiye edebilirim. cunku bu tarz besinler direk hormonlari etkiliyor. eger zaten stogunda yeterli derecede bu maddelerden var ve de sen ustune takviye yapiyorsan, vucudun buna uyum saglayamayabilir. bende mesela prolaktin yuksekligi vardi. bunun icin ilac tedavisi oldum. yumoslar fazla buyuyemedigi icin corek otu, bal ve tarcin takviyesi almaya basladim...ins faydasini gorurum. umarim hersey gonlunce olur...sevgiler
ebrubu canım bitanesin sağol iyi dileklerin için ama yumurtlama döneminden sonra hiç beraber olmadık biz.geç olması mümkün değil yani çıkmaması mümkün değil diye düşünüyorum.
keske öyle olsa ama karnım ağrıyor stresten oldu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?